Το 2018 σε εκδήλωση του ΠΣΕ, παρόντος του Βαρθολομαίου, ένας ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ προηγήθηκε στην «λιτανεία» παρωδία, κρατώντας την «Βίβλο» (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=4S5OthJhxRY

___________________

1.Σήμερα παριστάνουν τους ανήξερους, αλλά αυτοί είναι οι Έλληνες Ιεράρχες που επιχείρησαν να αμνηστεύσουν την ομοφυλοφιλία από το 2015.

2.Ανθελληνικό παραλήρημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: «Καταστρέψτε την Ελλάδα»! – Αυτούς θέλετε να κάνετε «γονείς»;

Σχετικό: Ασχημίες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με πρόσημο Πανθρησκείας. (φώτο, βίντεο)


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

4 thoughts on “Το 2018 σε εκδήλωση του ΠΣΕ, παρόντος του Βαρθολομαίου, ένας ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ προηγήθηκε στην «λιτανεία» παρωδία, κρατώντας την «Βίβλο» (βίντεο)

  1. Οποιος τον μνημονευει ειναι συνενοχος σ’ αυτο το εγκλημα και ηθικος αυτουργος και θα καταδικαστει κι αυτος αν δεν μετανοησει. Γιατι μνημονευση σημαινει ταυτιση με τα πιστευω του οποτε ειναι ομοφρονες του.

      αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν
    νουθεσίαν παραιτοῦ,

    11     εἰδὼς ὅτι ἐξέστραπται ὁ τοιοῦτος καὶ  ἁμαρτάνει ὢν αὐτοκατάκριτος.                           Γι αυτο υπαρχει το » πυρηνικο» οπλο της διακοπης μνημοσυνου. Αν το εφαρμοζανε ολοι κληρος και λαος δεν θα τολμουσαν ουτε καλημερα να πουν στους αιρετικους κατα τον αποστολο και ευαγγελιστη Ιωαννη.

    • Σχετικά με την χρήση του «πυρηνικού» όπλου, έχει απαντήσει ο άνθρωπος…. Σκασίλα μου αν δεν με μνημονεύουν.

      Επίσης έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα, γι’αυτό εξάλλου δεν ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα,του είναι χρήσιμοι όλοι αυτοί, όποιος θέλει να μπορεί να πάει σε γοχ, αποτειχισμένους, ομολογητές ορθόδοξου πίστεως και σε διάφορους «επαναστάτες» και έτσι να του αδειάσουν την γωνιά.

      • Ένα μεγάλο πρόβλημα σήμερα είναι ότι το ποίμνιο είναι γενικώς ακατήχητο. Όποιος προβεί σε κάποια μορφή αντίστασης αυτομάτως καλείται να «κατηχήσει». Δεν είναι δηλαδή τόσο εύκολα τα πράγματα. Εάν δεν ενοχλούσαν τον πατριάρχη Βαρθολομαίο οι αντιδράσεις, ιδιαιτέρως ανθρώπων που έχουν αξιώματα στην Εκκλησία και χειρίζονται ωραία τον λόγο, δεν θα επενέβαινε στους προϊσταμένους τους με την «οδηγία» να τους αφαιρέσουν τον λόγο. Βεβαίως και ενοχλείται. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

  2. Είναι να απορεί κανείς πως αυτοί οι άνθρωποι μεγαλώνοντας στα ιερά νάματα της Ορθοδοξίας και τον τεράστιο πλούτο των πατέρων,αγνόησαν το χρυσάφι και τρέχουν να μαζέψουν χαλκό!!!

    Πράγματι μωραίνει Κύριος ούς βούλεται απωλέσαι.

Σχολιάστε