Ασχημίες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με πρόσημο Πανθρησκείας. (φώτο, βίντεο)

Στις 17 Ιουνίου του 2018, στα 70α γενέθλια του Παγκοσμίου Συμβουλίου «Εκκλησιών» (βλ. Αιρέσεων) συμμετείχε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ήταν από τους βασικούς ομιλητές. Είχε ήδη ξεκινήσει τη διαίρεση της Ορθοδοξίας με αφορμή το Ουκρανικό, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες των επιλογών του.

Δείτε την εξευτελιστική συμμετοχή του στην τελετή έναρξης και στην «λιτανεία» παρωδία στο 0:53, όπου ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ προηγείται κρατώντας τη «Βίβλο» !!

και στο 1:00 όπου περνά μπροστά από τον απαθή Πατριάρχη.

Ο Βαρθολομαίος μας οδηγεί στην Πανθρησκεία του Αντιχρίστου !!!

-https://www.youtube.com/watch?v=4S5OthJhxRY


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

7 thoughts on “Ασχημίες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με πρόσημο Πανθρησκείας. (φώτο, βίντεο)

  1. Λέει στο βίντεο : «Οι ομόφωνες αποφάσεις της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης μας δίνουν ελπίδες και ενδυναμώνουν την απόφασή μας να προχωρήσουμε προς την πλήρη ένωση των Εκκλησιών μας.»

    • Ας το σκεφτούν αυτοί που ομοφωνησαν, αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι η ψευδοσυνοδος»απεθανε και ετάφη», αυτοί που δεν θα του κόψουν το μνημόσυνο γιατί φοβούνται ότι θα θέσουν εαυτούς εκτός εκκλησιας,αλλά μοιραια μετά θα ανήκουν σε αυτήν του ΠΑΠΑ και θα τον μνημονευουν και αυτόν,αυτοί που θα ζήσουν να παρεβρεθούν στην ιστορική ένωση, μαζί και αυτοί που δε θα παρεβρεθούν αλλά θα το ραψουν τσουβαλιαζομενοι στην «ολοκληρωμένη πλέον εκκλησία».
      Όλοι αυτοί απο ένα πραγμα ας κοιτάξουν να γλιτώσουν τους εαυτούς τους, δεν ξέρω βέβαια για την εκκλησία. Να μη κοψουν τα δύο μνημόσυνα του ΠΑΠΑ και του ανατολικού ΠΑΠΑ και πεταχτούν έξω από το νέο σχήμα.

  2. Είδατε τι λέει; Η μία μοναδική εκκλησία ειναι πλέον «Η εκκλησια της ανατολής»
    Φέρτε και εσείς τις δικές σας να δούμε τι θα γινει

  3. Κάνω ένα ερώτημα προς όλους τους αδελφούς εδώ…
    Υπάρχει στην ιστορία τής Ορθοδοξίας , από τον 4 αιώνα και εντεύθεν, αιρετικός μεγαλύτερος τού Βαρθολομαίου?
    Προσωπικά θεωρώ πώς είναι ο μεγαλύτερος, ξεπερνώντας και τόν Ωριγένη…

  4. Φούστα και μπλούζα παρδαλή είναι το συνολάκι που θα φορεθεί φέτος στο παγκόσμιο συμβούλιο αιρέσεων, σύμφωνα με την μόδα που λανσάρεται στη κολεξιόν του 18΄ από το κυριούλη ο οποίος προηγείται της πομπής, στην εκδήλωση για τα 70στά γενέθλια.
    Πείτε μας παρευρισκόμενοι αρχιερείς ,κόπτεσται να ορθοτομείτε το λόγο της αληθείας; Μιλάτε σοβαρά; ντόμπρα πράγματα ;στα παντελόνια που φοράτε,εκεί μέσα;;;

  5. Ἄραγε γιατί ἀνέφερε μόνον τούς Μασσώνους Ἰωακείμ Γ’ καί Ἀθηναγόραν ὡς τούς προκατόχους του πού προώθησαν τόν Οἰκουμενισμόν; Καί ἄλλοι «πατριᾶρχαι» τοῦ 20οῦ αἰῶνος ἦσαν Μασσῶνοι, ὅπως π.χ. ὁ σχίστης τῆς Ἐκκλησίας Μελέτιος Δ’ (Μεταξάκης), οἱ ὁποῖοι προώθησαν ἐπίσης μέ ζῆλον τόν Οἰκουμενισμόν (=Σατανισμόν), αὐτούς γιατί παρέλειψε νά τούς ἀναφέρῃ;

    • Και να μην λησμονούμε και τις καινοτομίες του Βενιζέλου το 1924 στους θεσμούς του Αγιου Ορους….τι κίνητρα και τι προϋποθέσεις καλλιεργήθηκαν , για να διορίζονται οι ηγούμενοι των μονων …Βασική προϋπόθεση: η μνημόνευση του Αρχιεπισκόπου

Σχολιάστε