ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι βουλευτές Αττικής Α’ Αθηνών που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

3 thoughts on “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι βουλευτές Αττικής Α’ Αθηνών που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

  1. Οι σπιθαμιαίοι και ολίγιστοι, μπροστά στα όμματα του Τρισαγίου Θεού, πολιτικοί της αισχύνης, ύψωσαν το νανώδες ανάστημά τους απέναντι στον Αιώνιο Νομοθέτη , ψηψίζοντας ένα βρωμερό, διαστροφικό νομοσχέδιο, που «θεσμοθετεί» τον ψευτογάμο των λεγόμενων ομοφυλόφιλων, ανατρέποντας και διαστρέφοντας τη φυσική και ηθική τάξη που Εκείνος όρισε. Πρόκειται για τον ορισμό της Ύβρεως.

    Και όλα αυτά για να ικανοποιήσει η κυβέρνηση της ντροπής και της αναισχυντίας τη στοχοθεσία της «πολιτικής ορθότητας» , αδιαφορώντας σκανδαλωδώς για την ηθική, πνευματική και ψυχοβιολογική βλάβη που επέρχεται στα αθώα και ανεύθυνα παιδιά – θύματα .

    Δυστυχώς, υπαιτιότητι της σημερινής ανάξιας και προδοτικής εκκλησιαστικής ηγεσίας, ο πέλεκυς των Θείων και Ιερών κανόνων δεν επέπεσε επί των θρασειών κεφαλών τους, όπως εκ των πραγμάτων επιβαλλόταν.

    Ο πέλεκυς , όμως, της Θείας Δικαιοσύνης, αργά ή γρήγορα θα επιπέσει αμείλικτος επάνω τους. «Ο πεσών επί τον λίθον τούτον συνθλασθήσεται, εφ ον αν πέση λικμήσει αυτόν (Ματθ. 21,44).

  2. Η ένοχη ανοχή από την πλευρά των «ποιμένων» τύπου Ιερωνύμου Λιάπη, Χρυσοστόμου Σαββάτου, Ιεροθέου Βλάχου ( αναφέρω τα ονόματά τους γιατί προέβησαν σε σκανδαλώδεις δηλώσεις) και των λοιπών ομοφρόνων και ομοτρόπων , απέναντι στους δράστες του πρωτοφανούς ανοσιουργήματος, έχει αποθρασύνει τους τελευταίους ούτως ώστε οι τελευταίοι όχι μόνο εισέρχονται χωρίς ίχνος ντροπής στους ιερούς ναούς αλλά στο τέλος θα μας βγουν και «θύματα» από πάνω….

    Φρόντισε και φροντίζει γι αυτό το ρυπαρό δημοσιογραφικό κατεστημένο, που στοχοποιεί κατά τρόπο αισχρό τους αντιδρώντες απέναντι στη θεομπαιξία των Φαρισαίων και υποκριτών πολιτικών.

  3. Την εν προκειμένω άθλια στάση των ζώντων εκ μισθωμάτων ασεβείας δημοσιογράφων την είδαμε ανάγλυφη στις περιπτώσεις των ιερέων που διαμαρτυρήθηκαν με σθένος και παρρησία ενώπιον των ενόχων για το έγκλημα των τελευταίων αλλά και στην περίπτωση της στοχοποιήσεως του ευθαρσούς βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου.

Σχολιάστε