Βρήκε ανοιχτά και μπήκε… (Μητρόπολη Ταμασού).

Facebook

4 thoughts on “Βρήκε ανοιχτά και μπήκε… (Μητρόπολη Ταμασού).

  1. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αντιμετωπίζουμε τα σιχάματα των αντιχριστων που προσπαθούν να αμαυρώσουν τα σεπτό πάθη του Κυρίου. Το ξέρουμε καλά και ανάλογα ετοιμαζόμαστε και το αντιμετωπίζουμε.

    Το ότι θα ερχόταν όμως ο καιρός να ρυπαίνουν οι ίδιοι οι επίσκοποι τους ναούς, κουβαλώντας από τα θέατρα τους θολοκουλτουριαρηδες όλους να αποδώσουν την προσποιητή κατάνυξη των ημερών, με ξεπερνάει.

    Δεν την <<βρισκουν>> βλέπεις οι ταλαίπωροι με τους ιεροψάλτες και θέλουν και λίγο μπουζουκάκι, λίγο κιθάρα ή βιολί για να ανέβουν πνευματικά γιατί ο Σταυρός του Χριστού είναι εκτός μόδας!!!
    Δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο πιστούς αληθινούς δεν θα έχει το εκκλησιασμά τους;; Αλλά τι λέω, αυτό αγωνίζονται να πετύχουν!!

  2. Μην την κοιτάς παππού δεν είναι καρακάξα και κράζει έτσι αλλά μια ασεβείς γυναίκα που με την συγκατάθεση του μητροπολίτη, του ιερέα και όλων των υπολοίπων αδιάφορων εκεί φέρνουν την εκκοσμίκευση στην Εκκλησία. Η λύση όμως είναι στο χέρι σου. Μία με την μαγκούρα και θα συνέλθει.  

  3. Η προσευχή έγινε ακρόαμα και θέαμα.Απο μετοχή, συνουσία, συνομιλία με τον Θεό που λένε οι Πατέρες έγινε παράσταση…και μάλιστα είναι η Κυριακή προσευχή.

    Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω την θεολογικό σκεπτικό όσων προωθούν, οργανώνουν, εκτελούν και παρακολουθούν αυτά τα πράγματα (δε ξέρω πως να τα ορίσω).

    Καλη Ανάσταση

    Παναγιώτης Σ.

Σχολιάστε