Ε. Μεϊμαράκης: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή»!


Πηγή: pronews
Το είδα ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ

5 thoughts on “Ε. Μεϊμαράκης: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή»!

  1. Κάθε φορά που αφήσατε τον καναπέ η Ελλάδα έκλαψε και για μια ακόμα προδοσία. Επομένως αγκαλιάστε την μεγαλύτερη αγάπη που έχετε τουτέστιν την καναπεδάρα σας και απολαύστε το καφεδάκι σας γιατί όταν φύγετε από του τον τον μάταιο κόσμο, εκεί που θα πάτε μόνο καφέ δεν προσφέρουν!!

  2. Οταν λεει ο Βαγγελας να πολεμησουμε υπερ της Ευρωπης εννοει, ψηφιστε με για να συνεχισει να υπαρχει η Ε.Ο.Κ κ να παιρνει αυτός το 20 χιλιαρο καθε μηνα, Α-ΝΙ-ΔΡΩ-ΤΑ….

    Αυτο εννοει υπερ της ευρωπης.

    Αναθεμα (γ΄) σε καθε Μειμαρακη κ στην γεννα του. Για να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους.

  3. Πραγματικά, πλάκα έχει. Αν όντως, σηκωθούν απ τους καναπέδες οι συμπατριώτες μας, που ίσως σημαίνει ότι άνοιξαν οι οφθαλμοί τους, πιθανόν ρισκάρει θα έλεγα ο κ. Μειμαράκης, με το ποιά πλευρά θα πάρουν σβάρνα…. Απ’ την άλλη όμως, ολόκληρο επιτελείο έχουν, που ξέρει και ψυχολογεί. Δεν ξέρουν άραγε τι κάνουν…; Φαίνεται νομίζω και στις δημοσκοπήσεις ( αν δεν είναι χαλκευμένες), το ροχαλητό που πέφτει. Πάλι πίσω στην άλλη μεριά, 1,5 εκατομμύριο υπογραφές Τεμπών; Τελικά, τι τρέχει; Ο Θεός μόνον γνωρίζει…

  4. Δυστυχώς οι άνθρωποι είναι αμετανοητοι και με πωρωμενη καρδιά! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να μάς Ελεήσει!

  5. Εάν δεν τους διώξουν οι Έλληνες με τον μοναδικό τρόπο που απαλλασσόταν πάντα μια χώρα από τον εχθρό εκτός ή εντός των πυλών, από αυτούς δεν πρόκειται να απαλλαχθούν.

Σχολιάστε