Το ανάθεμα του Σπυρίδωνος Ζορμπαλά!

υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – ΣΥΡΙΖΑ
Σία Αναγνωστοπούλου – Νέα Αριστερά

Εισήλθαν στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών και πάλι κανείς δεν τους ήλεγξε.

Και στο τέλος της δοξολογίας ο, σχεδόν εύθυμος, Μητροπολίτης Πατρών, πρόσφερε στους υβριστές του Νόμου του Θεού τον Σταυρό να προσκυνήσουν!

https://youtu.be/jfyiSiJx4yQΣΠΥΡΟΣ ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ

https://youtu.be/MkeaIxEOtyUPatrasevents

Σχετικό: Πάτρα: Ανέβηκε στον άμβωνα και φώναζε «ΑΝΑΘΕΜΑ» – Προσαγωγή στην Ασφάλεια (βίντεο)


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

18 thoughts on “Το ανάθεμα του Σπυρίδωνος Ζορμπαλά!

  1. Ανθρωπάκια κατώτερα των περιστάσεων….Νομίζουν ότι ξεγέλασαν τον κόσμο με τα μεγάλα λόγια για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, και αθόρυβα, σαν να μην τρέχει τίποτα την επόμενη μέρα τους καλοδέχτηκαν στους ναούς… Κ έδωσε να φιλήσουν το Σταυρο αυτοί που ψήφισαν ανήθικα και αντίχριστα κατά της οικογένειας και της κοινωνίας…

    εύγε στον άνθρωπο που αντέδρασε καίτοι μόνος…

  2. ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ !

    Το ΑΝΑΘΕΜΑ αυτό το έγραψε ο ουρανός με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    Και στα ΑΝΑΘΕΜΑ αυτό υπόκεινται και όσοι δίνουν βραβεία στους σοδομίτες και κυναιδόφιλους που ψήφισαν το ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχέδιο :

    https://www.orthodoxtimes.gr/324012-2/

  3. Πλέον οι επίσκοποι είναι ο ορισμός τής γλάστρας στίς εκδηλώσεις τών πολιτικών !!!!! Στό ερώτημα Ιησούν ή Μητσοτάκην , προτίμησαν τόν δεύτερο, ας τόν έχουν βοηθό τους !!!!!

  4. Η λέξη «ΕΥΓΕ» είναι πολύ μικρή προκειμένου να περιγράψει το μέγεθος της πράξεως του ομολογητή κυρίου Ζορμπαλά.

    Υποκλίνομαι προ του αγωνιστικού του φρονήματος.

    Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

    Η άξια τιμής, εξάρσεως και επαίνου ενέργειά του , δεν αποτελεί έλεγχο μονάχα για όλους εμάς που απαρτίζουμε το ποίμνιο, αλλά πρωτίστως για τους ποιμένες, με πρώτο το μητροπολίτη Πατρών που επέτρεψε να εισέλθουν στο ναό αυτοί που διέπραξαν ένα ανοσιούργημα υπερψηφίζοντας ένα πρωτοφανές σε βρωμερότητα και διαστροφικότητα, νομοθετικό έκτρωμα και τερατούργημα.

    Αντί της απαγορεύσεως της εισόδου τους στους ναούς και της επιβολής της ποινής του αφορισμού σε βάρος τους, τιμητική παρουσία τους , μπροστά-μπροστά , με την ανοχή των δύο επισκόπων….

    «Ω Χριστέ, πώς ανέχεσαι την φρικτήν κατάπτωσιν της Εκκλησίας σου;», όπως έγραψε κάποτε ο φλογερός αγωνιστής, μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος!

  5. https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/62327-panigyriki-doksologia-stin-mitropoli-athinon

    Εκείνος που το «τερμάτισε», κατά τη λαϊκή έκφραση, είναι ο «χάρτινος επιτελάρχης», ο έχων καταπροδώσει από ετών, την υψηλή και ιερή αποστολή του, ο χειρότερος, κατά την άποψή μου, αρχιεπίσκοπος Αθηνών , από όσους κατείχαν, κατά καιρούς, αυτό το αξίωμα.

    Χθες, «έκανε αντίσταση», «περιχαρακωμένος» και «ταμπουρωμένος «στην Ιερά Μονή Πετράκη και την επομένη άφησε το ταμπούρι και «συνεόρτασε» με την αντίχριστη πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

    Γελάκια και αβροφροσύνες , με τους μεγάλους ενόχους …

    «Ωραίο παράδειγμα» για τους νεότερους ιεράρχες…..

  6. Ανάθεμα, Ανάθεμα, Ανάθεμα!

    Και πως προσδιορίζεται τούτο το τρις ανάθεμα, μόνο για τον σοδομισμό, και δεν τα πιάνει όλα τα υπόλοιπα;

    Πχ οικουμενισμόν, Σεργιανισμόν με το κλείσιμο των Εκκλησιών, εικονομαχια με την απαγόρευση της προσκύνησης των Ιερών Εικόνων;

  7. ♰῎Εγραψα ὑμῖν ἐν τῇ ἐπιστολῇ μὴ συναναμίγνυσθαι πόρνοις, καὶ οὐ πάντως τοῖς πόρνοις τοῦ κόσμου τούτου ἢ τοῖς πλεονέκταις ἢ ἅρπαξιν ἢ εἰδωλολάτραις· ἐπεὶ ὀφείλετε ἄρα ἐκ τοῦ κόσμου ἐξελθεῖν· νῦν δὲ ἔγραψα ὑμῖν μὴ συναμίγνυσθαι ἐάν τις ἀδελφὸς ὀνομαζόμενος ᾖ πόρνος ἢ πλεονέκτης ἢ εἰδωλολάτρης ἢ λοίδορος ἢ μέθυσος ἢ ἅρπαξ, τῷ τοιούτῳ μηδὲ συνεσθίειν. τί γάρ μοι καὶ τοὺς ἔξω κρίνειν; οὐχὶ τοὺς ἔσω ὑμεῖς κρίνετε; τοὺς δὲ ἔξω ὁ Θεὸς κρίνει. καὶ ἐξαρεῖτε τὸν πονηρὸν ἐξ ὑμῶν αὐτῶν.

    Προς Κορινθίους Ά επιστολή

    Κεφ.5, 9-13

  8. Κατά τον Άγιο Θεόδωρο το Στουδίτη η οδός του Αντιχρίστου προετοιμάζεται και με την ανοχή της Εκκλησίας στην καταπάτηση των ευαγγελικών νόμων από τους Βασιλείς και τους ισχυρούς της γης. Αναφερόμενος ο Άγιος στους « Μοιχειανούς », όπως τους χαρακτηρίζει, λέγει: « Όσοι υποπέσουν σε αυτήν την αίρεση ­ επικεντρώνει την προσοχή του στην υποταγή της Εκκλησίας στη θέληση της πολιτικής εξουσίας ­, αν ζούσαν την εποχή του Αντιχρίστου, θα έπιπταν στην λατρεία του. Καί όσοι μένουν όρθιοι και αγωνίζονται κατά της αίρεσης, αν ζούσαν την εποχή του Αντιχρίστου, θα νικούσαν »

  9. μόνο μία λύση υπάρχει για να μήν πέσουμε στον ίδιο βούρκο με αυτούς τούς επισκόπους, Όταν είναι αυτοί στήν εκκλησία όλοι οι πιστοί να φεύγουν , αλλιώς είναι ίδιοι με τούς επισκόπους, δηλαδή προδότες του Ευαγγελίου .

    • Είναι μια κατ αρχήν ορθή σκέψη. Κάποιοι αδελφοί έχουν αρχίσει να το πράττουν ήδη.

      Μας έχουν πνίξει η προδοσία και οι προδότες «ποιμένες».

  10. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΟΝΤΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ???

  11. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κ.ΖΟΡΜΠΑΛΑ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

  12. Παρατηρηστε κάτι στο βίντεο.

    Κανένας από όσους πηγαίνουν να ασπαστούν τον σταυρό του Κυρίου, δεν κάνει τον σταυρό του σωστά.

  13. Συμπληρωματικά παραθέτω και το παρακάτω φετινό  βίντεο, στο οποίο ο πατήρ Άγγελος Αγγελακόπουλος διαβάζει ιεροκανονικώς τα Αναθέματα και τα «εμπλουτίζει» με νεότερα,

    περιχαράσσοντας με πληρότητα και ακρίβεια τα όρια της Ορθοδόξου πίστεως και παραδίδοντας τοιουτοτρόπως στο ευρύ κοινό, ένα εικοσάλεπτο «αποκαλυπτικό» ηχητικό ντοκουμέντο!!

    Καλή ακρόαση…

    • Από την Σύνοδο του 1583 στο Φανάρι.

      Στους ακολουθουντες τις καινοτομίες του παπά, ανάθεμα έστω

  14. Αδελφέ Σπυρίδωνα τι τους έφτιαξες!!! Τίμησες την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Εξέφρασες πολλούς από εμάς σε ευχαριστούμε, να είσαι πάντα καλά. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη.

Σχολιάστε