Πάτρα: Ανέβηκε στον άμβωνα και φώναζε «ΑΝΑΘΕΜΑ» – Προσαγωγή στην Ασφάλεια (βίντεο)

Ένας άνδρας ανέβηκε στον άμβωνα φωνάζοντας «ΑΝΑΘΕΜΑ» κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ‘ζευγαριών’, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, όπου νωρίτερα τελέστηκε η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

σ.σ. Η προσαγωγή στην ασφάλεια του κ. Σπυρίδωνος Ζορμπαλά έγινε για εξακρίβωση των στοιχείων καθότι δεν είχε μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Μετά από δύο περίπου ώρες αφέθηκε ελεύθερος. Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/UrJLIKEOAzE

tempo.24


15 thoughts on “Πάτρα: Ανέβηκε στον άμβωνα και φώναζε «ΑΝΑΘΕΜΑ» – Προσαγωγή στην Ασφάλεια (βίντεο)

  1. Το βίντεο με το ΑΝΑΘΕΜΑ στον παρακάτω σύνδεσμο :

    https://gnomip.gr/2024/03/25/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7/

    Υγ: Εννοείται ότι το συγκεκριμένο ΑΝΑΘΕΜΑ δεν περιορίζεται μόνο στην συγκεκριμένη Μητρόπολη αλλά πέρασε σαν ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους κυναιδόφιλους και κύναιδους που ψήφισαν το εν λόγω νομοσχέδιο αλλά και στους εν γνώσει έχοντες εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους.

  2. Εύγε στον κύριο Ζορμπαλά. Δυστυχώς για εμάς τους υπόλοιπους που δεν αντιδρούμε. Κατά τα άλλα τιμούμε τους ήρωες με πρώτο τον Δέσποτα.

  3. ΕΥΓΕ, ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΕΥΓΕ, στον ομολογητή Σπυρίδωνα Ζορμπαλά για την πεπαρρησιασμένη του ενέργεια.

    Θερμά συλλυπητήρια στο μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο που επέτρεψε την είσοδο στο ναό στους Θεμιστοκλέους και Γεωργόπουλο, οι οποίοι ψήφισαν το σοδομιτικό νομοσχέδιο.

  4. ✢ Δόξα σοι βασιλεῦ, Θεὲ Παντοκράτωρ, ὅτι τῇ θείᾳ σοῦ καὶ φιλανθρώπῳ προνοίᾳ ἠξίωσας το δούλο σου Σπυρίδωνα καὶ ομολογήσας παρρησία την καλήν ομολογίαν ενώπιον πολλών μαρτύρων. ΆΞΙΟΣ!!!

    IC│XC
    ─ ♰ ─
    NI│KA

Σχολιάστε