Τα «αδέσποτα κορμιά» είναι για τους αδέσποτους. Εμείς έχουμε τον Δεσπότη Χριστό και την Παναγία.

Τα «Αδέσποτα Κορμιά» εξερευνούν τη σωματική αυτονομία σε μια Ευρώπη που επιτρέπεται να ταξιδέψεις, να εργαστείς και να καταναλώσεις ελεύθερα, αλλά όχι πάντα να ζήσεις ή να πεθάνεις όπως επιθυμείς.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

4 thoughts on “Τα «αδέσποτα κορμιά» είναι για τους αδέσποτους. Εμείς έχουμε τον Δεσπότη Χριστό και την Παναγία.

  1. Συγχαρητήρια για το άρθρο ΕΥΓΕ!!

    Οι γυναίκες της προσευχής ΗΔΗ άλλαξαν τον κόσμο από παλαιας Διαθήκης και θα τον συντηρούν έως συντέλειας. Αυτές οι γυναίκες είναι πολυτέλεια ενώπιον του Θεού όπως διδάσκει η Αγία Γραφή, και που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι σουρλουλούδες της θολοκουλτουρας.

    Είναι οι προσευχές και τα δάκρυα αυτών των γυναικών που γέμισαν τον Ουρανό με Αγίους! Κάπου στις παροιμίες αν θυμάμαι καλά γράφει ότι <<οποιος εύρε γυναίκα συνετή εύρε θησαυρόν>>!
    Αιωνιες αλήθειες που δεν μπορούν να αλλοιώσουν οι θολό κουλτουριάρηδες του θεάτρου.

    Αλλά έτσι είναι. Αν είσαι μύγα στην ακαθαρσία θα καθησεις.

  2. «Αν πέσουν οι γυναίκες ακολουθεί ολόφωτο το χάος». Τι μεγάλη αλήθεια, μου θύμισε τον διάλογο του Θεόφιλου με την Κασσιανή «Εκ γυναικός τα χείρω» και «Εκ γυναικός τα κρείττω». Ο άγιος Παΐσιος έλεγε ότι όταν διαλυθεί η οικογένεια, θα χαθεί και ο κόσμος αφού από την οικογένεια βγαίνουν οι ιερείς, μοναχοί, μοναχές και οι άγιοι οι οποίοι με τις προσευχές τους στηρίζουν την οικουμένη και για χάρη των οποίο παρατείνει ο Θεός την συντέλεια.

  3. Παραθέτω με λύπη μου μια παρεμφερή με την  παραπάνω σχετική δημοσίευση,που αφορά μια θεατρική παράσταση που περιοδεύει σε διάφορες πόλεις στην χώρα μας και εκ του παραλλήλου εν ονόματος της τέχνης και του θεάτρου χρησιμοποιεί χωρίς αιδώ τα ιερά και τα όσια της πίστης μας, όπως είναι το μυστήριο της θείας λειτουργίας, ήτοι της αναίμακτου θυσίας του Κυρίου μας και τα πρόσωπα των Αγίων μας και συγκεκριμένα του αγίου Μάρκου του Αποστόλου και Ευαγγελιστή  και του Αγίου Αρχάγγελου Μιχαήλ, ευτελίζοντας τα και εξομοιώνοντας τα με την ιδεολογία του ρεμπέτικου, ήτοι του καφενείου, του τεκέ, της πιάτσας του τραγουδιού, του μπουζουκιού κ.α…

    δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

    https://topos-allou.gr/shows/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3/

                Ενυπάρχει, όπως σωστά έχει διατυπωθεί μια στοχευμένη και συνεχόμενη διαστρέβλωση της αληθείας και επίθεση  στην ορθόδοξη ιερή παράδοση μας,

    σε όλα τα επίπεδα από την νεοταξική «woke» -ατζέντα και κουλτούρα του συστήματος που κλιμακώνεται, δηλαδή προωθείται ο  καταχρηστικός «δικαιωματισμός» και ποινικοποιείται ότι ελληνορθόδοξο ως παρωχημένο και  προκατειλημμένο.

    Στώμεν καλώς!!

    Σημείωση: Μόνο οι παρελάσεις των γκέϊ και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν ενοχλούν τους ιθύνοντες..

Σχολιάστε