Γενοκτονίας συνέχεια…

Αργολίδα: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή 26χρονη δικηγόρος. Η μακρά λίστα θανάτων νέων ανθρώπων συνεχίζει να μεγαλώνει.

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, με μια 26χρονη δικηγόρο από τη περιοχή της Αργολίδας να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Φυσικά πρόκειται για έναν ακόμα ανεξήγητο θάνατο μίας νεότατης γυναίκας και δημιουργούνται εύλογες υποψίες μήπως η μακρά λίστα θανάτων νέων και παιδιών έχει κάποια σύνδεση με τους μαζικούς και αναγκαστικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19 που επί της ουσίας επρόκειτο περί πειραματικών σκευασμάτων.

Η Δήμητρα Άσπρου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιούσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Edinburgh Law School στο πρόγραμμα Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών LLM.

Στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας καθώς η απώλεια της 26χρονης, σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όσους ακόμα την είχαν γνωρίσει.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ακόμα μία 26χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Μώλο εντοπίστηκε νεκρή, μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη.

ArgolidaTv.gr [5/2/2023]


“Έφυγε” από τη ζωή 49χρονος Λαρισαίος

Απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών ο Γρηγόρης Αντωνόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τον πατέρα του: Θεόδωρος Αντωνόπουλος, τα αδέρφια του: Γεώργιος – Δήμητρα Αντωνοπούλου, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, τα ανίψια του: Θεόδωρος, Σπυρίδων, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τη 1.30 μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην ταβέρνα “Αρχόντισα”, στην πλατεία Ραψάνης

onlarissa.gr [2/2/2023]


Τραγωδία σε χωριό της Λάρισας: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Νεκρός βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος άνδρας ηλικίας 60 ετών που διέμενε στο χωριό Μεταξοχώρι της Αγιάς βρέθηκε από περίοικους χωρίς τις αισθήσεις του εντός του σπιτιού του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο με γιατρό, και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άνδρας είχε δυστυχώς καταλήξει.

Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της αστυνομίας, προκειμένου να ερευνήσει τα πιθανά αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

onlarissa.gr [2/2/2023]


Σοκ στην Μητροπόλεως – Άνδρας κατέρρευσε και πέθανε στο πεζοδρόμιο

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο άνδρας, 74 ετών απο το Μακροχώρι, είχε πάει με την σύζυγό του στην Εθνική Τράπεζα επί της οδού Μητροπόλεως, όταν λίγο μετά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο μπροστά στην Ιπποκράτους.

Αμέσως έσπευσαν οι περαστικοί, μεταξύ τους και ένας γιατρός, ο οποίος διαπίστωσε πως ο άνδρας δεν είχε σφυγμό και του έκανε ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει στο σημείο το Ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Δυστυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας εξέπνευσε.

veriotis.gr [2/2/2023]


Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης, Φίλιππος Τσιμπόγλου

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, Φίλιππος Χ. Τσιμπόγλου

Με ανακοίνωσή της η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος γνωστοποίησε τον απρόοπτο θάνατο του Γενικού Διευθυντή της, Φίλιππου Χ. Τσιμπόγλου.

Όπως αναφέρεται ο Φίλιππος Τσιμπόγλου άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια.

Ο Φ. Τσιμπόγλου ανέλαβε την διεύθυνση της ΕΒΕ το 2014, ενώ ολοκλήρωσε το τιτάνιο έργο της μετεγκατάστασης της στο νέο της κτήριο στο Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ και έθεσε τα θεμέλια για το Εθνικό Δίκτυο Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών σε στέρεες βάσεις.

Η ανακοίνωση

«Με βαθύτατη οδύνη, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο του Γενικού Διευθυντή της Φίλιππου Χ. Τσιμπόγλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια.

Ο Φίλιππος Τσιμπόγλου εργάστηκε ακούραστα και ανάλωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 από τον Ι.Ν. Αγ.Κων/νου του Νεκροταφείου Ζωγράφου.»

alphavita.gr [2/2/2023]


Κύπρος: Τραγικός θάνατος 39χρονης την ώρα που έτρωγε

Τραγικός θάνατος 39χρονης – Έχασε τις αισθήσεις της ενώ έτρωγε – Δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν

Τραγικό τέλος για 39χρονη στη Λεμεσό προκαλεί θλίψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια κατάποσης φαγητού και συγκεκριμένα ψωμιού, Ελληνοκύπρια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και δεν επανερχόταν.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου γύρω στις 18:00 διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

famagusta.news [5/2/2023]


Αιφνίδιος θάνατος 67χρονου στη Λαμία

Αιφνίδιος θάνατος 67χρονου, το βράδυ του Σαββάτου, στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, διέμενε μόνος του, κοντά στην περιοχή της «Άνοιξης». 

Μια γειτόνισσα που του πήγαινε τακτικά φαγητό, ήταν αυτή που ενημέρωσε αρχικά το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την αστυνομία, ότι ο άτυχος άνδρας ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια αφού ο 67χρονος, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η νεκροψία – νεκροτομή, που θα γίνει μετά από εντολή του ΑΤ Λαμίας, θα δείξει και ποια ήταν η αιτία θανάτου του 67χρονου.

epoli.gr [5/2/2023]


Αιφνίδιος θάνατος στην Κοζάνη: Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στην οδό Θαλή Μιλησίου

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR:

Νεκρή σε διαμέρισμα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, γυναίκα ηλικίας 60 ετών περίπου, στη οδό Θαλή Μιλησίου στον Άγιο Αθανάσιο στην Κοζάνη.

Η άτυχη γυναίκα Μ.Α. εντοπίστηκε νεκρή, ενώ οι γείτονες της αναφέρουν ότι είχαν ημέρες να τη δουν .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια .

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας, ενώ έρευνα για το συμβάν διεξάγει η Ασφάλεια Κοζάνης.

kozanilife.gr [20/1/2023]


Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέφανου Παραχειμώνα

Ο άτυχος Βολιώτης αυτοκινητιστής «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο αιφνίδιος θάνατος του Στέφανου Παραχειμώνα, σε ηλικία 70 χρόνων. Ο άτυχος άνδρας ήταν αυτοκινητιστής. Δούλευε χρόνια πάνω στο ταξί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ήταν πολύ καλός επαγγελματίας, ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά  του, που θρηνεί για την απροσδόκητη απώλεια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 13.00 στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου στον Ανω Βόλο.

taxydromos.gr [1/2/2023]


Σαρώνουν οι αιφνίδιοι θάνατοι στην Ελλάδα! Πέθανε ξαφνικά 53χρονος, απόστρατος, αεροπόρος στον Βόλο – Κατέρρευσε μπροστά στη μητέρα του!

Ακόμη ένας αιφνίδιος θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε εντελώς ξαφνικά ένας 53χρονος απόστρατος αεροπόρος, μπροστά τα μάτια της μητέρας του και ενός φίλου του, στο Βόλο.

Ειδικότερα, ο 53χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στη Νέα Αγχίαλο, έχοντας φωνάξει κι ένα φίλο του για να τον βοηθήσει.

Ενημερώθηκε άμεσα στο ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, όμως ήταν αργά για τον 53χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το κακό με τους «ξαφνικούς» και «απροσδιόριστης» αιτίας θανάτους στην Ελλάδα, έχει παραγίνει.

Καθημερινά πεθαίνουν νέοι άνθρωποι σε μία πονηρή περίοδο όπου υπήρξαν και υπάρχουν μαζικοί εμβολιασμοί.

Μία πρόσφατη γερμανική έκθεση διαπίστωσε κατόπιν αυτοψιών που διεξήχθησαν ότι πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα στο σπίτι χωρίς προϋπάρχουσα ασθένεια λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covid πιθανότατα πέθαναν λόγω του εμβολίου.

Η έκθεση , που δημοσιεύθηκε στο Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, περιέχει λεπτομερείς αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021.

Όπως αναφέρει ο Will Jones του Daily Sceptic με επικεφαλής τους Thomas Longerich και Peter Schirmacher, στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε πέντε θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση εμβολιασμού με Pfizer ή Moderna, η φλεγμονή του καρδιακού ιστού λόγω που προκλήθηκε λόγω αυτοάνοσης απόκρισης είχε πιθανόν ή πιθανώς προκαλέσει το θάνατο.

europost.gr [2/2/2023]


Χανιά | Αυξημένοι κατά 12% οι θάνατοι το 2022!

Σχόλιο Χ. Βλαμάκη (ορθοπραξία):

Συνήθως η σύγκριση γίνεται με τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, ώστε να δίνεται μια πιο ασφαλής εικόνα. Σε αυτή την περίπτωση, αν κάνουμε τον σχετικό υπολογισμό, η αύξηση των θανάτων ανέρχεται στο 20%! Εντελώς συμπτωματικά (;), η αύξηση των θανάτων από την περίοδο που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί είναι ραγδαία.

Οπωσδήποτε, και η μείωση των γεννήσεων θα πρέπει να εξεταστεί, αλλά και να δωθεί μια εικόνα για το από που προέρχονται οι γεννήσεις αυτές, ώστε να βγαίνουν επιπλέον συμπεράσματα.  


Τα δημογραφικά στοιχεία για το 2022 έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων, σε μια αναλυτική κατηγοριοποίηση που περιλαμβάνει στοιχεία από γεννήσεις, γάμους, σύμφωνα συμβίωσης, διαζύγια και θανάτους, όπως καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, για την περίοδο 2014-2022.

Όπως διακρίνεται στα στοιχεία του Ληξιαρχείου του Δήμου Χανίων, κατά την χρονιά που συμπληρώθηκε, καταγράφηκαν συνολικά 1.627 γεννήσεις, μειωμένες κατά 12% σε σχέση με το 2021, οπότε και είχαν δηλωθεί 1849.

Αντίθετα, αντίστοιχο ποσοστό (12%) αλλά αυξημένο σε σχέση με πέρυσι, καταγράφεται στους θανάτους, 935 το 2022, έναντι 833 το 2021, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αύξηση θνησιμότητας της επταετίας.

Γάμοι – διαζύγια

Στα ίδια επίπεδα με το 2021 κινήθηκαν οι γάμοι και τα σύμφωνα συμβίωσης που συνάφθηκαν εντός του περασμένου έτους.

Πιο συγκεκριμένα, το 2022 στον Δήμο Χανίων πραγματοποιήθηκαν 436 γάμοι και υπεγράφησαν 232 σύμφωνα συμβίωσης.

Τέλος, εκδόθηκαν 188 διαζύγια, ελαφρώς αυξημένα σε σχέση με το 2021, οπότε είχαν καταγραφεί 164.

Αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία του Δήμου Χανίων για το 2022:

Χανιά | Αυξημένοι κατά 12% οι θάνατοι το 2022!Χανιά | Αυξημένοι κατά 12% οι θάνατοι το 2022!

Πηγή κειμένου: hania.news


Σχολιάστε