Πρόωροι και ξαφνικοί θάνατοι.

Χανιώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τέσσερις ξαφνικοί θάνατοι μέσα σε μία μέρα.

Μετά τον θάνατο του 45χρονου κρατούμενου στις φυλακές της Αγιάς (δείτε ΕΔΩ) τρεις ακόμα αιφνίδιοι θάνατοι σημειώθηκαν χθες, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, νεκρός εντοπίστηκε ένας 59χρονος Σουηδός σε ξενοδοχείο στην Αγιά Μαρίνα το μεσημέρι.

Λίγη ώρα αργότερα, περίοικοι του Γαβαλοχωρίου βρήκαν νεκρό έναν 61χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο του χωριού.

Τέλος, το βράδυ της ίδιας μέρας, στο κέντρο της πόλης, βρέθηκε νεκρός ένας 58χρονος Χανιώτης στο σπίτι του.

Τα αίτια των θανάτων θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή, παρόλα αυτά η πιθανότερη αιτία φέρεται να είναι παθολογική.

zarpanews.gr

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Έσβησε το χαμόγελο της Παναγιώτας Γιαννέζου στα 36 της χρόνια.

Σοκ στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων με την είδηση του θανάτου της πάντα χαμογελαστής και αγαπητής σε όλους Παναγιώτας Γιαννέζου που έφυγε στα 36 της χρόνια.  Η κηδείας της θα γίνει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στον Αγιο Βασίλειο Κάτω Λουσών στις 11 το πρωί.  

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS

Χαροπαλεύει γνωστός οδοντίατρος της Καρδίτσας στο νοσοκομείο Τρικάλων: Έμφραγμα του μυοκαρδίου από τα μπόλια του Μπουρλά.

Το δηλητηριώδες μπόλι χτύπησε πάλι την Καρδίτσα
Το μπόλι του δικτάτορα που υποχρέωσε τους υγειονομικούς σε εμβ@λιασμό, χτύπησε και πάλι την πόλη μας .
Ένας συμπολίτης μας, πολύ γνωστός οδοντίατρος υπέστη «ξαφνικά» οξύτατο έμφραγμα. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, διεκομίσθη στη μονάδα του νοσοκομείου Τρικάλων και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Ο οδοντίατρος είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, γυμνασμένος με άριστη φυσική κατάσταση κάτι που ίσως τον γλυτώσει από τον θάνατο.

σ.σ. Δεν αναφέρει το δημοσίευμα αν είχε κάνει το μπόλι, απλά κρατάμε τις πληροφορίες.

Καρδίτσα ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Ξαφνικός θάνατος: «Έφυγε» από τη ζωή 29χρονη εκπαιδευτικός

Tην τελευταία της πνοή άφησε πρόωρα 29χρονη εκπαιδευτικός. Μάλιστα, ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής θρηνεί την απώλεια της εκπαιδευτικού Ελένης Παπαβασιλη, που έφυγε σε ηλικία 29 ετών .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής με λύπη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου ΕΒΠ, Ελένης Παπαβασιλη, 29 ετών .

Ως σύλλογος του ΕΕΠ-ΕΒΠ της Αττικής εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους συναδέλφούς της.

Συνάδελφοι/-ισσες αναφέρουν για εκείνη:

«Εξαιρετική συνάδελφος και φίλη…

Άτομο με ενσυναίσθηση και μεγάλη αγάπη για τα παιδιά…

Άτομο που ήθελε να δώσει την αγάπη, και την προσέφερε στα παιδιά που συνόδευε, και στο δικό της, αλλά δεν πρόλαβε…

Είχε εργαστεί σε σχολεία της Δυτικής Αττικής (Μεγάλο Πεύκο, Ελευσίνα, Ζωφριά) καθώς και σε σχολεία της Β Ανατολικής Αττικής (Μενίδι)…

Όσοι/-ες τη γνωρίσαμε, μόνο μια καλή κουβέντα έχουμε να πούμε…!»

Καλό ταξίδι Ελένη και καλό Παράδεισο!

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

KEFALONIA MAGAZINE.GR

Απίστευτη τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί πατέρας και γιος από καρδιά με διαφορά δύο ωρών.

Ο 40χρονος γιος έφυγε από τη ζωή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα, με πατέρα και γιο να φεύγουν από τη ζωή με διαφορά μόλις λίγων ωρών! Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο πατέρας βρισκόταν στην οικία του και «έσβησε» λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, με τον γιο του να ακολουθεί λίγες ώρες αργότερα, συνθέτοντας μια αρχαία τραγωδία!

Όπως γράφει το gnomip, ο 87χρονος Γιώργος Φωτόπουλος προδόθηκε από την καρδιά του και έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στην οικία του! Ο χαμός του ήταν ξαφνικός, με τους συγγενείς να καλούν το γραφείο τελετών για τα διαδικαστικά της τέλεσης της κηδείας.

Ο 40χρονος Φώτης, λίγες ώρες μετά την απώλεια του πατέρα του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και “έσβησε” λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε συγγενικό του πρόσωπο, με τους γιατρούς να προσπαθούν μάταια, να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, δεν μπορούν να πιστέψουν πως πατέρας και γιος χάθηκαν τόσο απρόσμενα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Εμβρόντητοι άκουσαν την είδηση του θανάτου και οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών που κλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες να παραλάβουν τις σορούς πατέρα και γιου!

Ο 87χρονος ήταν συνταξιουχος του ΟΓΑ, ενώ ο Φώτης Φωτόπουλος, εργαζόταν ως υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, ενώ ήταν μέλος του Σωματείου Κωφών και Βαρηκόων, με συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα.

Η κηδεία τους θα γίνει τη Δευτέρα 12-9 και ώρα 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαραβαλι.

NEWSBOMB

Νεκρός 22χρονος φοιτητής.

Τραγωδία για 22χρονο φοιτητή σε τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η έδρα του εν λόγω τμήματος βρίσκεται στην Άρτα με τον νεαρο να μην έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό κινητοποίησε τους ίδιους και τις αρχές οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι του φοιτητή. Εκεί τον αντίκρισαν νεκρό δίχως ίχνη παραβίασης.

SPORTS IOANNINA

Θλίψη στον Βόλο- «Έφυγε» από τη ζωή η 52χρονη Βασιλική Παρασκευά.

Από τη ζωή «έφυγε» σε ηλικία μόλις 52 ετών η Βασιλική Παρασκευά σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά τους, φίλους και συγγενείς. Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της  σύζυγο, δύο κόρες, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Ν. Ιωνία.

magnesianews.gr

“Έφυγε” ξαφνικά ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου Κορίνθου, Χρυσόστομος Δηλανάς.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της αναγγελίας του αιφνίδιου και απρόσμενου θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΔΗΛΑΝΑ

Γεννήθηκε στον Μαραθόκαμπο της Σάμου και αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1979. Υπήρξε ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας από το 1987 έως και το 2018, ενώ στο διάστημα αυτό διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Ο εκλιπών, ως Καρδιολόγος, υπηρετούσε την ιατρική με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση στη καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου επί σειρά ετών υπήρξε Διευθυντής της.

KORINTHIA.NET.GR

Νέος αιφνίδιος θάνατος: Πατέρας 3 παιδιών έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Ο 47χρονος Σπύρος Γρηγορόπουλος από το Σταροχώρι Αχαϊας άφησε την τελευταία του πνοή στην Μύκονο όπου εργαζόταν με την οικογένειά του.
Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης ο άτυχος ανδρας δεν τα κατάφερε.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επιχειρούσε επί αρκετή ώρα να τον επαναφέρει, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.

Είχε τρία παιδιά την ζωή τον Δημήτρη και την Γεωργία , ενώ διέμενε μόνιμα στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Πριν τέσσερα χρόνια είχε χάσει την πολυαγαπημένη του μητέρα από ανακοπή και αυτή την οποία λάτρευε.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Βασίλης Κλαουδάτος.

Ο Πρόεδρος, η Αντιπρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., η Διευθύντρια, οι Προϊστάμενοι και οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ)  με ανακοίνωσή τους, “εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του εργαζόμενου συναδέλφου, Βασίλειου Κλαουδάτου, εργαζόμενου στο ΚΔΑΠ του ΚΟΔΗΠ (Δροσιά), για τον τόσο άδικο και ξαφνικό χαμό του”.

kefaloniamagazine.gr

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια ο Αθανάσιος Πυλαρινός Λίβος

Έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια ο Αθανάσιος Πυλαρινός Λίβος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον Άγιο Νικόλαο Μηνιατών-Αναλήψεως στο Ληξούρι

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

KEFALLONIA.MAGAZINE.GR


    5 thoughts on “Πρόωροι και ξαφνικοί θάνατοι.

    1. Απευθυνόμενος στον (Ε.Ο.Δ.Υ), στην κυβέρνηση και όλο το εμπλεκόμενο συστημικό συφερτό, θα τιμήσετε αυτούς του ανθρώπους που θυσιάστηκαν, γιατί πίστεψαν σε εσάς;

      Δόξασει σοι ο Θεός.

      Ο Θεός να με συγχωρέσει.

    2. Ο χάρος έχει πολλούς πια να παίρνει. Δεν προλαβαίνει να πηγαίνει και να έρχεται. Στρώνει και πέφτει δίπλα μας. Στην αρχή αγριευόμαστε. Μα σιγά σιγά συνηθίζουμε την παρουσία του. Πεθαίνουν αβέρτα οι άνθρωποι.

      Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι λοβοτομημένοι, να μας μιλήσουν για την αγάπη προς το πλησίον.
      Αγάπη δίχως Χριστό γίνεται; Κι όμως.. η πρώτη και η τελευταία ελπίδα τους, ήταν η απομάκρυνση από Τον Θεό Πατέρα.

      Εκεῖ ἐδειλίασαν φόβῳ, οὗ οὐκ ἦν φόβος, ὅτι ὁ Θεὸς ἐν γενεᾷ δικαίᾳ.
      Βουλὴν πτωχοῦ κατῃσχύνατε, ὁ δὲ Κύριος ἐλπὶς αὐτοῦ ἐστι.

      Κατελήφθηκαν από φόβο εκεί όπου δεν υπήρχε φόβος, διότι ο Θεός παραμένει μόνο στη γενεά των δικαίων.
      Εξευτελίζετε σεις τη σκέψη και την απόφαση του πτωχού, επειδή ο Κύριος είναι η μόνη ελπίδα του.

      Όσο η αφροσύνη, που οδήγησε στην απόρριψη του Θεού, συνεχίζεται, τόσο και η καταστροφή θα παρατείνεται. Όταν ο άνθρωπος αφήνει την πίστη στον αληθινό Θεό, τότε τον παραλαβαίνει ο διάβολος και τον ξετινάζει και τότε φοβάται ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει φόβος… έδειλίασαν φόβω ού ούκ ήν φόβος: Τότε ο άνθρωπος ζει με φαντάσματα.

    3. Οι οργανωτές του εγκλήματος προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια με κάθε μέσο και τα θύματα τρέμουν να παραδεχτούν αυτό που έπαθαν! Όπου λείπει Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, αυτά συμβαίνουν! Αλλοίμονο μας!

    Σχολιάστε