Η εγκληματική δημοσιογραφική αλητεία συνεχίζεται.

σ.σ. Τόσοι χρυσοπληρωμένοι παπαγάλοι, ουδείς γνωρίζει να διορθώσει την δημοσιογράφα Πυργιώτη ότι η τρελή κούρσα του θανατικού που χτυπά τις πόρτες μας δεν οφείλεται σε κάποιον κορωνοϊό, αλλά σε μία νέα ασθένεια ονομαζόμενη «ξαφνικίτιδα». Ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι από την καρδιά τους (η καρδιακή ανεπάρκεια είναι γνωστή παρενέργεια των m-RNA σκευασμάτων), ότι έχουν αυξηθεί οι θάνατοι «αγνώστων αιτιών», ότι, ότι ότι. Δεν λένε τίποτα οι χρυσοπληρωμένοι παπαγάλοι του συστήματος αλλά αφήνουν να εννοηθεί ότι η γρίπη του κορωνοϊού βρίσκεται πίσω από τους θανάτους αυτούς, για να δώσουν μετά πάσα στον Πλεύρη να ανατρέψει για άλλη μία φορά την ρημάδα την λογική και να πει ότι οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν να πεθάνουν, και να πασάρει το νέο «επικαιροποιημένο» ΜΠΟΥΣΤΕΡ-μπόλι. Αυτά είναι συνειδητά εγκλήματα κατά της κοινωνίας και δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα.

-https://www.youtube.com/watch?v=x1Z64lUpei4 GREEK NEWS

1 thoughts on “Η εγκληματική δημοσιογραφική αλητεία συνεχίζεται.

  1. Απομαγνητοφώνηση 6:15 μέχρι 6:25
    Ως υπουργός έχω πει επειδή εμένα μου αρέσει να μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι θα επιθυμούσα τα άτομα τα οποία δεν εμβολιάζονται επειδή δεν πιστεύουν στην επιστήμη να μη παρέμειναν στο εθνικό σύστημα υγείας.
    Ο Πλεύρης ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο έχει σώσει εκατομμύρια ζωές και ότι έχει σκοτώσει ή και καταστρέψει μερικές χιλιάδες μονό. Άρα το όφελος του εμβολιασμού είναι μεγαλύτερο.

    Να δούμε τι λέει ο νόμος

    Ενότητα: 

    ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ – Ι. Εγκλήματα βλάβης της ζωής του ανθρώπου

    Άρθρο 232 Ανθρωποκτονία με δόλο.

    Όποιος με πρόθεση σκότωσε άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη από δεκαπέντε ως είκοσι έτη.
    Αν η πράξη αποφασίστηκε και εκτελέστηκε σε βρασμό ψυχικής ορμής, επιβάλλεται κάθειρξη ως δεκαπέντε έτη.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Δόξασει σοι ο Θεός.

Σχολιάστε