Διασημότητες και οικουμενιστές διαφθείρουν την κοινωνία. – Ο Ελπιδοφθόρος Αμερικής βάπτισε «παιδιά ομοφυλοφίλων» στην Αθήνα!!

φωτογραφία από ciao.gr

O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα για τη βάφτιση των παιδιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.
Τα παιδιά του ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Καρβέλα και ο (πρώην) σύζυγός της Θανάσης Πανουργιάς ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση!

Το παρών στη βάφτιση έδωσε και η στενή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η οποία δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι!

Εκκλησίαonline


46 thoughts on “Διασημότητες και οικουμενιστές διαφθείρουν την κοινωνία. – Ο Ελπιδοφθόρος Αμερικής βάπτισε «παιδιά ομοφυλοφίλων» στην Αθήνα!!

    • Γι αυτό αρκετοι Έλληνες σέβονται το Πούτιν. Θα τολμούσε αυτά καραγκιοζιλικια να γίνουν από επίσκοπο στη Ρωσία?
      Αντί για καραγκιοζιλικια θα έλεγα άλλη λέξη αλλά σέβομαι τους αναγνώστες της σελίδας? Όχι στην παγκοσμιοποίηση με κάθε τίμημα.

  1. Τα παιδιά αυτά δεν έπρεπε να υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλους λόγω ελλείψεως και των δύο προτύπων, επειδή υπάρχουν ετερόφυλα ζευγάρια που δε μπορούν να κάνουν παιδιά και θέλουν να υιοθετήσουν. Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλους θα έπρεπε να απαγορεύεται ή να αποτελεί έσχατη λύση που πρακτικά δεν υπάρχει. Παρόλα ταύτα τα παιδιά είναι απαραίτητο να βαφτίζονται για να εξαγνιστούν και να εισέλθουν στην εκκλησία.

    Έὰν μή τις γεννηθῇ ἐξ ὕδατος καὶ Πνεύματος, οὐ δύναται εἰσελθεῖν εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ.

    • Έχετε δίκιο ως προς το ότι δεν αρνούμαστε σε κανένα βρέφος τη βάπτιση με το αιτιολογικό ότι μεγαλώνει σε σπίτι αμετανόητων ασεβών ή ο,τιδήποτε άλλο. Από την άλλη όμως, η βάπτιση δεν είναι ούτε παιδικό πάρτυ, ούτε ονοματοδοσία, ούτε μπουγέλο. Υπάρχει και ο ρόλος του αναδόχου, που καλό είναι κι η εκκλησία κάποια στιγμή να τον ξαναπάρει στα σοβαρά. Λέτε εσείς «το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου» να οδηγήσουν αυτά τα ταλαίπωρα τα παιδάκια στην εν Χριστώ Ζωή; Ή μήπως θα το κάνουν οι «κηδεμόνες» τους; Προφανώς ευχόμαστε ο Θεός να τα φωτίσει και να τα στηρίξει, όπως φώτισε και στήριξε την Αγία Ανθούσα, τη μικρότερη κόρη του σκληρού εικονομάχου βασιλέα Κωνσταντίνου του Κοπρωνύμου.

      Από κει και πέρα, όμως, το γεγονός ότι το όλο «σκηνικό» προβάλλεται, συμμετέχει ο Elpidoctonus με το πλατύ χαμόγελο (πού είναι εκείνοι οι γεροντάδες, πού είναι ο π. Επιφάνειος Θεοδωρόπουλος που από πέντε χρονών παπαδάκι δε θα τον δεις σε φωτογραφία να χασκογελάει έτσι, γιατί «εγώ θα γίνω ιερεύς και το ξέρουν οι άνθρωποι και πρέπει να φαίνομαι ιεροπρεπής»). Όλη η προβολή, το είδος της προβολής, η συμμετοχή του συγκεκριμένου, δε σας φαίνεται ότι σιωπηλά και σιγά σιγά απλά ο ανώτερος κλήρος αποδέχεται τα ομόφυλα ζευγάρια σαν τα φυσιολογικά; Χωρίς (ακόμα) να μας το πει και πολύ δυνατά για να μη φάει (ακόμα) το κράξιμο της αρκούδας; Δε σας φαίνεται κι εσάς ότι η όλη είδηση εκεί στοχεύει;

      • Ο Ελπιδοφθόρος βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον. Το σουλούπι του δεν έχει καμμία σχέση με Ορθόδοξο Ιεράρχη,. Για μπίζνεςμαν φαίνεται περισσότερο που κάνει δημόσιες σχέσεις. Το δε πλατύ χαμόγελο του Ελπιδοφθόριου είναι για φωτογράφιση όπως είναι το πλατύ χαμόγελο των «λαμπερών αστέρων» που τον πλαισιώνουν. Εννοείται πως ο ανώτερος κλήρος έχει αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία, εξ ου και η αφωνία τους μπροστά στις δηλώσεις του Νέας Ιωνίας. Όλο αυτό που έγινε μας στέλνει μηνύματα και μετράει αντιδράσεις.

    • Αραγε τα παιδάκια βαπτίστηκαν, απαλλάχτηκαν από το προπατορικό αμάρτημα και πήραν χρίσμα δηλ. Αγιον Πνεύμα κάτω από αυτές τις συνθήκες; από δήθεν (ψευτο) «γονείς» , ποίμνιο και λειτουργό που θεωρούν οτι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία ; για σκεφτείτε το. Κάνει Μυστήριο μια εκκλησία αιρετική ; που διδάσκει αλλότριο Ευαγγέλιο ; Χωρίς την ορθή Πίστη δεν υπάρχει Εκκλησία Χριστού και μόνον τυπικά υπάρχει μυστήριο, διότι δεν εκλύεται Θεία Χάρις που αυτό κυρίως ειναι το ζητούμενο. Έγινε μονον μια κοσμική τελετή βαπτίσματος δηλ. ονοματοδοσίας αλλά όχι Μυστήριο δηλ. είσοδος του βαπτιζομένου στην Εκκλησία του Χριστού διά Αγίου Πνεύματος. Τα παιδάκια, συνεπώς, δεν βαπτίστηκαν. Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις που μόνον κακό κάνουν και επιτείνουν τη συγχυση. Πέραν αυτού, ο Ελπιδοφόρος κάνει μια πράξη εκτός Εκκλησίας και αυθαιρετεί όχι μόνο κατά το δόγμα αλλά και ιεροκανονικά, διότι με δική του πρωτοβουλία κάνει βάπτιση τέκνων ομοφυλοφίλων «γονέων» χωρίς να υπάρχει καμία τέτοια απόφαση Συνόδου. Όποιος δεν υπακούει στη Συνοδικότητα της Εκκλησίας που ειναι το Αγιον Πνεύμα αλλά στηρίζεται στο ίδιον θέλημα κι οχι στο θέλημα του Θεού, περιφρονεί και βλασφημεί το Αγιον Πνεύμα.

      • Αν βαπτίσθηκαν ή όχι τα παιδάκια εσείς δεν το ξέρετε. Μπαίνουμε σε θολά νερά εδώ και δεν θεωρώ ότι εσείς ή εγώ έχουμε την φώτιση και την διάκριση να αποφανθούμε με απόλυτη σιγουριά για αυτό το θέμα. Όλοι μας όμως, κυρίως οι αδιάφοροι (μην πω τίποτα χειρότερο) ιεράρχες, οφείλουμε να προσπαθούμε να τηρούμε στο έπακρον όλα όσα μας αναλογούν και να αγωνιζόμαστε με όποιο κόστος όταν αυτά απειλούνται με ξήλωμα.

    • @ Δημητρης
      Αυτό που κάνεις λέγεται ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και γίνεται ακριβώς για την αποδόμηση των Δογμάτων και των Κανόνων της Εκκλησίας, με πρόφαση την ΜΗ ορθοπραξία. Σωστά λένε οι Πατέρες ότι η Ορθοδοξία έρχεται με την Ορθοπραξία και το αντίστροφο, η Ορθοπραξία έρχεται με την Ορθοδοξία. Όταν δεν πράττουμε ορθά, επακόλουθο είναι να ξηλώσουμε μετά και τα δόγματα. Όταν «βρεθούν» οι κίναιδοι με παιδιά, επακόλουθο είναι μετά να ξηλωθούν τα δόγματα. Απορώ γιατί δεν έκανες την ερώτηση πριν; «Συγγνώμη, τα παιδιά τί φταίνε να ΜΗΝ έχουν πατέρα και μητέρα»; Αυτά τα παιδιά αύριο, αν διασωθεί κάτι από το κατ’ εικόνα μέσα τους μετά την κακοποίηση που θα υποστούν, θα ζητήσουν τον λόγο από τους ψευδοποιμένες που τα πέταξαν σαν τα σκουπίδια μέσα στην άβυσσο της ανωμαλίας.

  2. Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοις ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς.
    Μη δώσετε το άγιο στα σκυλιά, μήτε να ρίξετε τα μαργαριτάρια σας μπροστά στους χοίρους, μην τυχόν τα καταπατήσουν με τα πόδια τους και μετά στραφούν και σας ξεσκίσουν».

    Όμως ποιοι είναι οι σκύλοι, και ποιοι οι χοίροι; Σκυλιά ονομάζει αυτούς που ζουν με αθεράπευτη ασέβεια. Ενώ χοίρους αυτούς που ζουν αμαρτωλή ζωή μέσα στον βόρβορο των παθών. Και γιατί δεν πρέπει όλοι αυτοί να μάθουν; Διότι θα γίνουν περισσότεροι θρασείς, δεν μπορούν εκ φύσεως να τα κατανοήσουν όλα αυτά και γι’ αυτό θα τα χλευάσουν. Είναι προτιμότερο αυτοί να μη μάθουν, μήπως και κάποια μέρα τα σεβαστούν εξαιτίας της άγνοιάς τους. Το γουρούνι δεν ξέρει τι είναι το μαργαριτάρι, ούτε τι αξία έχει. Έτσι σίγουρα θα το καταπατήσει. Με το ίδιο τρόπο και τα άγια εμπαίζονται από κείνους που έχουν αυτή την ψυχική διάθεση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο και τα μυστήρια τα τελούμε κεκλεισμένων των θυρών για τους αμύητους.

  3. Προηγήθηκε, του γνωστού και μη εξαιρετέου αρχιεπισκόπου Αμερικής, ο π. Αλέξανδρος Καριώτογλου, μαζί με κάποιον π. Βασίλειο (αγνώστων λοιπών στοιχείων…), εφημέριος του ιερού ναού αγίου Νικολάου του Ραγκαβά.
    Ο οποίος, επιπλέον, προέβη και σε σκανδαλωδέστατη και κατάπτυστη προσλαλιά προς το ζεύγος των ομοφυλόφιλων «γονέων».
    Δήλωσε, χαρακτηριστικά, τα εξής:»οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι, και το παιδί, αυτή την αγάπη θα βλέπει, αυτή θα αναζητήσει και όταν φύγει από εσάς, και θα αναζητά πάντα στη ζωή του»(sic).
    Και ενώ έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα από το ανήκουστο αυτό γεγονός ο κ. Ιερώνυμος ποιεί την νήσσαν. Το ίδιο και οι άλλοι επίσκοποι. Και ας σκανδαλίζεται αφόρητα το ποίμνιο. Και ας υφίστανται, πιστοί και καλοπροαίρετοι άπιστοι, δυσθεώρητη και ανεκτίμητη πνευματική ζημία. Και ας» βλασφημείται το όνομα Κυρίου εν τοις έθνεσιν».
    Είναι φανερό, πλέον, ότι οι κύκλοι της «πολιτικής ορθότητας», διά μέσου επιόρκων και κοσμικοφρόνων και αδιστάκτων κληρικών, έχουν εισβάλλει ως μονιός άγριος εντός του εκκλησιαστικού σώματος με αντικειμενικό σκοπό να διαστρέψουν την αγιοπνευματική-ευαγγελική παρακαταθήκη, «εισάγοντας» τη δαιμονικής εμπνεύσεως αντίληψη, επί τη βάσει της οποίας, ο σοδομισμός μπορεί να γίνει ανεκτός στα πλαίσια του εκκλησιαστικού βίου ως εναλλακτική μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς δίδοντας, κατ αυτόν τον τρόπο, και προεκτάσεις που τον νομιμοποιούν και ως εναλλακτική μορφή οικογένειας..
    «Ούτοι εισιν οι ταρασσοντες υμάς και θέλοντες μεταστρέψαι το Ευαγγέλιον του Χριστού».
    Προ ετών, ο γνωστός και μη εξαιρετέος π. Βασίλειος Θερμός, μαζί με κάποιον π. Βασίλειο Χαβάτζα, σε πολυσυγγραφικό «έργο» των εκδόσεων «ΕΝ ΠΛΩ» κατέθεσαν ενώπιον του εκκλησιαστικού σώματος «άρρητα ρήματα», σχετικά με το προκείμενο ζήτημα, πυροδοτώντας σφοδρές αντιδράσεις, κληρικών και λαϊκών, κατά πάντα δικαιολογημένες.
    Ακολούθησε εκτενέστερη ανάπτυξη των στρεβλών, οθνείων και σφόδρα επικίνδυνων για την πνευματική ζωή των πιστών, θέσεων του π Βασιλείου Θερμού, στο βιβλίο» ΈΛΞΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ».
    Και παρά τις εκδηλωθείσες αντιδράσεις και το σημειωθέντα σκανδαλισμό, από την πλευρά των ορθοφρονούντων κληρικών και λαϊκών, ουδεμία αντίδραση της προϊσταμένης του αρχής είδαμε να ενεργοποιείται…
    Υ. Γ. Τόσο ο π. Αλέξανδρος Καριώτογλου όσο και ο π. Βασίλειος Θερμός αρθρογραφούν από χρόνια στο περιοδικό «ΣΎΝΑΞΗ»…
    «Τυχαία σύμπτωση»..

    • Αμφότεροι χειροτονίες τού Ιερωνύμου, ο δεύτερος όταν ήταν Θηβών, τυχαίο?
      Στην προκειμένη περίπτωση βαρύτατη ευθύνη φέρει και ο μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος, σε ναό τής περιοχής του συνέβη

      • Σχετικά με την ευθύνη που λέτε ότι φέρει και ο Γλυφάδας Αντώνιος, ο Σωτήρης Τζούμας σε άρθρο του, λέει σχετικά, ότι τον παραπλάνησε ο Ελπιδοφόρος, λέγοντας, ότι θα τελέσει την βάπτιση των δύο τέκνων της εκ Σικάγου οικογενείας Μπούση.

      • Η ποντικομαμή πάλι βγήκε να «δικαιολογήσει» τα αδικαιολόγητα… Δε έφταιγε η Εύα, ο όφις την εξαπάτησε… Αλλά ούτε και ο Αδάμ… Τελικά… ο Κύριος (θου Κύριε) «έφταιγε» που έδωσε σύντροφο στον Αδάμ…

        Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μόνο το βδελυρό της σαρκικής ροπής που διαστρέφει το κατ’ εικόνα και αποκλείει από το καθ’ ομοίωση με μια από τις χειρότερες βλασφημίες κατά του Τριαδικού Θεού… Είναι δαιμόνιο που διαστρέφει τον τρόπο σκέψης… Μπορεί κάποιος να μην είναι ομοφυλόφιλος ως προς την πράξη αλλά να σκέφτεται με τέτοιο τρόπο…

        Συγχωρέστε με για την έκφραση… Είναι παλιά και λαϊκή και αν την πεις σήμερα μπορεί να σε πάνε και στο δικαστήριο… Η πουστιά ως τρόπος σκέψης…

        Δε φταίει ο Γλυφάδας λέει… Ο Ελπιδοφόρος τον εξαπάτησε… Δηλαδή δουλεύονται πρώτα μεταξύ τους και φυσικά δουλεύουν όλους εμάς… ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ) ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ:

        https://www.dogma.gr/ellada/mitropolitis-glyfadas-gia-20-lepta-pos-echase-ti-mitropoli/100145/

    • Αγαπητέ Θοδωρή, αν ο Γλυφάδας εξαπατήθηκε, να βγει να το πει δημοσίως και να καταδικάσει το γεγονός αυτής της βάπτισης. Αν σιωπήσει, αυτό σημαίνει κατά τους Πατέρες μας, οτι συναινεί.

  4. Χαιρετισμός
    Παύλος, απόστολος του Χριστού Ιησού κατά διαταγή του Θεού σωτήρα μας και του Χριστού Ιησού, της ελπίδας μας, προς τον Τιμόθεο, γνήσιο τέκνο μου στην πίστη. Χάρη, έλεος, ειρήνη από το Θεό Πατέρα και το Χριστό Ιησού τον Κύριό μας.

    Προειδοποίηση κατά των ψευδοδιδασκάλων
    Καθώς σε παρακάλεσα, όταν πορευόμουνα στη Μακεδονία, παράμεινε στην Έφεσο, για να παραγγείλεις σε μερικούς να μη διδάσκουν διαφορετικά μήτε να προσέχουν σε μύθους και σε γενεαλογίες απέραντες, οι οποίες προκαλούν μάλλον άσκοπες αναζητήσεις παρά βοηθούν τη διαχείριση του έργου του Θεού που βασίζεται στην πίστη. Ενώ ο σκοπός της παραγγελίας του Θεού είναι αγάπη από καθαρή καρδιά και συνείδηση αγαθή και πίστη ανυπόκριτη, στις οποίες μερικοί αστόχησαν και εκτράπηκαν σε ματαιολογία, θέλοντας να είναι νομοδιδάσκαλοι, χωρίς να καταλαβαίνουν μήτε αυτά που λένε μήτε για ποια πράγματα διαβεβαιώνουν. Ξέρουμε όμως ότι είναι καλός ο νόμος, αν κάποιος τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με το σκοπό του νόμου, ξέροντας αυτό: ότι για τον δίκαιο ο νόμος δεν τίθεται, αλλά για τους άνομους και για τους ανυπότακτους, για τους ασεβείς και για τους αμαρτωλούς, για τους ανόσιους και για τους βέβηλους, για τους πατροκτόνους και για τους μητροκτόνους, για τους φονιάδες, για τους πόρνους, για τους αρσενοκοίτες, για τους δουλέμπορους, για τους ψεύτες, για τους επίορκους και για ο,τι άλλο αντιτίθεται στην υγιή διδασκαλία, κατά το ευαγγέλιο της δόξας του μακάριου Θεού, το οποίο εμπιστεύτηκε σ’ εμένα.
    Προς Τιμόθεον Ά επιστολή
    Κεφ.1

    Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι, ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. Και αυτά ήσασταν μερικοί. αλλά απολουστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με το Πνεύμα του Θεού μας.

    Προς Κορινθίους Ά επιστολή
    Κεφ.6

  5. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Ειναι δυνατο απο την μια «οι γονεις» των παιδιων να θελουν την Βαπτιση των παιδιων για να εκκεντριστουν στο δεντρο του Ευαγγελιου και απο την αλλη οι ιδιοι να το απορριπτουν εν γνωση τους δογματιζοντας την ανωμαλια;

    Τι ακριβως θελουν;

    Και που ειναι οι Ιεραρχες να μιλησουν; Γενικη αφασια.

    Αν κανενας Παπαδακος ειχε βαλει το καλιμαυχι του στραβα, θα τον ειχαν περασει απο την δικη της Νυρεμβεργης της Ι. Μονης Πετρακη.

    Επισης η Ιταλιδα νοννα Μπρατολινι (ανηψια του Ιδιοκτητη της FIAT) ειναι Ορθοδοξη για να γινει αναδοχος;

    Θα μου πειτε…. Οσο Ορθοδοξος ειναι ολοκληρος Αρχιεπισκοπος Αμερικης και μελλων Οικουμενικος Πατριαρχης που εμμεσως νομιμοποιει την ομοφυλοφιλια και την ομοφυλουιοθεσια.

    Ο Θεος να μας λυπηθει.

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο Αντίχριστος Ελπιδοφόρος τέλεσε το μυστήριο αφού πήρε άδεια από τον Μητροπολίτη στου οποίου τη δικαιοδοσία έγινε το μυστήριο και αυτό με τη σειρά του δε μπορεί να έγινε χωρίς την ενημέρωση και της συναίνεσης της Αρχιεπισκοπής… Εκτός αν ο ναός είναι μετόχι άλλης δικαιοδοσίας…

    Σε κάθε περίπτωση η Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι απλά εκτεθειμένη… Είναι συμμέτοχος…

    Τι περιμένατε δηλαδή… Ότι θα είχαν ενδοιασμούς για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας?

    Εδώ έχουν βλασφημήσει όλα τα υπόλοιπα… Από το πιο σημαντικό μέχρι και την τελευταία τελεία…

    Άσε που τόσα χρόνια δεν αντιδρούν σε τίποτα από τα επίσημα δρώμενα (κοσμικά και εκκλησιαστικά) που «εδραιώνουν» το βδέλυγμα στις συνειδήσεις των ακατήχητων και ευλαβών βλαμμένων.

  7. Δεν ντρέπονται για την αμαρτία τους; Οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία. Μεγαλύτερη Αμαρτία είναι οι πολλαπλές σχέσεις. Στην ομοφυλοφιλία δεν υπάρχει πνευματική σχέση μόνο σαρκική άρα αποτελεί πολύ μεγάλη αμαρτία.Η Αγία Γραφή την αναγνωρίζει ως αμαρτία και την καταδικάζει. Επίσης κανένας από τους Αγίους πατέρες της εκκλησίας μας δε την αποδέχτηκε. Όλες οι σχέσεις με το Θεό αφορούν και τα δύο φύλα και γι’αυτό οι Άγιοι πατέρες αντιπροσωπεύουν πνευματικά και τα δύο φύλα.
    Αυτές οι πράξεις επιφέρουν μέγιστες αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική αλλά και κοινωνική υγεία των ανθρώπων γιατί είναι αντίθετες με το θέλημα του Κυρίου. Δυστυχώς ο διάβολος τους έχει καταβάλει και γι’αυτό πρέπει να προσευχόμαστε για τη θεραπεία τούς.

  8. Και οι σατανιστές κανουν παρωδιες των χριστιανικων μυστηριων. Ακριβως τέτοια ειναι και η εικονιζόμενη βλασφημία των σοδομιτών. Αλοίμονο αν πουμε πως αυτό το gaypride τελετουργικό ειναι έγκυρο και κανονικό μυστηριο της Εκλησίας του Χριστού! Γινομαστε συνενοχοι στον εμπαιγμό του Κυρίου.

    • @ Filo, @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      Ανεξαιρέτως τί συμβαίνει με τα Μυστήρια σε αυτήν την βλάσφημη παράσταση από πολλές απόψεις δυστυχώς, και στο πόσο μας ανέχεται ο Θεός, εσείς οι δυο πιστεύετε στον Άγιο Παΐσιο, στον Άγιο Πορφύριο και στους σύγχρονους Αγίους; Αυτό είναι το πρόβλημα κύριοι, επειδή ξέρω που πολλοί από εσάς το πάτε.

      • Επειδή με ρώτησες, αγαπητή Φαίη, ναι πιστεύω ακράδαντα στην αγιότητα των σύγχρονων αγίων μας Παίσιου, Πορφυρίου και των λοιπών. Δεν είμαι από αυτούς που νομίζεις ούτε του παλαιού ημερολογίου ή άλλων δήθεν «αποτειχισμένων» φράξεων. Η χαρις των Μυστηρίων δεν ειναι αναγκαστική και για ολους (αυτό ειναι μια κορυφαία αιρετική διδαχή των Οικουμενιστών) για να λεμε οτι όλα τα Μυστήρια έχουν πάντοτε λυτρωτική χάρι, υπάρχουν προυποθέσεις για τη χορήγηση της. Αυτό ειναι θεμελιώδης ΟΡΘΟΔΟΞΗ διδασκαλία της Εκκλησίας μας από αιώνες. Για παράδειγμα, πολλοί προσέρχονται στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, καλοί και κακοί, ενάρετοι και αμαρτωλοί, δίκαιοι και άδικοι. Δε παίρνουν ομως όλοι χάρι αναγκαστικά, αν δεν εχει προηγηθεί η ορθή πίστη, η καθαρότητα της ψυχής με εξομολογηση και η μετανοια του καθενός όπως και η βαθειά επίγνωση και φόβος οτι παίρνουν Σώμα και Αιμα Χριστού. Και κατά τον Απ Παύλο μπορεί μερικοί να εισπράττουν και καυστική χάρι ασθενειών και θανάτου. Ειδικά για το Μυστήριο του Βαπτίσματος, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί έχουμε και την αιρετική Βαπτισματική Θεολογία των παπικών και των οικουμενιστών που διαδίδεται και ευλογείται συνεχώς , η οποία υποστηρίζει ακριβώς αυτό : ότι δεν εχει καμία σημασία η Πίστη σου, να είσαι αιρετικός, δηλ. εκτός Εκκλησίας (όπως μάλλον συμβαίνει με όλους τους παρισταμένους σε αυτή τη βάπτιση ) πάντα παίρνεις χάρι και εξαγνισμό του βαπτίσματος αρκεί η «όποια» βαπτισή σου να εχει γίνει στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Οι Πατέρες εχουν γράψει πολλά κείμενα αναφορικά με το «βάπτισμα» των αιρετικών (πχ. Χρυσόστομος, Στουδίτης, Αγ Νικόδημος) που μπορεί να ειναι οδηγός μας και για την προκειμένη περίπτωση. Ο πνευματικός δάσκαλός μας π. Θεόδωρος Ζήσης μπορεί να μας τα εξηγήσει περισσότερο κι αυτός.

  9. Η Φιλοσοφία του σεβασμιωτάτου Γαβριήλ είναι να φέρει στη εκκλησία τους ομοφυλόφιλους και μετά να προσπαθήσει να τους αλλάξει; Μακάρι…Έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Το μεγαλύτερο λάθος του ας με συγχωρέσει ο Θεός είναι αυτό που έχει πει ότι η ομοφυλοφιλία έχει δωθεί από το Θεό. Η ομοφυλοφιλία προέρχεται απευθείας από το Διάβολο γιατί απλούστατα δεν είναι πνευματική πράξη. Ο Θεός επιτρέπει στο διάβολο να διαβάλει τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πρέπει να αγνοήσει τους λογισμούς και τα θελήματα του διαβόλου και να προσπαθήσει από το κατ εικόνα να πάει στο καθ’ ομοίωσιν.

    • «Η Φιλοσοφία του σεβασμιωτάτου Γαβριήλ είναι να φέρει στη εκκλησία τους ομοφυλόφιλους και μετά να προσπαθήσει να τους αλλάξει;»
      «Μακάρι…»
      ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ; ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΔΟΜΙΤΗ.

      «Έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.»
      ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΑΥΤΟ; ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ «ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ» «ΤΡΩΓΕΤΑΙ» ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ;»

      Προσέξτε παρακαλώ τί γράφετε. Όποιος συνεχίζει να τρώει σανό και να βλέπει με ροζ γυαλιά να πάει σε άλλη παραλία.

      • Το έχει πει, απλώς δεν έχετε ενημερωθεί. Είναι αμαρτία να λέμε ψέματα. Αμφιβάλλετε ότι λέει ψέματα ο σεβασμιώτατος Γαβριήλ;
        Το μείζων θέμα όμως είναι άλλο και υπερκαλύπτει αυτή τη βάφτιση. Η εκμετάλλευση μιας φτωχής, απελπισμένης γυναίκας που ουσιαστικά αναγκάζεται να κυοφορεί στο σώμα της το ωάριο μιας άλλης γυναίκας που είναι γηραιότερη ως επί το πλείστον και το σπερματοζωάριο ενός αγνώστου ανδρός είναι πιστεύω μέγιστη αμαρτία. Σόδομα και Γόμορρα. Πώς επιτρέπει η νομοθεσία κάτι τέτοιο; Το χειρότερο είναι όμως ότι κανείς δεν αντιδράει και ασχολούνται μόνο με τις Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις… Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ ότι το σύστημα έχει αποτύχει και ήταν πάντα αποτυχημένο. Οι καθημερινοί βιασμοί, δολοφονίες παιδεραστία και άλλα το επαληθεύουν. Το σύστημα της ΕΣΣΔ το επαλήθευσε αυτό μετά τη πτώση του(δ αναφέρομαι στη πορνεία).
        Ο Θεός θα επέμβει σύντομα…

      • Δεν είστε πράκτορας σωστά; Είτε το κάνετε όμως σκόπιμα είτε όχι το σχόλιό σας, θολώνει τα νερά και προσπαθεί μέσω της παρένθετης μητρότητας να υποβαθμίσει την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. Τελειώνετε και με το «Ο Θεός θα επέμβει σύντομα…» για να δώσετε άρωμα ευσεβισμού στο μπερδεμένο σχόλιό σας. Για να μην κουραστείτε άλλο, σχόλια σαν και αυτό δεν θα ανέβουν ξανά. Μην χάνετε τον χρόνο σας. Για τον μητρ. Νέας Ιωνίας Γαβριήλ λέτε ψέματα,. Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει αυτό που επέτρεψε ο Θεός να γίνει!! (αν κάποιος νοιώθει έλξη προς το ίδιο φύλο) και έβαλε και το ενδεχόμενο να υπάρχει και ο ίδιος ο Χριστός μέσα σε μία σοδομίτικη σχέση!!

        Καθαιρετέος ο Ν. Ιωνίας Γαβριήλ. Αντιστρέφει το Ιερό Ευαγγέλιο και απαλλάσσει το κτηνώδες αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας!!

    • Αγαπητέ, στη χριστιανική Πίστη δεν υπάρχει «φιλοσοφία» τους ενός και του άλλου. Υπάρχει μόνο το θέλημα Θεού και η διδασκαλία του Υιου και Λόγου η οποία καταγράφεται μέσα από τις Γραφές, τις αποφάσεις των Συνόδων, την υμνολογία μας. Οποιος παρεκκλίνει από αυτήν και ασκεί το δικό του ανθρώπινο θέλημά του, ιδίως αν ειναι Επίσκοπος, ειναι εκτός Εκκλησίας και έχει ανάγκη μετανοίας και εξομολογήσεως για να επανέλθει. Να βοηθήσουμε και να φέρουμε τους ομοφυλόφιλους σε μετάνοια αλλά όχι διαστρεβλώνοντας το Λόγο και καταπατώντας το Ευαγγέλιο όπως κάνει ο Γαβριήλ ! αλλά δείχνοντας τους την Αληθεια , ότι αυτό που κάνουν είναι καταδικαστική αμαρτία και βδέλυγμα Κυρίου. Οχι να «χαιδεύουμε» την αμαρτία τους και να τους αφήνουμε σε εφησυχασμό και σε πλάνη. Ποιο από τα δυo εχει πράγματι χριστιανική αγάπη προς τους ομοφυλόφιλους; Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε στις προθέσεις ούτε στα λεγόμενα του Γαβριήλ. Μην προσπαθείτε συνεπώς να τον δικαιολογήσητε ή ακόμα χειρότερα να τον δικαιώσετε.

  10. Ο αντίχριστος αιρετικός οικουμενιστης Λεπιδοφόρος δεν χάνει ευκαιρία να μας δείχνει ότι βρίσκεται στην υπηρεσία του διαβόλου! Το θέμα είναι αν θα βρεθεί έστω ένας αρχιερέας να αντιδράσει όχι απλά με ανώδυνα λόγια (βλ Πειραιώς), αλλά όπως πρέπει.
    Αλλά και εμείς δεν πρέπει να μείνουμε απλοί παρατηρητές. Πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στους οικουμενιστες και να ομολογούμε πάντοτε και έντονα την αλήθεια της Ορθοδοξίας!

  11. Τι να πρωτοσχολιασει κανείς! Τις παρενθετες μητέρες που κυοφορουν παιδιά και τα πωλουν, ή για τα ομοφυλοφιλα ζευγάρια που αντί να καταλάβουν το πάθος- αμαρτία τους και να συνέλθουν με πνευματικό αγωνα , καμαρώνουν κιόλας! Όσο για ρασοφορους που ενσυνείδητα προδίδουν Το Άγιο Ευαγγέλιο, Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τούς Ελεήσει!

  12. Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ !!!
    Εγκληματίες αθώων ψυχών και εχθροί της Πίστεως βεβηλώνουν τους Ναούς.
    Λουκρητίες με κοστούμια και ράσα θέλουν να διαλύσουν την Ελληνική κοινωνία και την Ορθοδοξία. Βρωμιά και δυσωδία μπόχα και σαπίλα ,ύβρις και βλασφημία τα Σόδομα μέσα στους Ναούς ,μικρά παιδάκια καταδικασμένα να ζούν μέσα στην ανωμαλία.
    γ@&!Ι ΤΟ σ%$#@ κερατάδες.
    Όσοι Μητροπολίτες δεν καταδικάσουν αυτό το πράμα είναι συνένοχοι στο έγκλημα και ο Προφήτης Ηλίας θα τους γυρέψει πρώτους.

  13. Αυτό τό ανοσιούργημα έλαβε χώρα στην Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένης, δικαιοδοσία μητροπόλεως Γλυφάδας
    Ο μητροπολίτης Αντώνιος, αν εξαπατήθηκε, έπρεπε αμέσως να βγει καί νά καταγγείλει τον Ελπιδοφόρο…. αλλά βλέπετε, άκρα τού τάφου σιωπή, οπότε συμμέτοχος τής αμαρτίας…
    Εγείρεται θέμα μείζων καί για τούς χριστιανούς τής μητροπόλεως αυτής, είναι δυνατόν να πηγαίνουν σε ναούς που μνημονεύεται επίσκοπος πού δεν αντιδρά στην αρσενοκοιτια?
    Όσο ο λαός δεν αντιδρά, τόσο πιο ξεδιάντροπα θα φέρονται ….
    Έλεος

  14. Πολύ σωστά, κάποιος σχολιαστής, επεσήμανε ότι τέτοιου είδους αθλιότητες είναι αδιανόητες στην τόσο αισχρώς διαβαλλόμενη, από το συστημικό κατεστημένο, Ρωσία.
    Εδώ έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι.
    Τόσο στους κόλπους του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, του εσβεσμένου Φαναρίου, όσο και σε αυτούς της Εκκλησίας της Ελλάδος, κυρίως επί των ημερών του νυν αρχιεπισκόπου, οι κύκλοι του οικουμενισμού, της ποικίλης εκκοσμίκευσης, της νεοορθοδοξίας και της «πολιτικής κορρεκτίλας» έχουν ξεσαλώσει.
    Το έχουμε ξαναγράψει : περιοδικό «Σύναξη», «Ακαδημία θεολογικών σπουδών μητροπόλεως Δημητριάδος», «Σύνδεσμος θεολόγων Ο ΚΑΙΡΟΣ», ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία στρεβλώσεως της γνήσιας θεολογίας και νεοταξικά παραμάγαζα.
    Ο κ. Πανταζής, μας θύμισε, με σχετικό σχόλιό του, ότι οι δύο, ένοχοι στη συνείδηση των ευ φρονούντων πιστών κληρικοί, π. Βασίλειος Θερμός και π. Αλέξανδρος Καριώτογλου, τυγχάνουν χειροτινίες του νυν αρχιεπισκόπου, τον οποίο κάποιος διαχειριστής ιστολογίου στο παρελθόν αποκάλεσε «μαικήνα των νεοορθοδόξων», από τότε που ποίμαινε τη μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.
    Άλλο που δεν ήθελαν οι «συναξιακοί» και «νεοορθόδοξοι», να έχουν το «δικό» τους αρχιεπίσκοπο…
    Μιλάμε για πνευματική πληγή στο σώμα της Εκκλησίας…

    • Όσο μακριά φεύγω απ αυτήν την ουνιτικη, οικουμενιστικη «εκκλησια» τόσο πιο κοντά στο θεό έρχομαι. Πρέσβευε υπέρ ημών Άγιε Μαρκε Ευγενικε x

  15. Έρχου Κύριε και καθάρισε τον αγρόν Σου… είπες να αφήνουμε τα ζιζάνια… αλλά τώρα παραγέμισε και σκέπασε τα πάντα…πνίγει και τα άνθη… Εως πότε Κύριε;;;;;

  16. γιατι βρε κ@@@φόρε δεν τα «βάπτισες» στο σημείο μηδέν; … γιατί ήρθες εδώ; για να προκαλέσεις!! για να εμπαίξεις τον Θεό!!.. ετοιμάσου για την απάντησή Του!!…ο Θεός να σε ελεεί!!

    «Τώρα ο διάβολος κάνει μουντζούρες πολλές και μπλέκει πολύ τα πράγματα, αλλά τελικά θα σπάση τα μούτρα του. Μετά από χρόνια θα λάμψουν οι δίκαιοι. Και λίγη αρετή να έχουν, εν τούτοις θα φαίνωνται, γιατί θα επικρατή πολύ σκοτάδι, και ο κόσμος θα στραφή προς αυτούς. Αυτοί που σήμερα κάνουν τα σκάνδαλα, αν ζουν τότε, θα ντρέπωνται.»

    Άγιος Παΐσιος… τις πρεσβείες του να έχουμε!!!

  17. Έχω διαβάσει ότι ο Ελπιδοφόρος ξεκίνησε την…καριέρα του μέσα από τους κόλπους της συντηρητικότατης Οργάνωσης του ΣΩΤΗΡΑ. Ισχύει??

  18. https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/51127-o-mitropolitis-glyfadas-gia-tin-vaptisi-apo-ton-amerikis-elpidoforo
    O επιχώριος μητροπολίτης ( Γλυφάδας), έλυσε τη σιωπή του, προφανώς λόγω του εκραγέντος θορύβου.
    Σε υπόμνημά του προς τη ΔΙΣ έκανε λόγο για αυτόβουλη, αυθαίρετη και αντικανονική ενέργεια του αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου (διόλου παράξενο και πρωτότυπο κάτι τέτοιο για Φαναριώτη επίσκοπο…), ο οποίος με βάση το προαναφερθέν υπόμνημα, δεν ενημέρωσε τον οικείο μητροπολίτη, του οποίου την άδεια ζήτησε γραπτώς, ότι επρόκειτο να τελεσθεί η βάπτιση «τέκνου» ομοφυλόφιλων «γονέων».
    Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς εχέφρων με τους χαρακτηρισμούς που προσέδωσε ση συγκεκριμένη ενέργεια του αρχιεπισκόπου Αμερικής ο μητροπολίτης Γλυφάδας.
    Υφίσταται, όμως, ενα ουσιώδες ζήτημα, εν προκειμένω, που αφορά όχι μονάχα στον ειρημένο μητροπολίτη ( Γλυφάδας) αλλά σε όλους τους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος και ιδιαιτέρως στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον και επίσκοπο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
    Τυγχάνουν, πλέον, ευρέως γνωστά τα όσα πρωτοφανή και αήθη έλαβαν χώρα σε μια ανάλογη περίπτωση, στο παρελθόν, στον άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, ιερό ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με τη σκανδαλωδέστατη προσλαλιά του εφημερίου του ναού π. Αλεξάνδρου Καριώτογλου προς τους ομοφυλόφιλους «γονείς» βαπτισθέντος νηπίου.
    Την άθλια αυτή προσλαλιά, προέβαλαν διαδικτυακά, οι εν λόγω «γονείς», προφανώς με χαρά και καμάρι, αφού, τρόπον τινά, νομιμοποιούσε, εκκλησιαστικά, τη «σχέση» τους (εννοείται, άλλο που δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι και πολλοί ομόφρονες και ομότροποι)…
    Επίσης, προ ολίγων, σχετικώς, ετών, εξήλθαν στον εξώστη της δημοσιότητας οι γνωστές, επιεικέστατα αχαρακτήριστες, θέσεις του π. Βασίλειου Θερμού, αναφορικά με το σοδομισμό, που ήγειραν θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά κληρικών και λαϊκών και απέβησαν πρόξενος τεραστίου πνευματικού σκανδάλου. Αναγνώσαμε,μαλιστα, διαδικτυακό δημοσίευμα με βάση το οποίο ευαίσθητο ποιημένος επίσκοπος υπέβαλε μήνυση στη ΔΙΣ σε βάρος του προρρηθέντος κληρικού.
    Το δε να πούμε και για τις, σχετικώς πρόσφατες, κατάπτυστες και εκ στόματος Άδου εκπορευθείσες και λίαν προβληθείσες από το βρωμερό συστημικό κατεστημένο, σχετικές δηλώσεις του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας;
    Με όλο το σεβασμό, λοιπόν, που τρέφουμε στο μητροπολίτη Γλυφάδας, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι δεν είδαμε να εκδηλώνεται δημοσίως, από την πλευρά του, κάποια παρέμβαση είτε καταδίκης των προαναφερθεισών σκανδαλωδών δηλώσεων και εκδηλώσεων είτε κάποια κίνηση κανονικής διαδικασίας σε βάρος των εν θέματι κληρικών.
    Οταν όμως οι προαναφερθέντες, συγκεκριμένοι ποιμένες, οι πρόξενοι δεινού σκανδάλου και μεγίστης πνευματικής ζημίας στο ποίμνιο της Εκκλησίας , καταλείπονται ασύδοτο, ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι, να περιφέρουν τα ληρήματα και φαντασιοκοπήματά τους, εντός του εκκλησιαστικού σώματος, ως θεολογικά θέσφατα, συνεπεία της αδρανείας των επισκόπων, των συγκροτούντων τη συνέλευση της Ιεραρχίας, τότε τι θα κάνει ο Ελπιδοφόρος και ο κάθε Ελπιδοφόρος;
    Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, να μην έχει ακόμη επιληφθεί η ΔΙΣ των περιπτώσεων των Νέας Ιωνίας, π. Φιλοθέου Φάρου, π. Βασιλείου Θερμού και π. Αλεξάνδρου Καριώτογλου (φυσικά και δεν είναι μόνο αυτοί…).
    Επιπροσθέτως, αναμένουμε τόσο από το μητροπολίτη Γλυφάδας όσο και από τη ΔΙΣ, να κινήσουν την κανονική διαδικασία σε βάρος του «αυτοβούλως, αυθαιρέτως και αντικανονικώς», όπως χαρακτηριστικά διαλαμβάνει το υπόμνημα του μητροπολίτη Γλυφάδας, ενεργήσαντος αρχιεπισκόπου Αμερικής.

    • Σαφώς και ήξερε κ. Νάνη και βγήκε να πει ότι δεν ήξερε για να μην υποστεί τις συνέπειες. Τί πάει να πει δεν ήξερε; Ποιόν δουλεύουμε εδώ;
      Και τί πάει να πει ότι θα έστελνε το θέμα στην Ιεραρχία να αποφασίσει;
      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ «ΣΥΝΟΔΟ» ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ;
      Και δεν τον είδα να λέει ανοιχτά ότι η Εκκλησία δεν δέχεται την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλοφίλους. Τί να τις κάνω εγώ τις λέξεις; Για ποιο πράγμα τις είπε;
      Ξέρετε, δεν θα μείνει το υπόμνημα. Η βάπτιση θα μείνει στο τέλος.

  19. Ο γέροντας Ευθύμιος της Καψαλας πριν 2 χρόνια μας είχε προειδοποιήσει για τη δαιμονική ενέργεια που κρύβεται στα νέα εμβόλια του κορωνοϊου.
    Πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει πλέον είναι αποτέλεσμα των πνευματικών παρενεργειών που υφίστανται οι ιεράρχες ως αποτέλεσμα της συγκατάθεσης τους στην προπαγάνδα της νέας τάξης.
    Νομίζω και φοβάμαι ότι ο Θεός μας ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα επιτρέψει να δούμε ακόμα χειρότερα πράγματα.
    Ήδη ξεκίνησε το σφράγισμα με την ενιαία κάρτα με εφαρμογή στο κινητό.
    Ποιά η θέση της ιεραρχίας πάνω στο θέμα; Ακούσατε τίποτα; Κάποιο σχόλιο ή αντίδραση;

  20. ‘Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.’
    Ματθ. 6,24

  21. Ιδού έρχομαι ταχύ, και ο μισθός μου μετ’ εμού, αποδούναι εκάστω ως το έργον έσται αυτού. εγώ το Α και το Ω, ο πρώτος και ο έσχατος, αρχή και τέλος.
    Μακάριοι οι ποιούντες τας εντολάς αυτού, ίνα έσται η εξουσία αυτών επί το ξύλον της ζωής, και τοις πυλώσιν εισέλθωσιν εις την πόλιν.
    Έξω οι κύνες και οι φαρμακοί και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και πας ο φιλών και ποιών ψεύδος.

    «Ιδού έρχομαι γρήγορα, και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να αποδώσω σε καθέναν όπως είναι το έργο του. Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο πρώτος και ο έσχατος, η αρχή και το τέλος». Μακάριοι όσοι πλένουν τις στολές τους, για να είναι η εξουσία τους πάνω στο δέντρο της ζωής, και για να εισέλθουν στην πόλη από τις πύλες.
    Έξω οι ομοφυλόφιλοι και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονιάδες και οι ειδωλολάτρες και καθένας που αγαπά και πράττει το ψεύδος.

    Αποκάλυψις Ιωάννου
    Κεφ.22 (κβ’)

Σχολιάστε