Ο Αρχιεπ. Ιερώνυμος, η Κυριακή των 318 Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, και η παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος!

Γιά τόν αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, χθές δέν ήταν η Κυριακή τών 318 Αγίων Πατέρων τής Α Οικουμενικής Συνόδου, αλλά η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος !!!
Τουλάχιστον είναι συνεπής στήν προώθηση τής Νεοεποχίτικης ατζέντας, φυσικά καί δέν λειτούργησε….. Κρίμα πού δέν βρέθηκε ένας νά τόν βάλει στήν θέση του. 
Ι.Π.

4 thoughts on “Ο Αρχιεπ. Ιερώνυμος, η Κυριακή των 318 Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, και η παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος!

  1. Την Κυριακή τών 318 Αγίων Πατέρων τής Α Οικουμενικής Συνόδου ο Αθηνών Ιερώνυμος φύτεψε έναν πλάτανο και ένα έλατο!!!…. λίγο τό ‘χεις; Ούτε μία κουβέντα για τους Αγίους Πατέρες. Οι λεγόμενοι ποιμένες εισάγουν ένα ήθη… διαφθείροντας τον λαό του Θεού με πράσινα άλογα!

    • Αμ τό άλλο, επιτροπή Θείας καί Πολιτικής Οικονομίας καί Οικολογίας!!!!! Πράσινη ανάπτυξη καί πράσινα άλογα

      • «Επιτροπή Θείας καί Πολιτικής Οικονομίας καί Οικολογίας»!!!!!!

        Η απάντηση βρίσκεται κάπου εδώ:
        «Patrick Wood: «Η Χάρτα της Γης ήταν ένα από τα υποπροϊόντα της πρώτης Διάσκεψης Κορυφής για τη Γη. Δημοσίευσα την Χάρτα της Γης στο βιβλίο μου Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation [Η Άνοδος της Τεχνοκρατίας: Ο Δούρειος Ίππος της Παγκόσμιας Μεταμόρφωσης], έτσι ώστε να μπορούν να δουν οι άνθρωποι με τα ίδια τους τα μάτια αυτά που λέει. Ήταν ένα έγγραφο που έμοιαζε με μία σύμβαση με τον κόσμο. Ήταν ένα πολύ θρησκευτικό, ανθρωπιστικό έγγραφο το οποίο προσπαθούσε να ενώσει τον κόσμο σε μία ενιαία αντίληψη παγκοσμιοποίησης. Ήταν ένα πολύ προσδιορισμένο έγγραφο το οποίο υπογράφηκε -η ιστορία πάει πολύ πριν από αυτό- αλλά τελικά το υπέγραψαν σχεδόν όλα τα κράτη των Ηνωμένων Εθνών και ο βασικός συγγραφεύς της Χάρτας της Γης ήταν ο Steven Rockefeller. Οι Ροκφέλλερς κατάλαβαν λοιπόν νωρίς, ότι όχι, δεν είναι μόνο το οικονομικό σύστημα, και δεν είναι απαραιτήτως μόνο το πολιτικό σύστημα ελέγχου. Πρέπει να βάλουμε μέσα και μία θρησκευτική πεποίθηση, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστέψουν πως ό,τι κάνουμε είναι για το δικό τους το καλό.»»

        Παράγραφος 8 του Μηνύματος της Ψευδοσυνόδου.

        Που οδηγεί την Εκκλησία του Χριστού ο Πατριάρχης; (βίντεο)

Σχολιάστε