Στην βράβευση του Μπουρλά της Pfizer βρέθηκε εκπρόσωπος του κόμματος «Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση» του Προδρόμου Εμφιετζόγλου.

Ταχτσὀγλου Καλλιόπη

Εύχαριστοῦμε τὸν κ.Ἐμφιετζόγλου ποὺ μᾶς ἀποκαλύφθηκε πρίν ἀπὸ τὶς ἐκλογὲς καὶ ἔτσι θὰ ξέρουμε ποιὸ μικρὸ κόμμα «πατριωτικὸ» ΔΕΝ θὰ ψηφίσουμε στὰ σίγουρα !!!


“Την Κυριακή 22/5/2022 έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης η απονομή Τιμητικής Διάκρισης στον Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία όλων των αρχών της πόλεως, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου φίλιας Ελλάς-Ισραήλ.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Φίλιας Ελλάς- Ισραήλ.

Ο κ. Μπουρλά, εμφανώς συγκινημένος καταχειροκροτήθηκε και έγινε αποδέκτης αγάπης και συγχαρητήριων των συμπολιτών του. Ο Καθηγητής κ. Θεοχάρης Ταντανάσης εκπροσώπησε την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και τον Προέδρο αυτής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και μετέφερε συγχαρητήρια και ευχές εκ μέρους του!”!


ΣΧΟΛΙΟ:
Το ιδρυτικό μέλος του κόμματος Ιωάννης Νασιούλας βγήκε και είπε τα εξής:

«“Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν για δήθεν έκφραση συγχαρητηρίων και ευχών στον Αλβέρτο Μπουρλά και στην Φαρμακοβιομηχανία PFIZER.
Η Πατριωτική Ένωση, ο ευπατρίδης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κι εγώ ως Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Θεσσαλονίκης παλεύουμε με όρθιο ανάστημα και καθαρή φωνή ώστε να πάρουν πόδι από την πόλη, την χώρα και το έθνος μας οι πολιτικοί πάτρωνες των γιγάντιων πολυεθνικών που τρίβουν τα χέρια τους με τις “πανδημίες”, τον γενικό εγκλεισμό και τον καταχρηστικό εμβολιασμό με τα πειραματικά τους σκευάσματα.
Σας εγγυώμαι με το πρόσωπο και την υπογραφή μου πως στις τάξεις της Πατριωτικής Ένωσης ποτέ δεν θα συνυπάρχουμε με συναγελαζόμενους τον Αλβέρτο Μπουρλά”.»

Όπως βλέπουμε ο κ. Ιωάννης Νασιούλας ΔΕΝ διέψευσε την παρουσία του Θεοχάρη Ταντανάση στην επιβράβευση του Μπουρλά, ούτε ο ίδιος Θεοχάρης Ταντανάσης το έκανε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου επίσης ΔΕΝ διέψευσε το Δελτίο Τύπου (α. α.: 93/23.05.2022) που το ίδιο διοχέτευσε στα ΜΜΕ, ούτε ανακοίνωσε την διακοπή συνεργασίας του με τον καθ,. κ. Θεοχάρη Ταντανάση.

Ουσιαστικά η είδηση δεν έχει διαψευσθεί. Η είδηση ισχύει.

Παρεμπιπτόντως, ο καθηγητής κ. Θεοχάρης Ταντανάσης είχε κατέβει στο παρελθόν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη. Εδώ.

Πληροφορίες από: egerssi

Για την αναγόρευση του Αλβέρτου Μπουρλά (και λίγες φωτογραφίες) δείτε εδώ.


2 thoughts on “Στην βράβευση του Μπουρλά της Pfizer βρέθηκε εκπρόσωπος του κόμματος «Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση» του Προδρόμου Εμφιετζόγλου.

  1. Πρέπει να ενημερώνετε τον κόσμο και για τα λοιπά μικρά κόμματα ό,τι μαθαίνετε, για να μην την ξαναπατήσουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s