Κωνσταντίνος Αρβανίτης: Έχει ξεκινήσει ένα θανατικό πρωτοφανές στα Ελληνικά χρονικά και δεν λέει να σταματήσει.

Ομιλεί ο κύριος Κωνσταντίνος Αρβανίτης

«Θα θυμάστε ότι σε παλιότερες εκπομπές σας είχαμε μιλήσει για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που παρατηρείται στον Ελληνικό πληθυσμό από την έναρξη των εμβολιασμών και μετά. Είχαμε πει επανειλημμένα ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, δηλαδή εδώ και ένα έτος ακριβώς, … ξεκίνησε να ανεβαίνει με μεγάλους ρυθμούς η ολική θνησιμότητα στην Ελλάδα από κάθε αίτιο που υπάρχει.

Παρατηρήθηκε λοιπόν μία πρωτοφανής αύξηση τους επόμενους μήνες, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο. Και είχαμε φτάσει να μιλάμε και μέχρι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, για 8-9 συνεχόμενους μήνες που η ολική θνησιμότητα από κάθε αίτιο που υπάρχει ανεβαίνει ραγδαία και με ρυθμούς πολύ μεγαλύτερους από αυτούς που μπορεί να δικαιολογήσει κανείς λόγω κόβιντ. Μιλούσαμε για έναν ετήσιο ρυθμό που φτάνει τις 25 χιλιάδες παραπάνω νεκρούς τον χρόνο.

Να ενημερώσω για όποιους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτά τα νούμερα ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είχε ετησίως από όλα τα αίτια που υπάρχουνε γύρω στους 120 με 125 χιλιάδες θανάτους τον χρόνο. 122, 120, 118, γύρω στους 120. Τώρα, το 2021, έκλεισε με 145 χιλιάδες θανάτους. Μια τρομακτική και πρωτοφανής θνησιμότητα για Ελλάδα.

Και ο Ιανουάριος του ’22, πριν έναν μήνα που έληξε, τρέχει ακόμα με μεγαλύτερο ρυθμό! Έχει ξεκινήσει ένα θανατικό πρωτοφανές στα Ελληνικά χρονικά και που δεν λέει να σταματήσει.

Έχουμε λοιπόν και τον Ιανουάριο, δεν ξέρω ακόμα τον Φεβρουάριο, έχουμε 11 συνεχόμενους μήνες που η ολική θνησιμότητα πάει έτσι:

χωρίς ούτε έναν μήνα να δείχνει μία μείωση, μία ανακοπή λίγο της ταχύτητας. Τίποτα.

ΕΝΤΕΚΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Και θα πρέπει κάποτε επιτέλους να γίνει εμπεριστατωμένη έρευνα να μπούνε κάτω τα δεδομένα και να δούμε τί είναι αυτό το αίτιο που πυροδότησε ξαφνικά όλες μαζί τις αιτίες θανάτου στον πληθυσμό. Τί είναι αυτό που κινητοποίησε ένα σωρό παθογεννετικούς μηχανισμούς και αυξήθηκαν και τα εγκεφαλικά, και τα εμφράγματα, τα καρδιαγγειακά όλα, οι όγκοι, τα αυτοάνοσα, λευχαιμίες, καρκίνοι. Τί είναι αυτό στην ευχή, το οποίο προκάλεσε πυροδότηση και αυξήθηκαν ταυτόχρονα όλες οι αιτίες θανάτου από κάθε αίτιο που υπάρχει στην Ελλάδα

Έχουμε δείξει και σχεδιαγράμματα παλιά που δείχναν ότι οι καμπύλες της υπερβάλλουσας θνησιμότητας του ’21 μοιάζουν πάρα πολύ με την καμπύλη της προόδου των μαζικών εμβολιασμών. Γιατί πρέπει να βρεις ένα κοινό αίτιο που να πυροδότησε τα πάντα. Δεν έχουμε να κάνουμε με αύξηση ας πούμε των τροχαίων, οπότε να ψάξουμε ένα αίτιο και να πούμε, μήπως ξέρω ‘γω κάτι έχει γίνει στα αυτοκίνητα, μπήκανε μεγάλοι δασμοί και αναγκάζεται ο κόσμος και παίρνει σαράβαλα.. όπως γινότανε σε παλιότερες εποχές. Εδώ μιλάμε για άνοδο όλων των αιτιών θανάτου.»


Από το 35.50, αλλά αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο.

-https://www.youtube.com/watch?v=F23XbgMKPn0&t=1902s


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Σχολιάστε