Προκλητικὸς ἐμπαιγμὸς Κασσελάκη.


4 thoughts on “Προκλητικὸς ἐμπαιγμὸς Κασσελάκη.

  1. Η απαγγελία του συμβόλου της Πίστεως από τον Κασελακη σίγουρα θυμίζει το ρηθεν υπό του Κυρίου <<το βδέλυγμα της ερημωσεως εστώς εν τόπω αγίω>>. Περιμένετε όμως πάτερ μου τους Συριζαίους να αισθανθούν αποτροπαιασμό; Θα περιμένετε αιωνίως!!!!

    Εδώ δεν αισθάνονται την παραμικρή ενοχή οι ταγοί της εκκλησίας οι περισσότεροι των οποίων αποδέχονται και μάλιστα προωθούν την ομοφυλοφιλια σε σημείο που να αναρωτιέσαι: ρε μπάςκαι είναι τέτοιοι και οι ίδιοι;; Λέω εγώ τώρα….

  2. Αδελφοί, κάτι μόλις τώρα! Πήγα στην Ζωοδόχο Πηγής Ακαδημίας και ειδα μια γάτα στρογγυλοκαθούσα ΜΕΣΑ!στον ναο σε ένα χαλάκι ειδικά τοποθετημένο γι’αυτην!

    Όταν προσπάθησα να την βγάλω έξω ευγενικά και η γάτα σηκώθηκε βηματίζοντας στην πλαϊνή πόρτα του ναού την πλησιεστέρα στο «στασίδι» _ χαλάκι της, αίφνης ορυομενη η νεωκορος μου ζήτησε τον λόγο γιατί βγάζω την γάτα έξω από τον ναό! Όταν της είπα ότι απαγορευονται τα ζώα μέσα στον ναο μου είπε σε πολύ αυστηρό τόνο ότι ο πάτερ επιτρέπει!!

    Μπορείτε να το διαπιστώσετε πηγαίνοντας!

    Μετά αναρωτιομαστε για άλλα ζητήματα…..

    Εδώ θα κάνουμε τους ναούς σταβλους και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας!! Δεν χρειαζόμαστε τους Οθωμανούς!

  3. Ενα ολόκληρο πολιτικό κόμμα ευτελίζεται κι ένας ελληνικός λαός που εκπλήσσει με τον πάτο που έπιασε.Περιτρεχει τας νήσους ο μέλλων ,κατά τις δηλώσεις του,πρωθυπουργός κ οι δυσμοιροι Έλληνες τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί του.Εχουν οικογένειες αυτοί οι άνθρωποι;παιδιά;τι μηνύματα στέλνουν στα παιδιά τους;Είναι οι ίδιοι που σε λίγες μέρες θα πάνε να προσκυνήσουν Επιτάφιο.Ισως κ παρέα με το ίνδαλμα τους μια που οι εκκλησιαστικοί του δίνουν να απαγγείλει το Πιστεύω.Πως μας ανέχεται ο Θεός;Πως έφτασε σε τέτοιο κατάντημα η ταλαιπωρη Ελλάδα;Είθε να ζήσουμε αληθινή Ανάσταση ,αδελφοί!

Σχολιάστε