Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Ο δύσκολος αγώνας του π. Θεοδώρου Ζήση. 25 χρόνια αταλάντευτη Ορθόδοξη πορεία με την έκδοση της Θεοδρομίας. (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.youtube.com/watch?v=0eNaWbJcFZA&t=12s Katihisis


7 thoughts on “Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Ο δύσκολος αγώνας του π. Θεοδώρου Ζήση. 25 χρόνια αταλάντευτη Ορθόδοξη πορεία με την έκδοση της Θεοδρομίας. (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Ο Π.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΑΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

  2. Ταπεινά εὐχόμαστε νὰ ἐνισχύει ὁ Κύριος τὸν λειτουργό Του, τὸν πολυσέβαστο π.Θεόδωρο καὶ νὰ τὸν φωτίζει πλουσίως, ὥστε νὰ μᾶς ὁδηγεῖ ἀπλανῶς.

  3. Δόξα τω Θεώ που σας έχουμε κοντά μας, σεβαστέ και αγαπητέ μας π. Θεόδωρε! Εις πολλά έτη να σας φυλάει ο Κύριος!

    Ευγνώμονες από τα βάθη της καρδιάς μας.

    Την εν Χριστώ θυγατρική αγάπη μας έχετε.

    Την ευχή σας.

  4. «Όλα τα οχυρά που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, που δεν έχουν συνέπεια και συνέχεια στον αγώνα, θα πέσουν, εκτός από την ιεροκανονική αποτείχιση.»….αυτή θα είναι η δεύτερη επαληθευόμενη προφητεία του πατρός Θεόδωρου; Οψόμεθα…«Έρχεται η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι»

    • Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ είπε για τον Χριστόδουλο και τον Ιερώνυμο, όχι ο π. Θεόδωρος. Ο π. Θεόδωρος απλά μετέφερε την προφητεία του Αγίου Πορφυρίου δημόσια σε εκείνη την εκδήλωση. Το άλλο με τα «οχυρά» που θα πέσουν δεν το είπε ο π. Θεόδωρος αλλά ο Μοναχός Σεραφείμ προς το τέλος του βίντεο. Και νομίζω ήδη το βλέπουμε να συμβαίνει. Δες πού βρισκόντουσαν κάποιοι άνθρωποι πριν λίγα χρόνια και που βρίσκονται τώρα. Ναι. Χωρίζει η ήρα από το στάρι. Όποιος μείνει όρθιος λοιπόν, ο Θεός να μας ελεεί.

  5. Τώρα που γράφω αυτά δεν έχω ακόμα ακούσει την ομιλία…

    Μπορεί όσα παρακαλέσω να έχουν ήδη ανακοινωθεί…

    Θα ήθελα, λοιπόν, να θερμοπαρακαλέσω τον π. Θεόδωρο να κάνει μια ακόμα γενναία πράξη που για πολλούς θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης και κατήχησης…

    Αν λοιπόν είναι εφικτό, θα ήθελα ο π. Θεόδωρος να δώσει ευλογία ώστε τα τεύχη της Θεογνωσίας όλων των ετών να ψηφιοποιηθούν (αν δεν είναι ήδη ψηφιοποιημένα) και να δόσει την άδεια ώστε όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να μπορούν να τα «κατεβάσουν» σε ηλεκτρονική μορφή.

    Με σεβασμό και αγάπη…

  6. Ο ΠΑΤΗΡ, ΣΗΚΩΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΆΣΧΕΤΩΝ ΛΑΪΚΏΝ. ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ , ΔΙΔΑΞΕ, ΕΓΡΑΨΕ, ΜΙΛΗΣΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ, ΟΥΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΚΛΗΘΗΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

    Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ΑΞΙΟΥ ΙΕΡΕΩΣ.

    Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ, ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ ΑΞΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΊΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑΝ ΚΕΡΑΙΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΩΤΑ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΖΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΩΝΕΙ.

Σχολιάστε