Οι τελευταίες ημέρες του ελεεινού και τρισάθλιου ψευτορωμαίικου.

Σακκελαροπούλου, Τασούλας, Δένδιας, Ανδρουλάκης, δήμαρχος της ροζ σημαίας Δούκας, αφορισμένος ράμπο του υγειονομικού φασισμού Χαρδαλιάς και άλλοι γραικυλομέρμηγκες προδόται του Έθνους των Ελλήνων παρέστησαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών την 25η Μαρτίου.

Ψευτολαμπιόνια φορτιζόμενα από τον κόπρο της αμαρτίας ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ κι έλαβαν τις πρέπουσες τιμές από τον αρχιπροδότη της πίστεως Λιάπη Ιερώνυμο.

_______________
Επίσημη Δοξολογία Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου | «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών» 25/03/2024 [ΒΙΝΤΕΟ]


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

4 thoughts on “Οι τελευταίες ημέρες του ελεεινού και τρισάθλιου ψευτορωμαίικου.

  1. Ένας συνειδητά πιστός δεν θα πήγαινε ποτέ να εκκλησιαστεί σε έναν τέτοιο ναό. Δυστυχώς όμως ο πάντοτε απληροφόρητος και προδομένος λαός, που δεν ξεχωρίζει τον αληθινό ποιμένα από τον λυκοποιμενα δεν χαμπαριάζει από τέτοια! Έτσι κλήρος και λαός βαδίζουν ενωμένοι στην απώλεια. Και επειδή αποτελούν την πλειοψηφία έχουν την ψευδαίσθηση ότι βαδίζουν σωστά!

    Αγνοούν την παραβολή για τον ακατάλληλα ντυμένο στον γάμο, που τον πέταξαν έξω!

    Οι φωτογραφίες των επισκόπων να χαριεντίζονται με τους σοδομίτες θυμίζει την παροιμία <<γελα με να σε γελώ να περνούμε τον καιρό>>!

    Απλως να τους θυμίσω ότι ο Κύριος είπε ότι οποίος καταλύσει έστω και μια μικρή εντολή Του είναι ακατάλληλος για την βασιλεια Του! Τόσο απλά!!

  2. πλεον αδερφοί το λέω εδώ και καιρό μόνον ο ΠΑΝΆΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ θα λάβει τη σκούπα και θα ξαποστειλει όλα τα απόβλητα από τον ιερό ναό του, περιμένω με αγωνία το πότε και πώς μόνο αυτός ξέρει , πίστη και μετάνοια αδερφοί καλό υπόλοιπο Σαρακοστής ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ημών ,υποσημείωση: μη περιμένετε ειδικά από το υπάρχον ιερατείο ΤΙΠΟΤΑ μόνο μετρημένες στα δάχτυλα εξαιρέσεις θα τους σκουπισει σύντομα έναν έναν ο Θεός.

  3. Για εμένα, όλο αυτό είναι ένα μεγάλο θαύμα του πόσο ζωντανό και επίκαιρο είναι το Ευαγγέλιο.

    Όπως τότε οι αρχιερείς είχαν την Ορθοδοξη (Ιουδαϊκή) διδασκαλία αλλά είχαν συμβιβαστεί-οσμωθεί με την πολιτική και την εξουσία εγκαταλείποντας την Ορθοπραξία, έτσι και στις μέρες μας.

    «Να, δείτε τους αρχιερείς σας τι κάνουν. Εγώ όμως σας λέω να κάμετε κατά την διδασκαλία τους και όχι κατά τα έργα τους.»

    Το Ευαγγέλιο δεν είναι απλά μία ιστορία που συνέβη 2000 χρόνια πρίν, αλλα καθημερινή πραγματικότητα.

Σχολιάστε