ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι Λαρισαίοι βουλευτές που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

2 thoughts on “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι Λαρισαίοι βουλευτές που ψήφισαν «ΝΑΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

  1. Η εν λόγω ψήφος συνιστά ένα έγκλημα κολοσσιαίων διαστάσεων, ένα ανοσιούργημα, σε βάρος της έννοιας της οικογένειας αλλά και της ηθικής, πνευματικής και ψυχοβιολογικής υποστάσεως αθώων και ανεύθυνων παιδιών. Κακούργησαν σε βάρος του Έθνους και της κοινωνίας . Η βδελυρή ψήφος τους γέμει ασυνειδησίας και αναισχυντίας καθώς επίσης και πολιτικής αθλιότητας και ελεεινότητας.

    Πρωτίστως, βεβαίως, και κυρίως, αποτελεί κορυφαία Ύβρι κατά του Νομοθέτη Θεού από την πλευρά των πολιτικών εξουσιαστών, των υπολόγων ενώπιον της Θείας Δικαιοσύνης η οποία «ου μυκτηρίζεται». Όσο και να την καταφρονούν ο πέλεκυς αυτής θα επιπέσει βαρύτατος επί των θρασειών κεφαλών τους εφ όσον δεν μετανοήσουν χύνοντας ποταμούς δακρύων.

    Αλλά και οι προδότες της ιερής και υψηλής αποστολής τους εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι που τους τιμούν με φωτογραφίσεις, χαμόγελα, χαριεντισμούς, καλωσορίσματα και υποδοχές, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, στους ιερούς ναούς, στους οίκους του Θεού (όπως δυστυχώς συνέβη αυτές τις ημέρες με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και κάποιους μητροπολίτες) θα δώσουν φρικτό λόγο εν ημέρα κρίσεως για την ανήκουστη αυτή στάση τους!

  2. Αναφορικά με το μητροπολίτη Λαρίσης δύναται να λεχθεί ότι λίαν ορθώς ήλεγξε ( έστω και χωρίς να τον κατονομάσει αλλά και οι πέτρες κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται) το βουλευτή Χρήστο Κέλλα , τον και ψηφίσαντα το διαστροφικό νομοσχέδιο, αλλά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, επέτρεψε την είσοδο στο μητροπολιτικό ναό του αγίου Αχιλλείου και την επακόλουθη παρουσία σε περίοπτη θέση εντός αυτού βουλευτών που επίσης βαρύνονται με το ιδιαζόντως ειδεχθές πνευματικό έγκλημα της υπερψηφίσεως του περί ου ο λόγος νομοθετικού τερατουργήματος.

Σχολιάστε