Να ευχαριστήσουμε τους τέσσερις…

Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος
Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας
Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος
Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος

Κατά τ’ άλλα τρίξανε τα πατώματα και ανατριχιάσανε τα φύλλα των δέντρων από τις «ομολογίες» των δεσποτάδων στο Βελλίδειο και στον Ι. Ναό του Αγίου Ανδρέου! Δούλεμα κανονικό, όχι μόνο για να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στους ξεδιάντροπους της Βουλής, αλλά και για να πείσουν τον κόσμο ότι κάνουν σούπερ αγώνα την ώρα που τον οδηγούν σε άλλη μία ήττα.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

38 thoughts on “Να ευχαριστήσουμε τους τέσσερις…

  1. Πολύ σωστά, όλα όσα αναφέρονται…

    Να περάσουμε στο δια ταύτα

    Εκκληση να βρεθούν αρχιερείς, έστω και ένας, που να πράξει ότι έπραξε και ο πρώην Καλαβρύτων Ιερώνυμος

    Δημοσιο αφορισμό, τών 176 βουλευτών.

    Εξυπακούεται πως έχουν θέσει ήδη εαυτούς εκτός εκκλησίας, απλώς ο αφορισμός θα το καταδείξει

    Να μάθουμε και τα ονόματα τους .,.

    Όσο για τους βουλευτές που το ψήφισαν ή και απείχαν, ισχύει απολύτως…φοβερον το εμπεσειν εις χείρας Θεού ζώντος…

    • Συγγνώμη, οι 176 ψήφισαν ΝΑΙ, στο κατάπτυστο, και δέον όπως αφορισθώσι (που λέει…).

      Οι ΑΠΌΝΤΕΣ, είναι εν τάξει δηλαδή;;;

      Αυτοί, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο είναι Ο.Κ.;;;

      ΔΕΝ ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;

      Κάποιος να απαντήσει, ΧΩΡΙΣ …..

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

  2. στην τετράδα των πιο πάνω να προσθέσετε και τον Κορίνθου, που και αυτός απαγορευσαισ στους ιερείς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο

    • Και δεν ξεχνάμε και τους «αγωνιστές» οικουμενιστές – φιλοσχισματικούς Λαρίσης Ιερώνυμο και ηγούμενο της Σίμωνος Πέτρας Ελισαίο που μίλησαν στην καρεκλάτη εκδήλωση στο Βελλίδειο.

  3. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ,,, Ο ΕΝΑΣ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ Ο ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΕΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ… ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ… ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ…,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,,,

    • ΝΑΙ: Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ιάσονας Φωτήλας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου, Γεώργιος Παπανδρέου

      ΟΧΙ: Ανδρέας Κατσανιώτης, Νίκος Καραθανασόπουλος, Σπύρος Τσιρώνης και   Γιώργος Ασπιώτης.

    • Πολύ καλά κάνετε κύριε Κάκκο και τους αποκαλείτε έτσι. Τέτοιοι είναι. Να δούμε τι πρόκειται να πράξει στην περίπτωσή τους ο μητροπολίτης Πατρών. Ή επιφυλάσσει τις πνευματικές ποινές για την περίπτωση ομολογητών κληρικών όπως ο π.Αναστάσιος Γκοτσόπουλος;;;

  4. Ορθά εν γένει τα συμπεράσματα. Όμως, νομίζω ότι δεν πρέπει να «τσουβαλιάζουμε» και να βάζουμε ταμπέλες σε όλους τους οργανωσιακούς ! Συμμετείχα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (11/2) και είδα ότι παρευρέθηκαν δύο κληρικοί μέλη της Αδελφότητας «Ο ΣΩΤΗΡ», καθώς και κάποιοι λαϊκοί που συνδέονται με το έργο της εν λόγω Αδελφότητας.

  5. Είστε τραγικοί. Αν δεν έκαναν αυτήν την εκδήλωση οι μητροπολίτες της Θεσσαλονίκης, θα λέγατε: «προδότες αρχιερείς δεν έκαναν τίποτα, είναι πουλημένοι». Τώρα που έκαναν αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που Μαζευτήκαμε χιλιάδες πιστών  και οι ομιλητές μίλησαν πολύ ωραία και παρουσίασαν τη θέση των πατέρων της Εκκλησίας απολύτως  ξεκάθαρα… λέτε αυτά τα ανυπόστατα πράγματα τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να διχάζουν την Εκκλησία. Συλλαλητήριο δεν γίνεται μόνο στον δρόμο. Το οποίο παρεμπιπτόντως καπελώθηκε από κόμματα (της Αθήνας). Στην Θεσσαλονίκη έγινε αυτή η συγκέντρωση που ήταν καθαρά εκκλησιαστική.  Πιστεύετε πως θα κατέβαιναν όλοι αυτοί στην Αθήνα;

    Και επιτέλους σταματήστε να πληγώνετε το σώμα του Χριστού. Αρκετά πληγώθηκε τόσους αιώνες και ιδιαίτερα την περίοδο του κορονοϊού.  Ήταν μια ευκαιρία να ενωθεί παλι η Εκκλησία σε αυτήν την δοκιμασία του νόμου που ψήφισαν οι σαρδανάπαλοι της βουλή, και αυτό έγινε εν πολλοίς. Βγήκε σύσσωμη η σύνοδος έβγαλε μια δυνατή και ξεκάθαρη  ανακοίνωση, βγήκαν αρχιερείς οι οποίοι συκοφαντήθηκαν, στοχοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν  στα ΜΜΕ και τώρα αντί να χαρούμε για την ενότητα, βγαίνουν χριστιανικές ιστοσελίδες και γράφουν αυτά τα αίσχη.

    Έλεος. Πραγματικά

    • Εμείς πληγώνουμε το σώμα της Εκκλησίας αθεόφοβε μισθωτέ ή οι λυκοποιμένες που αφήνουν τους λύκους να μπούνε μέσα στα σπίτια μας και να αρπάξουν τα παιδιά μας; Οι λυκοποιμένες που θα τους δούμε αύριο να στέκονται δίπλα στους λύκους σα να μην συμβαίνει τίποτε, δεν πληγώνουν το σώμα της Εκκλησίας και το πληγώνουμε εμείς; Σε ηλιθίους απευθύνεσαι ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΜΙΣΘΩΤΕ, που ήλθες σε αυτό ειδικά το ιστολόγιο να πεις τις πεθαμενίδικες σοφιστείες σου; Γιατί; Μήπως γιατί διαταράξαμε τις επιχειρήσεις τους; Τα ΕΣΠΑ τους; Τις δημόσιες σχέσεις τους; Αυτοί που ανοίγουν τον δρόμο στον Αντίχριστο έχουνε σχέση με την Εκκλησία;  Αρκετά με όλους εσάς τους συνειδησιακούς μπάτσους της μούργας των βολεμένων επισκόπων. Χάθηκαν τόσες μέρες ΑΘΕΟΦΟΒΕ να κάνουν το…. σεμινάριο; Ήταν ανάγκη να γίνει την ίδια ημέρα του συλλαλητηρίου; Να καπελώσει η διοικούσα Εκκλησία το συλλαλητήριο, να βγει ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΣΑ ως όφειλε ΜΙΣΘΩΤΕ, όχι να κρύβεται πίσω από τις χριστιανικές οργανώσεις και τα μικρά κόμματα. Κι αν η διοικούσα Εκκλησία δεν θέλει να πάει, να μην λειτουργήσει ως σαμποτέρ του συλλαλητηρίου, ούτε να απαγορεύσει στους ιερείς με τις οικογένειές τους να πάνε. Ο ιστορικός του μέλλοντος έξω από την Βουλή θα πάει να δει τί έγινε την ημέρα που στην ΜΟΝΗ Ορθόδοξη χώρα ψηφίστηκε το σοδομιτικό νομοσχέδιο. Δεν θα πάει στα σαλόνια των μασκοφορεμένων Σεργιανιστών επισκόπων, που μέχρι και οι πέτρες θα κράξουν την ημέρα της Κρίσεως ότι πούλησαν την Ορθοδοξία και τους Έλληνες για την καρέκλα τους.

      Ποιός σου είπε ΒΟΛΕΜΕΝΕ ότι επειδή εσύ παρουσίασες τις θέσεις των Πατέρων (ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΣ) σε ένα θερμοκήπιο, ότι έκανες το καθήκον σου; Όταν δεν είσαι διατεθειμένος ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ, να λοιδωρηθείς, να στερηθείς, να απομονωθείς, να διωχθείς, να φυλακισθείς, να έλθεις σε ευθεία σύγκρουση με τον Καίσαρα όπως έκανες όταν κινδύνευε ο μισθουλάκος, ακόμη και να πεθάνεις, όταν λοιπόν δεν είσαι διατεθειμένος να τα κάνεις όλα αυτά, τότε είσαι ένας ΨΕΥΤΗΣ, ένας ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ένας ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ που ασπρίζει τον σκουλικισμένο ΤΑΦΟ της υποκρισίας. Κοίτα τους βίους των Αγίων, την ιστορία των προγόνων μας για να δεις πώς κρατηθήκαμε στην Πίστη και πως κερδίσαμε την ελευθερία μας. Κοίτα αγωνιστή του ροζ βαμβακιού για να μάθεις πόσο ΚΑΛΠΙΚΟΣ είσαι. Αυτό που θες δεν είναι ενότητα, υποταγή στους υποταγμένους είναι, για μην χαλάσει η πιέτα στα χρυσοκέντητα άμφιά τους. Δεν αντέχεται η καθεστωτική ψευτο-κλάψα σας. Μην σχολιάσεις ξανά σε αυτό το ιστολόγιο, έχω δουλειές να κάνω και μου ‘φαγες όλο το πρωί.

      • Μπράβο! Και λίγα είπες στον φοβικό υποταγμένο που νομίζει ότι οι σοφιστείες του θα μας κάνουν να σκεφτούμε μήπως έχουν δίκιο οι Επίσκοποι που κρατούν τις αντιδράσεις υπό τον έλεγχό τους για να μην φανεί η ανεπάρκεια και δειλία τους. Το παίζουν μάγκες (σκεπτόμενοι με κοσμικό φρόνημα) στους Ουκρανούς και τους Ρώσους ορθόδοξους με τις πλάτες των ΗΠΑ και μπροστά στο έγκλημα καθοσιώσεως που συντελέστηκε χθες βράδυ ήταν μαζεμένοι στο καβούκι τους και δίδασκαν τι λένε οι πατέρες χωρίς να μιμηθούν τις πράξεις τους. Αν δεν είναι αυτός φαρισαϊσμός τι είναι; Για τέτοιες συμπεριφορές είπε ο Κύριος στο λαό: να κάνετε ότι λένε και όχι ότι κάνουν.

      • Να αγιάσει το στόμα σου για όσα λες και γράφεις και είναι ΜΌΝΟ Η ΑΛΉΘΕΙΑ

        Η ορθόδοξη αλήθεια και για αυτό δεν θέλουν να τα ακούν και περισσότερο να τα δεχτούν και αρχιερείς και πιστοί.

        Εαν σσταθούν για λίγο μετά την προσευχή τους, ΑΝ ΚΆΝΟΥΝ, και κοιτάξουν κατάματα την εικόνα του Χριστού είναι σίγουρο οτι θα ελέγχουν για όσα δεν έκαναν που σημαίνει προδοσία στη πίστη μας

    • Συγκρίνεται ένα μαζικό και παλμώδες , αγωνιστικό συλλαλητήριο υπό την αιγίδα της επίσημης Εκκλησίας, με την κάθοδο στο «άγιο πεζοδρόμιο» του συνόλου των μητροπολιτών, την κινητοποίηση των , ανά την επικράτεια, μονών, ενοριών και των χριστιανικών σωματείων, όπως έγινε στο παρελθόν με αφορμή το ήσσονος, από ποιοτική και αξιολογική άποψη, ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας, οπότε και «βούλιαξε» η πλατεία Συντάγματος (ήμουν παρών) , με κλειστές και ανώδυνες για το συστημικό κατεστημένο, συγκεντρώσεις;

      Όσο για τους μητροπολίτες που διοργάνωσαν ή/και συμμετείχαν στις κλειστές αυτές συγκεντρώσεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΥΦ ΥΜΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΩΣ «ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΥΣ» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;

      Θα τους δούμε, όπου να ναι, τους εν λόγω «σαρδανάπαλους» να εισέρχονται ακώλυτα στους ναούς, να απαγγέλουν, οι ασυνείδητοι και αδιάντροποι, το «Πάτερ Ημών» και το «Πιστεύω», να παρίστανται ως ανάδοχοι στο Μυστήριο του Βαπτίσματος και να μεταλαμβάνουν ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ με την ανοχή του επισκόπου…..

    • Γιατί δεν χτύπησαν πένθιμα τις καμπάνες οι «στρατηγοί» του αγώνα; Ούτε αυτό έκαναν….

      Αρκέσθηκαν σε κλειστές συγκεντρώσεις και χαρτοπόλεμο….

    • Ο δε π.Βασ. Θερμός αναφανδόν ετάχθη υπέρ τού επαίσχυντου νομοσχεδίου… οπότε εδόθη απάντηση πώς εννοεί ο Θεσσαλονίκης την οιαδήποτε αντίσταση..

      Γιατί δεν καλείται πχ ο αγωνιστής π.Θεοδωρος ….

      Μπορείς να κοροϊδεύεις τους χριστιανούς, αλλά τον Θεό… αδύνατον

  6. Από τη λίστα της ντροπής δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείψει το όνομα της κυρίας Ζέτας Μακρή , η οποία και εξεθείασε το «έργο» της Βολιώτικης Ακαδημίας του αίσχους.

    Να τη «χαίρονται» εκεί στο Βόλο οι «ακαδημαικοί» και ο επιχώριος μητροπολίτης, που προφανώς και μετά το ανοσιούργημα, το γέμον ασυνειδησίας, που διέπραξε χθες η «εθνομήτηρ» κυρία Μακρή θα εξακολουθήσει να εισέρχεται ακώλυτα στους ιερούς ναούς σαν να μη συνέβη τίποτε….

  7. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΝΤΑ. ΟΜΩΣ,

    επισημαινουμε:

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΛΑ. ΤΑ «ΖΑ» ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΉΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΓΕΝΈΣΘΑΙ..

    και έπειτα … θα συμβούν τα υπόλοιπα!

    Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΥ ΨΥΧΗΝ, ΣΩΣΑΤΩ!

    ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ.

  8. Εκεί στο Αίγιο όλα καλά??? πλάκωσαν χοντρά τα ΕΣΠΑ και εκεί και μούγγωσαν και τον μοναδικό που αντέδρασε ορθόδοξα Ιεράρχη? ή θα οργανώσει τώρα ο εκει Ιερώνυμος πάλι καμιά ομιλία για να εκτονώσει την …φοβερή και τρομερή αγανάκτησή του και να συνεχίσει να μας δουλεύει αισχρά???

    • Δεν νομίζω ότι ο Σεβασμιώτατος πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος θα παραιτηθεί ποτέ από τον αγώνα. Για τον νυν Καλαβρύτων Ιερώνυμο να προσευχόμαστε διότι έχει καλά στοιχεία να τον στερεώσει ο Κύριος να βγει μπροστά. Ας διορθώσουμε κάτι στους εαυτούς μας, για να ελκύσουμε το έλεος του Κυρίου. Λέμε λέμε για τα χάλια που βλέπουμε, και καλά κάνουμε να προγκίζουμε το κακό, αλλά όλα πάνε στράφι εάν δεν κάνουμε την προσπάθεια να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι. Ας το προσπαθήσουμε. Περισσότερη μετάνοια, νηστεία, προσευχή, και ο Κύριος, είμαι σίγουρη, θα δώσει την χάρη Του εκεί που πρέπει.

  9. Ποιος θα περίμενε ποτέ, η κορωνίδα της Ορθοδοξίας, η χώρα που δόξασε τον Χριστο όσο καμία άλλη, ότι θα γινότανε η ΠΡΩΤΗ που θα δόξαζε τον διαβολο!!!!

    Χορεύουν σήμερα οι δαίμονες και η Παναγία φόρεσε μαύρα. Οι άγγελοι πενθούν και οι πολιτικαντηδες γιορτάζουν στις ταβέρνες και στα gay bars.

    Σήμερα δια νόμου πετάξαμε τον Χριστο κλωτσηδόν έξω από την Ελλάδα!!

    Αν ήμουν αρχιερέας σ´αυτή τη χώρα θα προτιμούσα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

  10. Στεναχώρια, θλίψη, θυμός και οργή για αυτό το ανοσιούργημα!!!!!!!!!!!!!!

    Αυτό που ψήφησαν ανθέλληνες σατανοκρατούμενοι άρα ξεφτίλες πολιτικοί, τους οποίους ψήφησαν παρτάκηδες, συμφεροντολόγοι , ανήθικα δίποδα βοοειδή ψηφοφόροι και  το φοβερότερο από όλα, επέτρεψαν ανάξιοι  άνανδροι, φιλόδοξοι, φιλοχρήματοι, διεστραμμένοι, υποκριτές, μασόνοι και προδότες του καθήκοντός τους ιεράρχες  βοηθούμενοι από νερόβραστα, εθελοτυφλούντα και ανελεύθερα σωματεία ,χάριν της ομόνοιας της ειρήνης και της περιβόητης αλλά όχι απροϋπόθετης υπακοής, τα οποία θέλουν να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ και τρέχουν σα τα σκυλάκια ξοπίσω τους κάνοντας πως δεν βλέπουν ότι ο Μητροπολίτης εκτός από ξεμπράτσωτος είναι πλέον και ξεβράκωτος!!

    Σε αυτούς τους αρχιερείς λοιπόν που πρόδωσαν Αυτόν που υποτίθεται αγαπούν για πολλά παραπάνω από τριάκοντα αργυρωμένα εσπα και νόμισαν πως δεν είχαμε άλλους ανθρώπους να φορέσουν ένα βασιλικό στέμμα με χρυσοκέντητα ρούχα να πάρουν και μια μπαστούνα και να πρωτοστατούν σε ακολουθίες αλλά τους δόθηκε η τιμή και η δύναμη ούτως ώστε αν επιχειρήσει οποιοσδήποτε να βλάψει τους πιστούς και την Πίστη να του σπάσουν το κεφάλι αλλά δεν το έκαναν πάλιν και πολλάκις και σκανδαλωδώς θυσιάζοντας ακόμη και τα μικρά παιδιά…ήθελα να απευθύνω αυτό που τους αρμόζει  ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ !!!

    Ας είναι όμως, ήρθε μάλλον η ώρα να  δούνε  οι δικαιωματιστές και εμείς, τα δικαιώματα του Θεού. Να περάσουμε όλοι από το ταμείο να πληρώσουμε τις ζημιές που κάναμε και να βγάλουμε εισιτήριο για το πραγματικό Great Reset που θα παιχτεί. Ελπίζουμε όμως να γίνει σύντομα γιατί η κατάντια αυτού του τόπου σε όσους την βλέπουν σκεπτόμενοι τις θυσίες των προγόνων μας, είναι ανυπόφορη.

    # Τα κουκιά ήταν μετρημένα από πριν και όσοι βολευτές εμφανίζονται και ως ήρωες, αφού παραμένουν στην καρέκλα τους στα  ανώμαλα αντίχριστα και ανθελληνικά  κόμματα, κολυμπούν  στον ίδιο βόθρο μόνο που αυτοί επιπλέουν.

    # αισθάνομαι περήφανος και ευγνώμων που ήμουν κι εγώ στο συλλαλητήριο κατά του δαιμονικού βρωμοσχεδίου.

  11. https://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/61732-kalavryton-as-meinoun-me-tin-proodo-tous-pou-tha-tous-odigisei-stin-apoleia

    Δείτε ακόμη ένα δείγμα στρεβλής επισκοπικής νοοτροπίας απέναντι στους εγκληματίες εθνοπατέρες που τάχθηκαν υπέρ του διαστροφικού νομοθετήματος.

    Ουδεμία αναφορά σε αφορισμό τους από το μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο. Περιόρισε την αντίσταση στο πλαίσιο της αγρυπνίας και της προσευχής αποκλείοντας άλλες μορφές αυτής.

    Από τους ποιμένες δεν ελπίζουμε πλέον τίποτε…

    • ΚΚΕ!!! Το κόμμα σου λάε! Εγώ θα ρίξω πάντως!

      Αν και δεν είμαι κομμουνιστής!

      Στον τελευταίο αναπτήρα ο Μόρφου μιλάει σχετικά για το ΚΚΕ!

      • MH BIAZΕΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ!

  12. Είναι ευχάριστο που στο θέμα αυτό πήρε αυτή τη θέση το ΚΚΕ και μπράβο τους. Αλλά στα άλλα θέματα Πίστεως, εθνικά κλπ. νομίζω ότι δεν άλλαξε. Μακάρι να αλλάξει , αλλά τότε δεν θα είναι ΚΚΕ.

      • Μα κύριε Γιάννη θα ρίξω ΚΚΕ για να μην ρίξω άκυρο η λευκό.

        Ότι υπάρχει μέσα στην βουλή σήμερα εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει τίποτα!

        Και εδώ η τοποθέτηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ.κ. Νεοφύτου στο 56:00 και μετά

Σχολιάστε