Γάμοι ομοφυλοφίλων: Βράζει η Αχαΐα με την «καλοχαιρέτα» υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου που δεν είχε αφήσει στασίδι για στασίδι.

σ.σ. Μετά την Ζεττούλα, μας ήλθε και η Χριστινούλα! Η Χριστινούλα, έχει δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον «γάμο» των λεσβιών και των αρσενοκοιτών, θέτοντας τον εαυτό της στο στρατόπεδο των διωκτών του Ιερού Ευαγγελίου. Εάν προχωρήσει και το κάνει, θα της επιτρέπουν οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Πατρών να εισέρχεται στους Ναούς και να κοροϊδεύει τον κόσμο; Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και το ποίμνιο.


Σε θηλυκό «alter ego» του Αδώνιδος εξελίσσεται η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία με στιλ που και ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα ζήλευε, έχει μεταπηδήσει από τον συντηρητισμό και το λόγο του Θεού στο στρατόπεδο του Woke Ιερατείου.

Η συντηρητική βάση στην Αχαία βράζει με την κυρία «Καλοχαιρέτα», η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφήσει παπά χωρίς να φωτογραφηθεί δίπλα του και έχει πάθει τη μέση της από τα προσκυνήματα σε θαυματουργές εικόνες και κάρες και λείψανα αγίων, δεν έχει ακουσθεί καν ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αντιρρήσεις για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Όπως μάλιστα σημειώνουν κάποιοι τον τελευταίο καιρό έχει «κόψει» επαφές με ψηφοφόρους που στο παρελθόν είχε συχνή επικοινωνία, φοβούμενη προφανώς τις αντιδράσεις τους.

Από την άλλη βέβαια κάποιοι σημειώνουν ότι η κ. Αλεξοπούλου έμαθε πολύ γρήγορα στις κωλοτούμπες και ότι αφού «παρέδωσε» την αξιοπρέπειά της με το θέμα των εκτρώσεων, κάνοντας στροφή 180 μοιρών είναι απολύτως φυσιολογικό να επιλέξει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου ή την αποχή (εάν βεβαιωθεί ότι δεν θα έχει συνέπειες) από το να χάσει την υπουργική της καρέκλα.

Πηγή Newsfire


TWITTERΧριστίνα Αλεξοπούλου/ Christina Alexopoulou


Στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, παρευρέθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η κυρία Αλεξοπούλου συμμετείχε στη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοίμηση της Θεοτόκου» του Αιγίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση.
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου κατέθεσε, εκ μέρους της κυβέρνησης, στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και αργότερα παρακολούθησε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση την παρέλαση.
Όπως τόνισε η κ. Αλεξοπούλου «Η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία ιστορικά γεγονότα της χώρας μας, το οποίο οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Σκοπός της ήταν η οργάνωση και ο προσδιορισμός του χρόνου εκδήλωσης της επερχόμενης ελληνικής επανάστασης στην Πελοπόννησο. Με προεδρικό Διάταγμα καθιερώθηκε η 26η Ιανουαρίου ως Δημόσια Εορτή Τοπικής και Ιστορικής Σημασίας για όλη την Αιγιάλεια.»

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS (Παρασκευή 26 Ιανουαρίου)


5 thoughts on “Γάμοι ομοφυλοφίλων: Βράζει η Αχαΐα με την «καλοχαιρέτα» υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου που δεν είχε αφήσει στασίδι για στασίδι.

  1. Στην Πάτρα δουλεύουν όλοι υπέρ της κυβέρνησης για τον νόμο:

    Διαβάστε το παρακάτω:

    Παρέμβαση ομάδας αντιεξουσιαστών, μελών κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου το πρωί της Κυριακής.

    Οι νεαροί – νεαρές είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, πέταξαν στο προαύλιο του ιερού ναού, τρικάκια υποστήριξης της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, λόγω της επίσημης θέσης που πήρε η Εκκλησία για τον γάμο των ομοφυλοφίλων…

    «https://www.patrasevents.gr/article/667240-patra-eksormisi-omadas-antieksousiaston-ston-iero-nao-tou-agiou-dionisiou»

    «..Μεταξύ των πιστών προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τρικάκια είχαν φωτογραφία του Χριστού να φιλάει τον Ιούδα…» :

    «https://flamis.gr/patra-quot-ntoy-quot-ypostirikon-loatki-ston-agio/»

    Θα ήθελα παρακαλώ να γράψω το εξής. Προσωπική άποψη από αυτά που βλέπω και ακούω. Αν θέλετε, το αναρτάτε. Στην Πάτρα υπάρχει μια σιωπηλή συνεννόηση μεταξύ του δημάρχου και των διάφορων «αντιεξουσιαστών» που έχουν καταλάβει το παράρτημα του πανεπιστημίου στο κέντρο της πόλης χρόνια τώρα και κάνουν εκεί συγκεντρώσεις και πορείες. Μας αφήνεις το παράρτημα και εμείς δεν σε πειράζουμε. Κάτι τέτοιο. Ένας προηγούμενος δήμαρχος το είχε κλείσει και μάλιστα είχε κτίσει και την πόρτα. Αυτος ο δήμαρχος που έχει ψηφιστεί πολλές φορές, το άνοιξε και το έδωσε πίσω στις «συλλογικότητες». Η αστυνομία έχει πει πως δεν μπορεί να επέμβει γιατι χρειάζεται εντολή από τον δήμαρχο.

    Επι κορονοχούντας, οι αντιεξουσιαστές ήταν άφαντοι. Τέλειως όμως. Και μάλιστα είχαν ακουστεί φωνές που συμφωνούσαν με τον αναγκαστικό εμβολιασμό. Δεν είδαμε ούτε ένα μήνυμα στους τοίχους για τους παππούδες που πέθαναν μόνοι τους στις κλινικές αλλά για τα «φυλα και λοατκι» και για το «αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του», όλοι οι τοίχοι είναι γεμάτοι.

  2. Στην Θεία Λειτουργία , υπάρχει η εντολή τάς θύρας, τας θύρας, εν σοφία προσχωμεν…. Οπότε είναι υποχρέωση τών πιστών, να βγάζουν εκτός όλους όσους έχουν θέσει εαυτούς εκτός

  3. Όσον αφορά την Αλεξοποπούλου, προεκλογικά ήταν συνέχεια στις συγκεντρώσεις του Σωτήρα και της Πάτρας και του Αιγίου και με την θερμή υποστήριξη των Σωτηρικών ιερέων που μας μοίραζαν και τα προεκλογικά της φυλλάδια, κήρηττε στους πιστούς ότι η Ηγουμένη της Παναγίας της Βαρνάκοβας την παρότρυνε να πολιτευτεί, γιατί να μπει στη Βουλή χριστιανός βουλευτής και να καταψηφίζει τα αντίχριστα νομοσχέδια. Μας έλεγε ότι κάνει υπακοή στην Ηγουμένη για να καταψηφίζει τους αντιχριανικούς νόμους, ενώ η ίδια κατά τα άλλα δεν ήθελε να βγει στην πολιτική.

  4. Οι μητροπολίτες , απ’όσο τουλάχιστον έχει φανεί μέχρι στιγμής, δεν πρόκειται να προβούν σε κάποια  δυναμική ενέργεια.

    Το νομοσχέδιο θα ψηφισθεί και αυτοί θα εξακολουθήσουν να  χαριεντίζονται με τους βουλευτές που θα το ψηφίσουν σαν να μη συμβαίνει τίποτε 

    Ούτε πρόκειται να τους αφορίσουν και θα τους επιτρέπουν την ακώλυτη είσοδο στους ναούς.

    Ούτε καν ελήφθη απόφαση για τη διοργάνωση μαζικού και αγωνιστικού συλλαλητηρίου από την Ιεραρχία της Εκκλησίας.

    Όταν κινδύνευσε η εκκλησιαστική περιουσία στο παρελθόν τότε διοργανώθηκε συλλαλητήριο βεβαίως- βεβαίως …

    Ήδη στη Λάρισα τα σωματεία προσκάλεσαν το μητροπολιτη Λαρίσης να μιλήσει σε εκδήλωση για το θέμα αυτό.

    Η εκδήλωση έχει ήδη «βαπτισθεί» «ειρηνική» και θα γίνει στο μητροπολιτικό ναό. Αντί για ογκώδες και μαχητικό συλλαλητήριο, αντί για «άγιο πεζοδρόμιο «, κατά το πρότυπο ενδόξων εποχών, «ειρηνική συγκέντρωση » σε ναό….

    Λες και πρόκειται για κήρυγμα ….

    Ενθυμούμαι το εξής: προ ετών οι ομοφυλόφιλοι παρήλαυναν αναιδώς στους δρόμους και την παραλία της Θεσσαλονίκης και ο τότε μητροπολίτης Άνθιμος ηρκείτο μονάχα σε αγρυπνία σε ναό της Θεσσαλονίκης….

    Οποία αντίθεση με τη μαχητική στάση της Εκκλησίας της Μολδαβίας απέναντι στο gay pride, που κατέβηκε στο «άγιο πεζοδρόμιο» και απέτρεψε έτσι τις ασχημοσύνες!

    Την ίδια στιγμή προέβη σε δηλώσεις, συντονισμένες στο «αγαπουλίστικο» πνεύμα της εποχής μας και ο εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς Συνόδου, μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων ( βλέπε https://athina984.gr/2024/01/29/mitropolitis-maroneias-kai-komotinis-panteleimon-i-ekklisia-den-epidiokei-na-ypokatastisei-to-kratos-ekfrazei-tin-agonia-tis-gia-to-thema-tis-oikogeneias-kai-toy-gamoy/), εκφράζοντας σαφώς την ηττοπαθή και ραγιάδικη στάση της πλειοψηφίας των ιεραρχών.

    Πρόκειται για το μητροπολίτη εκείνο που έκανε στο παρελθόν λόγο για «λεβέντικη Ιεραρχία», προκαλώντας γενική θυμηδία.

    Οι άνθρωποι αυτοί είναι λαγωοί και όχι λέοντες, ουραγοί και όχι ηγέτες.

    Με συνέπεια η πολιτική εξουσία να κάνει ό,τι θέλει, ουσιαστικής αντιδράσεως και αντιστάσεως μη ούσης!

    Δυστυχώς, δεν υπάρχουν σήμερα Καντιώτηδες, Σεβαστιανοί, Αμβρόσιοι Ελευθερουπόλεως να ηγηθούν ενός ιερού, αφυπνιστικού αγώνα.

    Απ ό,τι φαίνεται οι σύγχρονοι ποιμένες δεν είναι διατεθειμένοι να συγκρουσθούν με τους αντίχριστους και δαιμονοκίνητους πολιτικούς εξουσιαστές.

    Η «αντίδραση» και «αντίστασή» τους εξικνείται μονάχα στα λόγια. 

    Δεν γνωρίζω, όμως, εάν θα τηρήσουν την ίδια τακτική στην περίπτωση που θα κινδυνεύσει η εκκλησιαστική περιουσία….

  5. Υπάρχουν και πολλές φωτό της εν λόγω, μασκαρεμένη πάνω σε περσινό καρναβαλικό άρμα με τον άντρα και το παιδί τους, όλοι μασκαρεμένοι, να προτρέπουν τους Πατρινούς στο καρναβαλικό ξεφάντωμα και να χορεύουν στην καρναβαλική παρέλαση με στολές στη μέση της Γούναρη!! Τώρα θα υπερψηφίσει φυσικά τους ανώμαλους, γιατί λέει, είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων!! κατά τα άλλα, η σεμνή, θρήσκα πνευματική κόρη του βοηθού επισκόπου Χρύσανθου…

Σχολιάστε