Ο συνωμότης Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και το τέταρτο «στεφάνι».


4 thoughts on “Ο συνωμότης Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και το τέταρτο «στεφάνι».

  1. Αν προσέξατε, η κυρίαρχη πλέον προπαγάνδα που έχουν υιοθετήσει και προωθούν τα think tank της κυβέρνησης είναι ότι το νομοσχέδιο εστιαζει στην προστασια του δικαιωματος του παιδιού να εχει γονεις και οικογένεια, αποσιωπώντας έντεχνα ότι στην πραγματικότητα εξυπηρετεί την επιθυμία των λοατ+ ατόμων να αποκτούν παιδιά!
    Πρόκειται για μια πολύ καλά καμουφλαρισμένη σατανική υποκρισία στην οποία συμμετέχουν μαζί με την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ αλλά και οι ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Πλεύση και Αριστερά.

    • ενώ ταυτόχρονα,
      οι δήθεν υπερασπιστές των δήθεν δικαιωμάτων,
      αφαιρούν το κυριότερο δικαίωμα το παιδιών,
      να μπορούν να έχουν και να φωνάζουν προς
      «πατέρα και μητέρα».

  2. Όντως σατανική υποκρισία ότι νοιάζονται δήθεν για τα ορφανά παιδιά κ την υιοθεσία τους, όταν δεκάδες αιτήσεις εκκρεμούν για υιοθεσία από φυσιολογικές οικογένειες.Τα πράγματα ξεκάθαρα πια.Τους ενδιαφέρει να νομιμοποιήσουν πάση θυσία το βδελυγμα της ομοφυλοφιλίας.Να πείσουν τους ανθρώπους ότι είναι κάτι φυσιολογικό.Ε ,δεν είναι κ ο κύριος πρωθυπουργός ας είναι σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα πληρώσει κ την αλαζονία του κ την έλλειψη σεβασμού στους ψηφοφόρους του.Και δε θα τον σώσει καμία θέση στας Ευρωπας..Ούτε κ οι πλασματικές δημοσκοπήσεις.Αυτη τη φορά έχει εξοργίσει πολλούς.

  3. Όταν ο Χριστός αντάμωσε τον κοσμοκρατορα του κόσμου ετουτου δηλαδή τον διαβολο, μετά από την σύντομη συνομιλία που είχαν του είπε το <<υπαγε οπισω μου σατανά>>.
    Κατα αναλογιαν όταν ο Ιερωνυμος αντάμωσε τον κοσμοκρατορα του χώρου ετουτου, μετά από πολύ σύντομη συνομιλία τι ακολούθησε; Αγκαλίτσες και φιλάκια και φρόνιμα για να περνάμε καλά.
    Απόφαση που βολεύει τους επαγγελματίες όλων των βαθμών .
    Όσο για τις λίγες ασθενείς διαμαρτυρίες των διαφωνούντων ποιος δεν θυμάται εκείνο το λεβέντικο <<τι θέλατε πόλεμο >>;
    Όσο για εκείνο το ρηθεν <<χειλη αρχιερέως ού ψεύδονται >> γελάνε και τα τσιμέντα.

Σχολιάστε