Περιστέρι Τώρα: Ο Λαός του Θεού απαιτεί να επιστραφεί ο Εσταυρωμένος στην θέση Του πίσω από την Αγία Τράπεζα. (βίντεο) – ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ


7 thoughts on “Περιστέρι Τώρα: Ο Λαός του Θεού απαιτεί να επιστραφεί ο Εσταυρωμένος στην θέση Του πίσω από την Αγία Τράπεζα. (βίντεο) – ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ!!! ΘΡΑΣΎΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!! ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΆΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΑΠ’ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΙΣΜΌΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ «ΩΣ ΘΕΟΊ ΕΝ ΤΩΙ ΝΑΩΙ ΤΟΥ ΘΕΟΎ» ΩΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ!!!

  2. Δοξα τω Θεω!!!! Αρχισαμε να ξυπναμε. Μπραβο στα αδελφια μας στο Περιστερι!Αυτος ειναι ο δρομος. Απαιτουμε σεβασμο στους ιερους κανονες κ την παραδοση μας. Κ οποιου ιερωμενου η πολιτικου δεν του αρεσει, στο σπιτι του. Ειναι αναξιος οποιος δε σεβεται την πιστη μας. Να πανε στα σπιτια τους να κανουν ο, τι θελουν.Δεν θα διαλυσουν ουτε την πιστη μας ουτε την ελληνικη οικογενεια. Και για τους αθεους κ υποκριτες πολιτικους ερχεται η ωρα. Θα εισπραξουν τα επιχειρα των πραξεων τους… Ζει Κυριος ο Θεος. Κ ειναι Παντοδυναμος. Θα νιωσουν προσεχως τη δυναμη Του.

  3. μπράβο γιατί όπως είπε και σε μια ομιλία του ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (σε Ιεζεκιήλ Σειρά ομιλιών ερμηνείας του Προφήτου Ιεζεκιήλ. Ομιλία 21: χωρία θ΄ 7-9 (22-3-’93)) αν δεν αντιδράσει ο λαός σε μια λάθος απόφαση ή ενέργεια αρχόντων (εκκλησιαστικών ή πολιτικών), μετά τιμωρούνται και οι άρχοντες τιμωρείται και ο λαός. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τα δεχόμαστε όλα άκριτα, χάριν ΔΗΘΕΝ μιας υπακοής, αλίμονο!

Σχολιάστε