Επισημάνσεις του Μητρ. Πειραιώς για την ομοφυλοφιλία & την μετάνοια· ευελπιστούμε το ίδιο για αυτόν και τους συναδέλφους του που διαφήμισαν τα μπόλια και έστειλαν κοσμάκη στον θάνατο.


ΣΧΟΛΙΟ: Ο Γιώργος Αυτιάς λέει ότι η ιεραρχία είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το θέμα (με την κυβέρνηση) και ο Μητρ. Πειραιώς απαντάει ότι (η ιεραρχία) υπερασπίζεται την ακεραιότητα του ανθρωπίνου προσώπου. Δεν είναι έτσι. Η ΔΙΣ, όπως και οι πλείστες μεμονωμένες φωνές ιεραρχών που έχουν ακουστεί, αποφεύγουν να καταδικάσουν ευθέως την ομοφυλοφιλία, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα προσβολής της ανθρωπίνου ακεραιότητος, αλλά εστιάζονται μονάχα στην τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους. Η τεκνοθεσία αυτή όμως είναι προβληματική ακριβώς επειδή γίνεται από ομοφυλόφιλους και όχι για κάποιον άλλον λόγο. Είναι προφανές ότι η ομοφυλοφιλία έχει γίνει αποδεκτή από ένα μέρος της ιεραρχίας, η οποία ρίχνει το βάρος αποκλειστικά στην τεκνοθεσία για να περάσει απαρατήρητη αυτή η έκπτωση και προδοσία.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

11 thoughts on “Επισημάνσεις του Μητρ. Πειραιώς για την ομοφυλοφιλία & την μετάνοια· ευελπιστούμε το ίδιο για αυτόν και τους συναδέλφους του που διαφήμισαν τα μπόλια και έστειλαν κοσμάκη στον θάνατο.

  1. Ο Πειραιώς αυτή την φορά λέει την αλήθεια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. Η ακατάσχετη αγαπολογία χωρίς αλήθεια είναι μία σαπουνόφουσκα. ΑΛΛΑ, δεν ζητά συγγνώμη για τις αμέτρητες ψυχές που πήρε στον λαιμό του για τα μπόλια, αυτός και οι όμοιοί του. Ψάχνουμε και τα κόμματα του λόγου του, μήπως και κρύβεται κάτι κακό εκεί. Η εμπιστοσύνη απέναντί του έχει καταπέσει. Και κάτι άλλο σημαντικό. Ιεράρχης αυτός, δεν γνωρίζει τί έπαθαν οι σοδομίτες από την οργή του Θεού; Την Νεκρά Θάλασσα την γνωρίζει; Πήγε, την είδε; Γιατί δεν αναφέρει την συνταρακτική τιμωρία των σοδομιτών; Ανεξίτηλο σημείο άφησε ο Μεγαλοδύναμος χιλιάδες χρόνια τώρα, που καταδικάζει την διαστροφή. Φασκιώνει τους ομοφυλόφιλους μη τυχόν και ανησυχήσουν;
    Κύριε Σεραφείμ, έχεις τεράστιο δρόμο για να διαβείς, μπας και σε συγχωρήσει πρώτα ο Θεός και μετά οι άνθρωποι που έβλαψες, τεθνεώτες και ζώντες.

  2. Το 99% των αγαμων κληρικών είναι ομοφυλοφιλοι στην πράξη, ενεργούν δηλαδή την αμαρτία και ενεργούνται υπ’ αυτής! Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό των εγγαμων κληρικών… πολλοί άνθρωποι που είναι σκληροί ομοφυλόφιλοι έγιναν κληρικοί, για να εξασφαλίσουν μιαν άνετη ζωή σ’αυτόν τον κόσμο!!! Επίσης οι …τοιουτοι προστατεύονται από την Διοικούσα (sic) Εκκλησία και προωθούνται ποικιλοτρόπως απ’αυτήν και την Μασωνια σε καίριες, ανώτατες διοικητικές θέσεις!!! Αυτά πλέον τα γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά και ο Θεός θα μας δικάσει και θα μας καταδικάσει για την ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ μας, αδελφοί!!!Η σκληρή και συνειδητή ομοφυλοφιλία ως στάση ζωής και ως σύστημα σκέψεως και δράσεως έχει καλά εδραιωθεί στην ελληνική κοινωνία και ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΤΟΝ ΤΌΠΟ!!! τά χει πει ο μακαριστός Σαράντος Καργακος αυτά…

    • Αυτό το 99% είναι πολύ βαρύ. Εγώ προσωπικά δεν το έχω συναντήσει. Μήπως να προσέχουμε πώς τα λέμε αυτά για να μην κάνουμε περισσότερο κακό; Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να τους προωθήσουν παντού (τρανό παράδειγμα η τηλεόραση) αλλά αυτό το ποσοστό είναι εξωπραγματικό νομίζω.

    • Η ισοπέδωση με τέτοια ακραία νούμερα είνα εξ ορισμού αδικία. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να ισχύει αυτό όσο και αν κάποιοι βολεύονται να το αναφέρουν. Υποκρισία είναι και να κρίνουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καταδικάζοντάς τους για να φαινόμαστε ηθικότεροι. Αυτό έκαναν οι Φαρισαίοι στον Κύριο. Τον κατηγορούσαν ως δαιμονισμένο ενώ δεν τον γνώριζαν από που είναι και που πάει. Και είχαν προαποφασίσει τη σταύρωση λόγω φθόνου. Προσέξτε την ιεροκατηγορία λοιπόν αγαπητέ. Μόνο με στοιχεία μπορεί κάποιος να κατηγορεί. Αφήστε λοιπόν τα ποσοστά γιατί το γινάτι βγάζει μάτι…

    • Αυτό θα το ήθελε ο διάβολος, να είναι 99%. ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. Ούτε με σφαίρες. Προσέξτε κ. Τάτση. Αυτό το νούμερο μόνο ο διάβολος θα το έλεγε έτσι για να στείλει τον κόσμο μακριά από την Εκκλησία… και δεν εννοώ από τους οικουμενιστές αλλά από τους καλούς ιερείς που είτε σας αρέσει είτε όχι υπάρχουνε στην Εκκλησία. Δεν λέω ότι δεν θα έχουνε προωθήσει και τέτοιους αλλά αυτό που γράψατε είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κακώς που ανέβασα και το σχόλιο. Λοιπόν. Εμείς να μετανοούμε. Εμείς να διαμαρτυρόμεθα και να ενεργούμε μέσα στα πλαίσια που όρισαν οι Πατέρες, και από κει και πέρα ο Κύριος θα καθαρίσει την Εκκλησία Του.

  3. Ωραία τοποθέτηση.
    Αλλά, ένα βήμα μπρος, δύο πίσω.
    Ένα που τρέχει…; Τραγικά συνυπεύθυνος για την πληθυσμιακή συρρίκνωση Ελλήνων συμπατριωτών μας.
    Καθημερινά, άγνωστοι, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, με ξαφνικίτιδες.
    Θα μείνει κανένας ή μη γένοιτο, ο κύριος χαιρετισμός μας στο δρόμο, όσων μείνουμε, θα είναι »σαλαμ αλεκουμ»;

    • Αυτό που συμβαίνει με τους θανάτους είναι απίστευτο αδελφέ. Θάνατοι στην γειτονιά μας, μεταξύ των συγγενών και των γνωστών μας. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Άνθρωποι φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον ή αρρωσταίνουν βαριά έτσι ξαφνικά και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

  4. Μια φωτοβολίδα μες στη νύχτα ΣΚΑΪ.
    Φαντάσου να ψήφιζαν αυτό το νομοσχέδιο, όπως προαναγγέλλουν οι αντίθεοι νεοταξίτες τώρα και να μην αντιδρούσε κανένας Μητροπολίτης; Ενώ τώρα βγήκανε οι λέοντες και βρυχήθηκαν. Καλό το κήρυγμα Μητροπολίτα αλλά δεν ιδρώνει ο Αυτιάς τους. Το κούλι και η παρέα του γελάει μαζί σας και μαζί μας. Αν όντως εννοείς αυτά που λές θα έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει τα επιτίμια.
    Ρε το φέρνουν στη Βουλή και το λένε με θράσος ότι δεν υπολογίζουνε την Εκκλησία, καταλαβαίνετε;;;;;
    Φυσικά και καταλαβαίνετε πολύ καλά και πάμε για νήψιμο χεριών τύπου Ουκρανικού , λεβέντικη κολοτούμπα τύπου κορονιού και αποδοχή της αμαρτίας τύπου Κολυμπαρίου!! Έτσι ;;;;;
    Όμως εδώ που φτάσαμε, εσείς οι υψηλόβαθμοι ρασοφόροι θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι πολύ σοβαρό
    -πίσω έχει η αχλάδα τις ντομάτες!!!!!

  5. Δυο απορίες:
    Αν δεν τον έβγαζε ο Αυτιάς στο γυαλί θα τ´ακουγαμε όλα αυτά;
    Λες να τα κοινοποίησε αυτά στον ν.Ιωνιας;

Σχολιάστε