Η Ντόρα Μπακογιάννη επικαλείται «τα δικαιώματα των παιδιών» για να υποστηρίξει «τα δικαιώματα» των κίναιδων!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

5 thoughts on “Η Ντόρα Μπακογιάννη επικαλείται «τα δικαιώματα των παιδιών» για να υποστηρίξει «τα δικαιώματα» των κίναιδων!

  1. Μόνο η εκμετάλλευση και το χρήμα τους ενδιαφέρει. Το παιδί το θέλουν για να το βιάζουν και να το εκδίδουν στο ίντερνετ. Μεγαλώνοντας θα καταλάβει ότι δεν υπήρξε καρπός έρωτα και αγάπης αλλά ένα εμπορικό προϊόν χωρίς πραγματικούς γονείς που προορίζεται για εκμετάλλευση.

    • Συμφωνούμε απόλυτα κ.Αλεξάνδρου. Το μεγάλο θέμα είναι ότι 2 ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν φυσιολογικά, ακόμη και νομικώς αποδεκτά στη χώρα μας να αποκτήσουν παιδιά. Πρόκειται καθαρά περί προϊόντος χρηματισμού. Α είναι δυνατόν, μιλάμε για ΠΑΙΔΙΑ, όχι για κουτάβια!)

      Τα βλακώδη «επιχειρήματα» της Μητσοτάκη (ούτε στο επώνυμο δεν κολλούν αυτοί οι άνθρωποι, «πουλάει» περισσότερο το επώνυμο του δολοφονημένου συζύγου της!) δεν θα έπρεπε καν να ακούγονται. Αλλά με την γενική χαλάρωση των ηθών και την αποβλάκωση, όχι μόνο ακούγονται αλλά βρίσκουν και απήχηση από κάποιους!

  2. Το διαβασα σημερα κ εκνευριστηκα. Αυτη η ανοητη κυρια θα εγγυηθει την ασφαλεια αυτων των παιδιων που χωρίς να το θελουν θα καταληξουν ομοφυλόφιλα; Ποιος τους δινει το δικαιωμα να αποφασιζουν γι αυτα τα παιδια; ελεεινοι κ τρισαθλιοι δεν εχουν αφησει τιποτε ορθιο. Ανηθικοι κ διεστραμμενοι, νεοταξιτες της κακιας ωρας. Ας ρωτησουν λοιπον τον ελληνικο λαο, συμφωνει με τις ανοησιες τους; αλλα θα μου πειτε εδω δεχτηκαν ενα τετοιο υποκειμενο για αρχηγο κομματος. Θα συνεννοηθουν μεταξυ τους κυβερνηση κ αντιπολιτευση κ θα ψηφισουν το επαισχυντο νομοσχεδιο. Κι ετσι θα λυθουν τα προβληματα των Ελληνων. Η ακριβεια, η φτωχεια, οι κατασχεσεις σπιτιων, το κλεισιμο επιχειρησεων κτλ..

  3. Νομίζω ότι η υπογεννητικότητα είναι ένα από τα αποτελέσματα της πνευματικής και ηθικής καταπτώσεως των Ελλήνων και όχι η αιτία που η Ελλάδα σβήνει. Αν είχαμε υπεργεννητικότητα, θα ήταν πιο πολλοί οι νεολαίοι που πάνε στις παρελάσεις των ανωμάλων, πιο πολλοί οι σύλλογοι γονέων και καθηγητών που δεν αντιδρούν στον εκμαυλισμό της παιδείας και ανέχονται την κάθε υφυπουργό να δέχεται την κατάργηση της προσευχής και της επάρσεως της σημαίας στα σχολεία, θα είχαμε πιο πολλούς εκκλησιαστικούς ηγέτες που να εξισώνουν την ΜΙΑ Εκκλησία με τις αιρέσεις, πιο πολλούς ψηφοφόρους που να επιβραβεύουν πολιτικούς σαν την Ντόρα που διαλύουν την Ελλάδα, και άλλα ων ουκ έστι αριθμός. Για τους λίγους που έμειναν και αντιστέκονται σε όλα αυτά και για τις προσευχές του πλήθους των Αγίων αυτού του τόπου, ο Θεός να μας ελεήσει και να σώσει την Ελλάδα μας.

  4. Αν είσαι όμως λέμε, της υψηλής κοινωνίας της νέας τάξης και του πατσαβουάρ βιβρ, βρίσκεις τρόπο να παρουσιάζεις την ανωμαλία , την διαστροφή και την ανηθικότητα ως πολιτισμό, δικαίωμα και ευαισθησία.

    Οι πυρηνικές οικογένειες φεύγουν, οι πυρηνικές κεφαλές στα κεφάλια μας, έρχονται !!!

Σχολιάστε