Οι Έλληνες μένουν απαθείς μπροστά στην φανερή αντικατάστασή τους από Αφροασιάτες λαθρομετανάστες και στον εκμαυλισμό των παιδιών τους με την έγκριση της Βουλής των πολιτικάντηδων.

https://www.youtube.com/watch?v=ut4lCt3uuvo&t=1288s

3 thoughts on “Οι Έλληνες μένουν απαθείς μπροστά στην φανερή αντικατάστασή τους από Αφροασιάτες λαθρομετανάστες και στον εκμαυλισμό των παιδιών τους με την έγκριση της Βουλής των πολιτικάντηδων.

  1. Ιδού πάλι ο κ. Γ. Παύλος.
    Τα περί δικτατορίας ας τα κρατήσει για όσουν τον πιστεύουν.
    Την είδαμε τη δημοκρατικότητά του, όταν ανεβάσαμε το άρθρο κατά του Δικτύου Ελληνισμού.
    Και αν πεθαίνει η Ελλάδα δε φταίνε οι μετανάστες, οι Έλληνες φταίνε. Όποιος μελετά Αγία Γραφή το ξέρει αυτό, ότι οι εξωτερικές απειλές είναι παιδαγωγία για την εσωτερική αποστασία, μερικές μορφές της οποίας είναι η αρχαιολατρία και οι μασονικού τύπου ιδέες και δραστηριότητες.

    Ταλαίπωρος λαός είμαστε, για κλάματα, με την ευκολοπιστία μας στους εχθρούς του Χριστού και την απιστία μας στην αλήθεια Του…

    • Ο Γιώργος Παύλος έχει μπερδεμένη σχέση με τον Χριστό, αυτό νομίζω είναι φανερό σε όποιον έχει μάτια να δει. Όσο για τον Παπαδόπουλο, όλοι μαζί της μεταπολίτευσης που φάγανε και ήπιανε και ξεπουλήσανε την Πατρίδα μας και την φτάσανε σ’ αυτά τα χάλια, δεν μπορούνε να τον φτάσουνε ούτε στο νύχι. Είπε όμως μία ενοχλητική αλήθεια ο Γιώργος Παύλος για κάποιους αγωνιστές που ξαφνικά σιώπησαν για την Μακεδονία μας όταν βγήκε ο μπλε Μητσοτάκης.

Σχολιάστε