Λυκοποιμένας λέει στον Μητσοτάκη ότι πράττει τα δίκαια και τα συμφέροντα του λαού!

Μέχρι και την Παναγία εκμεταλλεύονται οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη για να ανεβάσουν την δημοτικότητα του νεοταξίτη πρωθυπουργού που έκλεισε τις Εκκλησίες, μετέτρεψε τους Έλληνες σε πειραματόζωα των φαρμακευτικών, συνεχίζει την προδοσία της Μακεδονίας, υποστηρίζει τις εκτρώσεις, την ομοφυλοφιλική ατζέντα, τον πόλεμο κατά ομόδοξης χώρας, βυθίζει την Ελλάδα στην ανεργία και στα επιδόματα, καταστρέφει το εθνικό σύστημα υγείας, ιδιωτικοποιεί τα πάντα, αδειάζει την Ελλάδα από τους Έλληνες.

Κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο «το ραντεβού» στην Παναγία της Τήνου είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. Το «σέρβις» που κάνει ο Σύρου Δωρόθεος στον Μητσοτάκη δεν το κάνει κανείς άλλος! Φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από γνώριμοι αυτοί οι δύο και είναι απολύτως κατανοητό γιατί ο συγκεκριμένος έπρεπε να βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση ως υπεύθυνος του αγαπημένου προσκυνήματος των Ελλήνων. Ο εν λόγω ιεράρχης δείχνει να έχει νεκρώσει την συνείδησή του και να μην έχει απολύτως καμμία αναστολή καθώς βάζει στα αιματοβαμμένα από τα εκτρωμένα έμβρυα χέρια του Μητσοτάκη την Εικόνα της Παναγίας!

ΜΟΥ ‘ΦΕΞΕ ΠΑΛΙ !!

Πάρε Παναγιά μου την σκούπα και ξεβρώμισε το Σπίτι σου και την Πατρίδα.

Η Ελλάδα καταστρέφεται γιατί η ιεραρχία έπεσε. Αν η ιεραρχία στεκότανε στο ύψος της θα ήλεγχε τους πολιτικούς και θα έβαζε φρένο στις άνομες πράξεις τους. Τώρα όχι μόνο δεν το κάνουν, αλλά τους επαινούν, τους ενθαρρύνουν και τους ενισχύουν να διαπράττουν προδοσίες, εγκλήματα και αδικίες, και να οδηγούν τον λαό σε ηθική και πνευματική εξαθλίωση. Ο πέλεκυς της οργής του Θεού θα πέσει διπλάσιος στα κεφάλια τους.

Ο Μητσοτάκης άρχισε να εμφανίζει στους ιθαγενείς και την κόρη του, η οποία έχει ήδη «κληρονομήσει», εκ γενετής, το (πρωθ)υπουργιλίκι της οικογένειας Μητσοτάκη. Έλα εδώ να σου μάθω κορίτσι μου πως θα φέρνεις βόλτα τους χιμπατζήδες, της λέει. Θα παίρνεις απ’ έξω εντολές, θα δίνεις ένα τσουβάλι χρήματα σε επικοινωνιολόγους, θα έχεις βάλει δικούς σου ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, θα στήνεσαι στην κάμερα και θα κάνεις δημόσιες σχέσεις.

Στο χθεσινό μάθημα η κόρη του Μητσοτάκη έμαθε την σημερινή «αξία» ενός ιεράρχη.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

11 thoughts on “Λυκοποιμένας λέει στον Μητσοτάκη ότι πράττει τα δίκαια και τα συμφέροντα του λαού!

  1. Κλασσικό δείγμα σύγχρονου επισκόπου που όχι μόνο σιωπά και δεν ελέγχει τα πνευματικά εγκλήματα των δαιμονόπνευστων και δαιμονοκίνητων πολιτικών εξουσιαστών όπως επιβάλλει το ιερό του αξίωμα αλλά και τους παρουσιάζει ενώπιον του λαού ως πράττοντες τα δίκαια και τα συμφέροντα του λαού, διαστρέφοντας την πραγματικότητα.
    Να τον «χαίρεται» το ποίμνιό του….

  2. Εάν οι εντός του ναού παρευρισκόμενοι είχαν συνειδητοποιήσει τη θέση τους εντός του εκκλησιαστικού σώματος και διεπόντουσαν από γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνημα, έχοντας συνείδηση των δικαιωμάτων αλλά και των υποχρεώσεών τους ως μελών του εκκλησιαστικού οργανισμού, θα έπρεπε να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι για την ανεκδιήγητη αυτή επισκοπική προσλαλιά καταγγέλοντάς την ως διαστρέφουσα την πραγματικότητα και θέτοντας τον τολμητία μητροπολίτη προ των ευθυνών του.
    Αλλά πού…
    Ο λίβας της δεσποτοκρατίας και ιεροκρατίας έχει αποξηράνει κάθε ικμάδα αγωνιστικότηταςαπο την πλευρά του λαϊκού στοιχείου….

    • Πολύ σωστά. Και είναι το πιο εύκολο να κάνει ένα ποίμνιο, αν δυσκολεύεται να διαμαρτυρηθεί δια του κραξίματος, είτε μέσω επιστολών, προσωπικών παρεμβάσεων κοκ.
      Δύσκολο είναι να αδειάσει ο ναός, παρακινώντας ο ένας τον άλλο;

  3. Στην Σύρο!!!! Θυμάμαι τον αγώνα που είχε δώσει ο Χριστόδουλος, ερχόμενος σε ρήξη και με τον πνευματικό του πατέρα ,για να γίνει επίσκοπος ο νυν Δωρόθεος…. Όλα εξηγούνται

  4. Δεν ξέρω με ποια λογική δώσανε στον εγνωσμένο βατραχολάτρη να κρατήσει την Αγία Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου ;

    Αλλά αφού δεν μίλησε κανείς να του πεί «ΟΥΚ ΕΞΕΣΤΙ ΣΟΙ»(ΜΑΡΚ. 6,18) ….

    Υγ: Παρακάτω η απόδειξη περί της βατραχολατρείας :

    https://www.olympia.gr/1531119/viral/lythike-to-kryfo-mystirio-me-toys-symvolismoys-piso-apo-toys-vatrachoys-sto-grafeio-toy-mitsotaki/

  5. Καλέ, ποιός δεν θυμάται πως έγινε καλπονοθεια και απάτη από τον μακαριστό Χριστόδουλο,για να βγει ο νυν Σύρου;;; είχε ΗΔΗ εκλεγεί ο μακαριστός Κιλκισίου Εμμανουήλ Σιγάλας,επίσης Κυκλαδίτικης καταγωγής,ως Σύρου τότε…και επενέβη ο Χριστόδουλος που απαίτησε να γίνει πάλι η διαδικασία ή η επανακαταμετρηση των ψήφων…δεν θυμάμαι καλά…τι σίγουρο είναι πως ο νυν Σύρου εξελέγη ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΩΣ!!!

  6. όμοιος τον όμοιο αγαπά…. έχουν ίδιους στόχους ίδια πιστεύω ….
    και υπάρχουν τα ζόμπι που λένε μην κατακρίνεις τους επισκόπους….

  7. ♰ Οὗτοί εἰσιν οἱ ἐν ταῖς ἀγάπαις ὑμῶν σπιλάδες…..

    Αὐτοὶ εἶναι μιάσματα εἰς τὰ κοινά σας δεῖπνα τὰ συνδεδεμένα μὲ τὴν θείαν Εὐχαριστίαν. Συντρώγουν μαζί σας ἐκεῖ χωρὶς κανένα φόβον. Αὐτοὶ δὲν ποιμαίνουν τὸ χριστιανικὸν ποίμνιον, ἀλλὰ ποιμαίνουν τοὺς ἑαυτούς των καὶ παχύνονται εἰς βάρος τοῦ ποιμνίου. Εἶναι σύννεφα χωρὶς νερό, ποὺ σπρώχνονται μὲ βίαν ἀπὸ τοὺς ἀνέμους τῆς πλανημένης διδασκαλίας καὶ τῶν ἀσυγκράτητων παθῶν των. Εἶναι δένδρα τοῦ φθινοπώρου, ποὺ δὲν ἔχουν ἐπάνω τους οὔτε φύλλα· δένδρα ποὺ δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ παραγάγουν καρπόν, τὰ ὁποῖα ἀπέθανον καὶ ἐξεράθησαν δύο φοράς, μίαν προτοῦ νὰ πιστεύσουν καὶ ἄλλην μίαν μετὰ τὴν ἐπιστροφήν τους εἰς τὸν Χριστόν· δένδρα ποὺ ἐξερριζώθησαν, διότι ἀπεκόπησαν ἀπὸ τὸν Χριστόν.

    Σεῖς ὅμως, ἀγαπητοί, ἐνθυμηθῆτε τοὺς λόγους, ποὺ ἔχουν προρρηθῆ ἀπὸ τοὺς ἀποστόλους τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ.
     Ἐνθυμηθῆτε, ὅτι σᾶς ἔλεγον οἰ ἀπόστολοι, ὅτι κατὰ τὸν πρὸ τῆς δευτέρας παρουσίας χρόνον θὰ ὑπάρχουν ἄνθρωποι, ποὺ θὰ ἐμπαίζουν τὰ ἱερώτατα, οἱ ὁποῖοι θὰ πορεύωνται κατὰ τὰς αἰσχράς των ἐπιθυμίας, ποὺ θὰ τοὺς παρασύρουν εἰς ἀσεβείας.
     Αὐτοὶ εἶναι οἰ δημιουργοῦντες τὰ σχίσματα καὶ τὰς διαιρέσεις εἰς τὴν Ἐκκλησίαν……..

    Επιστολή Ιούδα
    Κεφ.1,12-19

    σ.σ. Φίλο/σοδομίτης πρωθυπουργός και φίλο/σοδομίτης λυκοποιμένας!

  8. Είδε ο γύφτος τη γενιά του και αγκάλιασε η καρδιά του. Ο όμοιος τον όμοιο… Όλοι αντίχριστοι ειναι. Και αυτοί που δεν μιλούν και δεν αντιδρούν χειρότεροι είναι. Η σιωπή είναι το τρίτο είδος αίρεσης.

Σχολιάστε