Τί θα ψηφίσεις; Έρχονται νέα μέτρα και εμβολιασμός από Σεπτέμβρη.

σ.σ. Πολύ φοβάμαι ότι πέρασε καιρός και τώρα μπήκες πολύ βαθειά μέσα στο τούνελ για να αλλάξεις γνώμη. Είσαι συναισθηματικά εγκλωβισμένος. Συγνώμη που σου χαλάω το ωραίο αφήγημα. Θέλω όμως να έχω καθαρή την συνείδησή μου.

ΝΕ13


46 thoughts on “Τί θα ψηφίσεις; Έρχονται νέα μέτρα και εμβολιασμός από Σεπτέμβρη.

  1. Αδερφή ο κόσμος κοιμάται, και συ κάνεις »φασαρία»… ενοχλείς. Χαλάς αυταπάτες και »όνειρα»… Θεός να φωτίζει ολούθε.

  2. Χριστός Ανέστη!
    Τι εννοούν τώρα οι ‘ειδικοί’ δηλαδή, ότι πρέπει να σπεύσουν οι γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ανησυχώντας για την επιπεφυκίτιδα αλλά παραμένοντας ήσυχοι για την μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα;
    Α, ξέχασα ότι αυτές είναι ‘πολύ σπάνιες’. Τώρα αν σου τύχει καμία από τις’ πολύ σπάνιες’ επιπλοκές, τότε θα σου πουν ότι τουλάχιστον γλύτωσε το παιδάκι σου από την επιπεφυκίτιδα…
    Τι ακούμε Θεέ μου! Και καλά εμείς που τα ακούμε, αυτοί που τα πιστεύουν κιόλας; Βοήθεια τους!

    ‘ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες!
    Ματθ. ΚΓ’, 24

  3. Θυμηστε μου κ.Φαιη σας παρακαλώ πολύ γιατί εγώ δεν θυμάμαι και δεν θέλω να αδικώ κανένα κατά την διάρκεια των δύο περίπου χρόνων της. πανδημίας είδατε ποτέ κανένα άρθρο του κ.Νατσιου που να επικρίνει την ταύτιση της σεπτής Ιεραρχιας μας με την πολιτεία;

  4. Άν έρχεται εμβολιασμός απο Σεπτέμβρη , ο καθένας άς έχει το νού του . Ο Νατσιός φταίει γι αυτό ?

    Ο παπα Ευάγγελος ποιός είναι ? Μήπως ο Γιαγκούλας και γίνεται τόσο κατηνίστικη εκμετάλλευση αυτής της εικόνας ? Άν αρχίσει και κοσκινίζει κανείς τους ανθρώπους μέ τέτοια κριτήριο δεν θα μείνει κανείς , γιατί σε όλους κάτι δεν μας αρέσει , παρά ο ευατός μας και ο άγιος Παίσιος , που και αυτός δεν ψήφιζε . Υπάρχουν πολύ καλοί χριστιανοί , συνειδητοί που για δικούς τους λόγους έκαναν το εμβόλιο . Αυτούς θα τους πετάξουμε ? Ούτε δόγμα πίστεως νά ήταν το εμβόλιο μέ μεταφυσική αξία .

    Προσωπικά πιστεύω οτι ούτε κάν θα έπρεπε το εμβόλιο νά γίνει θέμα και κριτήριο προεκλογικής καμπάνιας . Είναι άλλο θέμα ο εμβολιασμός , που κάποιος καλώς ή κακώς εμβολιάστηκε , και άλλο θέμα η διαχείριση και οι υποχρεωτικότητες . Όμως κάποιοι νεοφανείς που εμφανίστηκαν στον εκκλησιαστικό χώρο σαν την αλεπού στο παζάρι πώς θα έπιαναν τις νευρικές απολήξεις της αντιεμβολιαστικής υστερίας μας για νά διεισδύσουν και νά αρπάξουν ψήφους ?

    Εξέλιπε η νηφαλιότητα . Φτάνουν πιά τα άνανδρα μαχαιρώματα και οι κατηνιές απο συγκεκριμένο εκλογικό φορέα που μάλιστα διαφημίζει την ενότητα ! Πού νά βλέπαμε κάποιους απο αυτούς που δεν έχουν μυρουδιά περί αιρέσεως , οικουμενισμού , δεν γνωρίζουν ποιοί είναι οι φορείς του οικουμενισμού , πού νά βλέπαμε μέ ποιόν πίνουν καφεδάκι ! Ο παπα Ευάγγελος μας πείραξε ?

    Άν μιλώ είναι γιατί θεωρώ αήθεις και άδικες τις επιθέσεις που δέχεται ο Νατσιός . Ο καθείς άς ψηφίσει κατά συνείδηση , όποιον του δημιουργεί μιά αξιοπιστία . Όποιος βγεί — άν βγεί — άς τον φωτίσει ο Θεός νά πράξει σωστά

    Αρχή άνδρα δείκνυσι και όχι οι προεκλογικές φανφάρες .

    • Ο π. Ευάγγελος προώθησε κανονικότατα στα βίντεο με τις ομιλίες του την υπακοή στα υγειονομικά μέτρα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σημασία για εσένα αδελφή μου, αλλά για πολλούς έχει. Και κανείς δεν είπε να εκτελέσουμε τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί. Δικοί μας άνθρωποι για τον άλφα ή βήτα λόγο έπεσαν στην παγίδα και το έκαναν. Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε για αυτούς και για εμάς ο Θεός να μας λυπηθεί.
      Στην πολιτική δεν πρέπει να είμαστε προσωπολάτρες. Κανείς δεν κάνει προσωπική επίθεση στον κ. Νατσιό. Πάψτε επιτέλους να βλέπετε τα πράγματα έτσι. Ευνουχίζετε κάθε σκέψη, παραλύετε το νου.
      Τώρα να μην μιλήσω και για τα περί ενότητας…. διότι εάν πίστευε Ο ΦΟΡΕΑΣ (να βάζω αυτή την λέξη για να μην νομίσεις αδελφή ότι κάνω προσωπική επίθεση σε κάποιον) στην ενότητα, δεν θα πήγαιναν τρία μέλη του στην ημερίδα στο πολεμικό μουσείο με τον Μητρ,. Πειραιώς που έστειλε τον π. Στυλιανό στο Συνοδικό Δικαστήριο. Τί ενότητα είναι αυτή; Μάλλον είναι αυτή που αλληθωρίζει λίγο αλλά δεν πειράζει……
      Η προσωπική επιλογή του καθενός ίσως να μην είχε σημασία εάν το κίνημα είχε εκφράσει ξεκάθαρες θέσεις από την αρχή για τα μπόλια… διότι το θέμα με τα συγκεκριμένα σκευάσματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας φυσικά δεν εξαντλείται στην υποχρεωτικότητα ή στην μή υποχρεωτικότητα. Εδώ σακατεύθηκε και πεθαίνει κόσμος. Είναι πολλές οι παράμετροι και μας αφορούνε όλους πάρα πολύ.

  5. η τράπεζα κόβει το χρημα και το μοιράζει στα κράτη, στα κόμματα και στους ιδιωτες. αυτή την εξουσία την παραχώρησαν τα κράτη στην τράπεζα και στους παγκόσμιους οργανισμούς, δντ, παγκόσμιο εμπόρειο κλπ.. επειδή τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα του πλανήτη ανήκουν στην τράπεζα, γι’αυτό μπορει και κόβει χρημα, όσο θέλει και το μοιράζει όπου θέλει, για να κάνει τη δουλειά της. επομένως η κομματοκρατία δεν μπορει να καταπολεμηθει, αφου μέσω των κομμάτων η τράπεζα κυβερνα παρασκηνιακά. η τράπεζα δίνει το ποίημα σε κάθε κόμμα κι έτσι ο,τι κόμμα και να ψηφίσουμε, θα γίνεται αυτό που θέλει η τράπεζα. το σύστημα ειναι τραπεζοκομμουνιστικό.

  6. Για τα εμβλολια άς ενημερωθεί κανείς απο τους γιατρούς , όχι την Παγώνη . Μίλησαν και οι γιατροί και οι γεροντάδες μας . Άν κανείς παρακωλύσει αυτή την ενημέρωση θα είναι φταίχτης Θεώ και ανθρώποις .

    Απο τον Νατσιό τί ζητάμε ? Νά γίνει ο Μωυσής νά μας περάσει αντίπερα αβρόχοις ποσί ? Δεν μας είπε οτι διαθέτει την ράβδο του Μωυσή .

    • Αυτός ζητάει την ψήφο μας εμείς δεν πρέπει να ζητήσουμε κάτι; Εμβολιοπανδημία έχουμε, τί να ζητήσουμε; Πώς φτιάχνονται οι γαρδούμπες;

  7. Δάσκαλος είνα ο άνθρωπος και όχι γενικός σερίφης. Ο αγώνας του για την παιδεία, τα τελευταία 8 περίπου χρόνια που τον παρακολουθω΄, είναι παραπάνω από αξιέπαινος. Να είμαστε ευγνώμονες που άνθρωποι σαν τον Δάσκαλο Νατσιό μπαίνουν στην πολιτική και μας δίνουν την ελπίδα, ότι υπάρχει ακόμα μαγια. Δεν φτάνει μονάχα να φωνάζουμε εκ του ασφαλούς, ότι μας κλέβουν την πατρίδα μας. Πρέπει να δούμε κατάματα τους κλέφτες και να τους αντιμετωπίσουμε στον δικό τους χώρο. Στήν πολιτική. Σίγουρα θα μπορούσε να συνεχίσει να γράφει μόνο άρθρα και να έχει το κεφάλι του ήσυχο, όπως οι περισσότεροι από μας .

    • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεστε μόνο στον κ. Νατσιό, όταν μάλιστα το κόμμα διοικείται με άλλον τρόπο και ο κ. Νατσιός τελεί χρέη προέδρου μεταξύ πολλών που αποφασίζουν.

  8. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΡΠΗΣ
    ΒΙΟΡΙΚΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΟΥ
    ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗΣ
    ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

    Μερικοί μόνο από τους υποψηφίους της ΝΙΚΗΣ που ήταν σε αναστολή επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο.
    Εσείς βέβαια τα ξέρετε καλύτερα από αυτούς

      • Ανοίξτε τα μάτια σας κύριε και αφήστε τις εμπάθειες. Στο κάτω κάτω της γραφής αν ο άλλος δεν θέλει να ψηφίσει αυτό που θέλετε εσείς δικαίωμά του. Εσείς γίνεστε εμπαθής που τον αποκαλείτε έτσι.

    • Τί έκαναν τρία στελέχη της ΝΙΚΗΣ στην ημερίδα στο πολεμικό μουσείο με τον Πειραiώς; Τα μπόλια έχουν ή δεν έχουν σχέση με τον μετανθρωπισμό; Οι παραπάνω κύριοι και κυρίες τί ρόλο παίζουνε στη ΝΙΚΗ όταν συμβαίνουνε τέτοια πράγματα; Με αναγκάζετε να πω… Μήπως διακοσμητικό;

  9. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι όπως ο κ. Νατσιός να γεμίσουν με Ορθοδοξία και Ρωμαϊκο τα σχολεία μας.
    Σίγουρα η φωτογραφία μας δείχνει ακόμα μια φορά το θάρρος του να υπερασπιστεί την αλήθεια. Πρόσωπο με προσωπο.

  10. Η άποψη μου είναι ότι πολύ σωστά μιλάει κατά της υποχρεωτικοτητας και δεν παίρνει ευθέως θέση κατά του εμβολίου. Οι αγωνιστές υγειονομικοί που βρίσκονται στα ψηφοδέλτια δείχνουν που βαδίζει η Νίκη. Εάν μιλούσε ευθέως αρνητικά για το εμβόλιο θα χαρακτηριζόταν σαν αντιεμβολιαστης και θα προσπαθούσαν να χαλάσουν το ενωτικό ρωμαίικο προφίλ που χαρακτηρίζει το κίνημα . Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουν ίσως και μέσα από την βουλή οι γιατροί που υπάρχουν στο κίνημα. Νομίζω ότι συμπεριφέρεται με διάκριση αυτή την στιγμή η οποία είναι μείζον πασών των αρετών.
    ΥΓ Προσωπικά νομίζω ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία για όλους μας η είσοδος της Νίκης στη Βουλή με όσο μεγαλύτερο ποσοστό.

    • Τα «ε@βόλια» σκότωσαν και σκοτώνουν κόσμο. Η μη υιοθέτηση καθαρής θέσης κατά των ε@βολίων δεν γίνεται για την ενότητα αλλά για να μην εκτεθούν αυτοί που τα προώθησαν…. όταν το καταλάβετε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

      «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουν ίσως και μέσα από την βουλή οι γιατροί που υπάρχουν στο κίνημα. »

      Δηλαδή όταν μπουν μέσα στη Βουλή δεν θα υπάρχει θέμα ενότητας αλλά υπάρχει τώρα (πού χρειάζονται οι ψήφοι). Αχ αδελφέ μου, τί σας έχουν κάνει;

      • Κυρία Φαιη τι προτείνετε; αποχή ή κάποιο από τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετέχουν;

      • Αποχή δεν έχω κάνει ποτέ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κόμμα που να προτείνω. Και ποια είμαι εγώ άλλωστε να προτείνω; Θα κάνω προσευχή.

      • Σάς ευχαριστώ για την απάντηση κυρία Φαιη. Έχετε δίκιο, προσευχή.

    • ΣΥΜΦΩΝΩ kκ.ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ,ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ! ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΙΧΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΙΚΗ.

  11. Πλέον και για μένα μέτρο βασικό για να πιστέψω στο εκάστοτε υποψήφιο κόμμα είναι η στάση την εποχή του αντίχριστου φασισμού (εμβόλια, εκκλησίες κλειστές) Ανατρέχω σε εκείνη την περίοδο και όχι στα τωρινά λόγια. Και όντως και αυτό το κόμμα σφυριζε κάπως αδιάφορα…
    Χριστός Ανέστη!

  12. Οχι καλή μου Φαίη καλά τα λένε τα παιδιά ο Νατσιος είναι άξιος και ορθοδοξος από το να τον κατακρίνουμε και να φαγωνόμαστε καλύτερα να κάνουμε μία προσευχή να γίνει το θέλημα του Θεού. Ο Νατσίος δεν είναι εμβολιασμένος άλλα δεν είναι δυνατόν να στραφεί κατά τον εμβολιασμένων και αυτοί ανθρωποί είναι που εξαπατηθηκαν και δεν σημαίνει πως εμεις θα πάμε στον παράδεισο επειδή δεν εμβολιασθήκαμε και οι άλλοι στην κόλαση. ΑΞΙΟΣ

    • Χριστός ανέστη.
      Να μη πω πολλά.
      Ο Άγιος Παΐσιος δεν μας μεταφέρεται ότι σε γενικές γραμμές έλεγε να ψηφίζουμε το λιγότερο κακό κόμμα;

      Θα συμμεριστώ τα γραφόμενα της Μαρίας, προσπαθώντας να έχω κρίση για να διακρίνω και όχι να κατακρίνω ( δεν είναι δικά μου λόγια ) ( και δυστυχώς μετά την διάκριση εφτασαμε κ στην κατάκριση και ούτω καθεξής με πιθανά πνευματικά ολισθηματα ) .

      ΥΓ . Θα επαναλάβω λόγο πνευματικού ανθρώπου που μου μεταφέρθηκε ( κ βοήθησε αλλαγή οπτικής) : » ο αγώνας των υγειονομικών θα δικαιωθεί , γιατί θα δείξουν συγχωρητικότητα » .
      Ο Θεός να φωτίζει όλους μας προς τήρηση εντολών Του .

    • Δεν κατακρίνουμε τον κ. Νατσιό. Η φωτογραφία δείχνει την στάση που έχει το κόμμα απέναντι στα μπόλια και την στάση που θα κρατήσει.
      Θα συνεργαστούν. Όχι επειδή είναι κακός ο κ. Νατσιός. Όχι βέβαια. Αλλά επειδή είναι «για την ενότητα». Και με τον διάβολο για την ενότητα. Θα μας περικυκλώσουνε οι γονιδιακοί τροποποιητές (έρχονται και σε υπόθετα τώρα) σε κάθε γωνία, αλλά εμείς θα αναπαυόμαστε στην σκέψη του Κολοκοτρώνη και του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Ανοίξετε λίγο το βλέμμα σας και δείτε που βρισκόμαστε….που βρισκόμαστε στην ιστορία και τί θέλουν να κάνουν με εμάς τους ανθρώπους… τότε ίσως βάλετε τα πράγματα στην σωστή σειρά, στην σωστή προτεραιότητα.

  13. Έχω μία απορία, η φράση που είπε ο Χριστός «Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» αφορά μόνο τα χρήματα ή θα μπορούσε να εννοεί όλα π.χ. και το εκλογικό δικαίωμα ή πλέον «υποχρέωση» του πολίτη; Γιατί εγώ νιώθω λίγο τύψεις με τη σκέψη ότι θα πάω να ψηφίσω βοηθώντας να κάνουν αυτοί οι άθλιοι τις νοθείες τους πάλι συνεχίζοντας έτσι να εγκληματούν εις βάρος της Ελλάδας μας… Συνένοχος στο έγκλημα δεν θέλω άλλο να γίνομαι…

    • Αδελφή Ευδοκία εαν υπάρχει ένας πολύ καλός λογος για να ψηφίσεις τότε σαφως και πρέπει να το κάνεις αλλιώς δεν βλέπω πού είναι το κακό να μην συμμετέχει κάποιος στην εκλογική διαδικασία.

    • Και εγώ είχα αποφασίσει να απέχω των εκλογών. Αλλά βλέποντας τα πρόσωπα που ηγούνται της ΝΙΚΗΣ, όπως τον κυριοΡακοβαλη, τον κυριο Μπαιραμιδη και την ανειψια του Αγίου Παισιου, θα ψηφίσω τον κυριο Νατσιο.

  14. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,τι διχονοια ειναι αυτη;

    Μετα μας φταινε τα αντιχριστα κομματα;

    Τουλαχιστον αυτα ξερουν να κυβερνουν τον πολιτικο φορεα τους και να τον κρατουν ενωμενο.

    Τοσα χρονια ο Νατσιος ηταν καλος; και τώρα εγινε κακος;

    Με παρρησια και θαρρος εβγαινε και ευαγγελιζονταν ρωμιοσυνη ,παροτι ως δασκαλος και δημοσιος υπαλληλος ευρισκονταν σε δυσκολη θεση.Την στιγμη που εμεις σιωπούσαμε…..και μεχρι την Ανασταση διημερη την καμαμε υπο τον φοβο του Καισαρος.

    Δεν λεω,βεβαιως θα εχει και ελαττωματα ως ανθρωπος και λαθη ,μα σαματι εμεις δεν κανουμε;

    1000 ΑΓΓΕΛΟΙ ενα θελημα και ενας Ελληνας:χιλια θεληματα.

    Ακομη και οι αλιβανιστοι Τουρκοι 7 κομματα τα ενωσανε σε ενα.

    Και εμεις οι ευλαβεις Ορθοδοξοι Χριστιανοι τρωγωνομαστε με τα ρουχα μας.

    Και ρωτώ…..βρισκεται αυτη την στιγμη κανενας καλυτερος στο πολιτικο στερεωμα για να ψηφισουμε;

    Δηλαδη αμα ολοι οι ταξιτζιδες μας γινουν ανεπιθυμητοι ,εμεις δεν θα παρουμε ταξί και θα μεινουμε στον δρομο;

    Στην ΝΙΚΗ ειναι ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ρακοβαλης ,πνευματικο παιδι του Αγιου Παισιου . ΕΠΙΣΗΣ η ανηψια του Αγιου και τοσοι αξιολογοι ακομη.

    ΈΧΕΤΕ κανεναν καλυτερο ;

    Εκαμαν και πριν καιρο φιλοτιμη προσπάθεια και αλλοι Χριστιανοι π.χ. με το Κομμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ομως δεν προχωρησε τοτε.Ο κοσμος ηταν ανωριμος για να το εκτιμησει.

    Τωρα πιστευω ειναι η καλυτερη στιγμη να μπει ο Νατσιος στην Βουλη και να αλλαξει τα φωτα στην Κεραμεως και στο κακό μασωνικο συναπάντημα .

    Επισης ενα ακομη εβδομο κομμα στην βουλη θα ανεβασει τον πηχη της αυτοδυναμιας και θα δυσκολευσει και αλλο το αντιχριστο συστημα.

    Και οπως λενε οι Κινεζοι….

    «ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ,αναψε καλυτερα ενα κερακι.»

    Ισως και ολη αυτη η ΞΑΦΝΙΚΗ λασπολογια προς τον Δ.Νατσιο να προερχεται απο την μονταζιερα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σαν ειδανε πως αποκτα μεγαλη ποσοστα η ΝΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ !

    ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ.

    • Η έκφραση κάποιων λογικών ενστάσεων δεν είναι διχόνοια.
      Διχόνοια είναι να πέφτουν όλοι πάνω σου να σε φάνε επειδή άνοιξες το στόμα σου, αποκαλώντας σε «συκοφάντη».
      Αυτό κι αν είναι ο απόλυτος φασισμός.

      • Κα Φαίη, αμέτρητοι πατέρες πριν από εμάς έχουν κατοχυρώσει με επιχειρηματολογία αδιάσειστη το ασυμβίβαστο εξουσίας και χριστιανικής ζωής. Όσοι πολιτευτούν ειδικά στην εποχή μας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με δαιμονικές δυνάμεις οι οποίες δεν καταστέλλονται στο βαθμό που έχουν εμφυλοχωρήσει στην πατρίδα μας με απλούς τρόπους. Απαιτούμενο είναι η τιμωρία των όσων έσυραν όλα αυτά τα χρόνια το λαό μας σε μια απελπιστική σκλαβιά πολύπλευρη. Ο Κολοκοτρώνης αριθμεί σφαγές επί σφαγών για την κάθαρση της πατρίδας. Τί κάνει το οποιοδήποτε πατριωτικό κόμμα να πιστεύει πως θα την βγάλει καθαρή με χριστιανική επιχειρηματολογία;; Κανένα. Αν δεν χυθεί αίμα, αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό εκ Θεού που να ανατρέψει αναπάντεχα τα πάντα, η Ελλάδα μας οδεύει στον αφανισμό με μαθηματική ακρίβεια. Ο Κύριος να μας λυπηθεί.

      • Κα Μάχη , η χριστιανική ζωή είναι ασυμβίβαστη γενικά μέ τον κόσμο και μέ το πνεύμα του κόσμου . Όμως οι Πατέρες δεν μας είπαν νά βγούμε έξω απο τον κόσμο , αλλά νά φυλαγόμαστε απο το πνεύμα του κόσμου . Είμαστε χριστιανοί , αλλά ζούμε μέσα στον κόσμο και συμμετέχουμε στα του κόσμου . Είναι αλήθεια πολύ δύσκολο νά διαχειριστεί κανείς την εξουσία και μαρτυρικό νά αντισταθεί στις επιταγές της καθεστηκυίας τάξεως ή μάλλον αταξίας . Οι δυνάμεις του κόσμου σε πολεμούν και οι φίλοι σε αδειάζουν . Πραγματικά σε πιάνει ίλιγγος άν το αναλογιστείς . Γι αυτό λέμε αρχή άνδρα δείκνυσι .

        Ας ευχηθούμε όποιος βγεί , άν βγεί , νά τα πάει καλά . Γιατί νά το προεξοφλήσουμε οτι θα τα πάει χάλια . Άς τον πιστώσουμε μέ μία καλή πίστη και μέ προσευχή , γιατί ο δρόμος θα είναι μαρτυρικός . Άν ζεί η μάνα του θα έπρεπε νά εύχεται νά μήν βγεί .

        Ο Θεός ξέρει …..

  15. μολιις πριν λιγο διαβαζα αναλυση καποιου οτι οι οπαδοι του χ αποκλεισμενου κομματος θα ψηφισουν την ψ παραταξη της αντιπερα οχθης με λογικη οτι αν μπει ως 7ο κομμα στη Βουλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ξανα-μανα εκλογες. Χαιρομαστε βεβαιως με την προοπτικη να υπαρξει νεο αιμα στη βουλη, χαιρομαστε αμετρως στο να πανε σπιτια τους οι αφορεσμενοι και το παρεάκι τους, αλλά………….θυμαστε τις προφητειες: «θα εχετε κυβερνηση και θα ειναι σαν να μην εχετε» και «θα ανεβοκατεβαινουν κυβερνησεις»;
    εχετε σκεφθει τις συνεπειες της ακυβερνησιας; εξεγερσεις, συμμοριες, εμφυλιος, Τουρκικη επιθεση ειναι δυνητικα σεναρια τετοιας καταστασης
    Τι μας λες , να μην ψηφισουμε; τι να πω…παντως ενα ειναι δεδομενο: οτι χαριν της παρουσιας στη βουλη καποιων συμπαθητικων/ομοφρονων/αμτισυστημικων/κλπ, το οποιο ρεαλιστικα δεν θα σημαινει και τιποτε επι της ουσιας, μπορει να βαζουμε τη χωρα σε περιπετειες.
    Ισως οι κυβερνησεις συνεργασιας να ειναι η καλυτερη λυση
    ΥΓ άλλη προφητεία: «τότε [ενν. στους αντιχριστους νομους]θα αντισταθουν ΛΙΓΟΙ χριστιανοι αλλά και το ΚΚΕ». Ισωςνα το σκεφτουμε; η προφητεια λεγεται οτι ειναι του αγιου Παϊσιου

  16. Είναι τουλάχιστον τραγικότατο και απογοητευτικό να χτυπιέται έτσι, από άλλους Χριστιανούς, ο αποδεδειγμένα μοναδικός Χριστιανός υποψήφιος, που τόλμησε να βγει μπροστά. Οι περισσότεροι ήμασταν σε απόλυτο πολιτικό αδιέξοδο από τους λοιπούς υποψήφιους μασώνους που εξευτέλισαν την πίστη μας με κάθε τρόπο. Κάναμε τον Σταυρό μας με ανακούφιση που επιτέλους φώτισε ο Θεός κάποιον χριστιανό να βγει μπροστά. Ας ψηφίσετε ο καθένας τους λοιπούς μασώνους, αν ο αποδεδειγμένα μοναδικός χριστιανός υποψήφιος δεν σας πείθει.

    • Κανέναν μασώνο δεν θα ψηφίσουμε. Δεν φταίμε εμείς που Η ΝΙΚΗ συχνάζει με εμβολιοποιμένες. Όλοι μας χαρήκαμε όταν βγήκε μπροστά ο κ. Νατσιός. Μετά κλάψαμε…

  17. Η αδιάκριτη υπεράσπιση προσώπων και θέσεων είναι η κερκόπορτα αλλοίωσης των εννοιών… Το βλέπουμε και στον οικουμενισμό…

    Τα ίδια δε μας λένε και όσοι θεωρούν ότι μπορούν να «υπηρετήσουν» την Ορθοδοξία μέσα από το σύστημα? Και θεωρούν «ιστορική» υποχρέωσή τους να κάνουν οποιοδήποτε συμβιβασμό για να πάρουν λέει τα ηνία… Άλλος μάλιστα χρησιμοποιεί άθεους πολιτευτές από την κομμουνιστική «ορθοδοξία» να μας κάνουν μάθημα περί χριστιανισμού…

    Αλλά και πόσοι πολιτικοί που εμφανίζονταν με αγνές διαθέσεις δεν έλεγαν τα ίδια νομίζοντας ότι θα τα αλλάξουν όλα από μέσα?

    Δεν μπορεί πλέον να μη γίνεται κατανοητό ότι το αντίθετο συμβαίνει ιστορικά…

    Τα κάστρα πέφτουν από μέσα… Δε αναγεννιούνται από μέσα…

    Η αναγέννηση γίνεται με θυσίες και αίμα απ’ έξω…

    Η επίγεια παρουσία του Θεού μας αυτό μας διδάσκει…

    Είναι τουλάχιστον αφελής όσοι πιστεύουν σε «ενότητες» που δε στηρίζονται σε πραγματικά θεμέλια αλλά σε ευκαιριακές σιωπές…

    Δηλαδή τι θα πείραζε το κόμμα του κου Νατσιού (του κατά τα άλλα συμπαθέστατου) αλλά και τον ίδιο να δηλώσει ότι είναι κατά των εμβολίων αλλά βλέπει με την ίδια αγάπη όσους το έκαναν?

    Θα έχανε τις ψήφους των εμβολιασμένων? Ε και?

    Όμως το αντίθετο ισχύει… Όσοι εμβολιασμένοι έχουν κατανοήσει τι συμβαίνει (και είναι πλέον πολλοί αφού ένιωσαν αρκετοί στο πετσί τους όσοι ένιωσαν τις απίστευτες παρενέργειες που προκαλεί, ή είδαν στο περιβάλλον τους άλλους να παθαίνουν διάφορα) έχουν πραγματικά μετανοήσει και δε θα τους πείραζε καθόλου να καταδικαστεί η χρήση των σκευασμάτων αυτών… ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ… Αυτό πρέπει να κάνει ένας Χριστιανός…

    Θα σας πω όμως ποιους πειράζει να μη παρθεί τέτοια απόφαση… Αυτούς τους εκκλησιαστικούς (κληρικούς και λαϊκούς) που προσήλθαν στο ταμείο της Νέας Τάξης (έστω και αν είχαν άγνοια ή επειδή έκαναν υπακοή σε ανίδεους πνευματικούς) και αρνούνται να δουν την πλάνη τους, να ζητήσουν συγγνώμη, και να αναλάβουν τις ευθύνες τους…

    Γιατί στο τεράστιο θέμα των σατανιστικών ενέσεων ο Θεός να επιτρέπει τις δυσκολίες για να δώσει μια ευκαιρία σε όσους το έκαναν να μετανοήσουν, και η ΝΙΚΗ να τους χαϊδεύει τα αυτιά με τη βούλα «πνευματικών» τύπου πατέρα Ευάγγελου?

    Να θυμίσω ότι επί δεκαετίες οι διάφοροι «παραδοσιακοί» τα ίδια κάνουν στο θέμα του Οικουμενισμού… Από τη μια δήθεν κατακεραυνώνουν τους Οικουμενιστές, από την άλλη συμμετέχουν σε όλα τα όργανα και τις διαδικασίες… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ… ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ…

    • Έτσι ακριβώς.
      Το ζήτημα δεν είναι αν ο πανάξιος δάσκαλος μας εμβολιάστηκε ή όχι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για υπεράσπιση του αυτεξουσίου, και ταυτοχρόνως να το αρνούμαστε σε άλλους.
      Όμως, η στάση που τήρησε ο επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ» ως προς τις αποδεδειγμένες παρανέργειες των πειραματικών σκευασμάτων, του αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή και δη των απεργών πείνας και της δίωξης του π. Στυλιανού Καρπαθίου δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

  18. αν ελεγε: ΝΑΙ το εκανα / ΟΧΙ ΔΕΝ το εκανα βασει του ταδε σκεπτικου
    και: εξακολουθω να πιστευω οτι εκανα το σωστο / δεν πιστευω πλεον οτι ηταν σωστο συμφωνα με το δεινα σκεπτικο
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ;;; αλλά αυτο λέγεται ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες, κοινη λογικη στο κατω κατω,
    που οπως φαινεται, οποιος περναει την πυλη της πολιτικης τα αφηνει απεξω

  19. Χριστός Ανέστη! Συνήθως επιλέγω τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να διαβάσω κάποια άρθρα που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά διάβασα τα
    σχόλια των αναγνωστών και πραγματικά λυπήθηκα…..Ο καθένας δικαιούται να εκφράζει την άποψή του αλλά αυτό που με λύπησε είναι η σκληρότητα της καρδίας κάποιων από εσάς.
    Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι? Έχουμε Πνεύμα Αγάπης και Συγχώρεσης?
    Από την ποιότητα των λογισμών ενός ανθρώπου φαίνεται η πνευματική του κατάσταση.
    Οι άνθρωποι κρίνουν τα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο πού έχουν μέσα τους.
    Αν δεν έχουν πνευματικό περιεχόμενο, βγάζουν λάθος συμπεράσματα και αδικούν τον άλλον… Θυμάστε πώς αντιμετώπισαν τον Χριστό οι δύο ληστές πού είχαν σταυρωθεί μαζί Του; Και οι δύο έβλεπαν τον Χριστό επάνω στον Σταυρό, την γη να σείεται κ.λπ. Τί λογισμό όμως έβαλε ο ένας και τί ο άλλος!
    Ο ένας, ο έξ ευωνύμων, βλασφημούσε και έλεγε: Ει συ ει δ Χριστός, σώσον σεαυτόν και ήμας. Ο άλλος, ο εκ δεξιών, έλεγε: Ημείς μεν άξια ων έπράξαμεν απολαμβάνομεν ούτος δέ ουδέν άτοπον έπραξε. Ο ένας σώθηκε, ο άλλος κολάσθηκε.
    Πήγε κάποτε προσκυνητής στον Άγιο Παϊσιο και σκανδαλίστηκε όταν είδε στο κελάκι του ένα πακέτο τσιγάρα που είχε αφήσει κάποιος εθισμένος στη νικοτίνη.
    Έχουμε άρρωστο λογισμικό αυτό μας φταίει.
    Αντί να ενωθούμε και να προτάξουμε την Ανάσταση της Πατρίδας μας, τρωγόμαστε, ποιος έκανε το εμβόλιο να τον χαρακτηρίσουμε…., ποιος αντιστάθηκε να τον δοξάσουμε ……
    Τι κρίμα δώσαμε όλοι εξετάσεις τα τελευταία χρόνια και όλοι μας μείναμε ανεξεταστέοι……
    Ο διάβολος μας χορεύει και γελάει με τα χάλια μας.
    Τώρα βρήκαμε άλλο θύμα το Νατσιό. Διχασμός και εδώ!
    Μείναμε όλοι θλιβεροί θεατές μπροστά στο συνωστισμό της Σμύρνης, ο Νατσιός αγωνίστηκε…,
    Αγωνίζεται για τις αθλιότητες που γράφουν βιβλία του Δημοτικού και τραυματίζουν τις ευαίσθητες ψυχές των παιδιών μας.
    Ομολογεί για του Χριστού την Πίστη την Αγία, διδάσκει ιστορία.
    Βάζετε στο μικροσκόπιο κινήσεις και συμπεριφορές των υποψηφίων και των υποστηρικτών της ΝΙΚΗΣ.
    Με ποιόν συνέφαγε ο ένας ,ποιόν συναναστράφηκε ο άλλος….
    Αυτή τη στιγμή το κόμμα ΝΙΚΗ είναι το μόνο κόμμα που ως Χριστιανοί μπορούμε να στηρίξουμε. Εάν και οι άνθρωποι αυτοί κάνουν λάθος θα μας στείλει κάποιον άλλο ο Θεός μας.
    Βλέπετε ότι την ατζέντα τους την προχωρούν πολύ γρήγορα οι Σιωνιστές. Η Χώρα μας έχει τεράστια προβλήματα. Το σύστημα της υγείας καταρρέει, τα παιδιά μας θα τα χαζέψουν, πολλοί άνθρωποι ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας και μέλημα των πολιτικών είναι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και οι γάμοι τους…
    Αν δεν μετανοήσουμε έτσι και χειρότερα θα πορευόμαστε και θα μας έβρουν και χειρότερα και τότε ίσως αναρωτηθούμε «τις πταίει»; αλλά θα είναι πολύ αργά…
    Εσείς που γράφετε όλα αυτά είστε Άγιοι? Τα βάζετε με όλους, Δεσποτάδες, Ιερείς, εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους Γίνατε κριτές όλων.
    Εσείς την Αγία Φωτεινή θα την είχατε λιθοβολήσει πριν της ώρας, ο Κύριός μας όμως την ανέδειξε…
    Πολλοί Χριστιανοί είμαστε ανώριμοι και εγωιστές.
    Υπάρχει μια μερίδα Χριστιανών στους οποίους αναπαύεται ο Θεός.

    Ας ακούσουμε, όμως, πάλι τον Άγιο Παΐσιο που μας παρηγορεί και μας συμβουλεύει: «μή στενοχωρῆσθε καθόλου, διότι πάνω ἀπό ὅλα καὶ ἀπὸ ὅλους εἶναι ὁ Θεός, ποὺ κυβερνᾶ τὰ πάντα καὶ θα καθίση τὸν καθέναν στὸ σκαμνί, γιὰ νὰ ἀπολογηθῆ γιὰ τὸ τί ἔπραξε, ὁπότε και θὰ τὸν ἀνταμείψη ἀνάλογα. Θὰ ἀμειφθοῦν αὐτοὶ ποὺ θὰ βοηθήσουν μιὰ κατάσταση καὶ θὰ τιμωρηθῆ αὐτὸς ποὺ κάνει τὸ κακό. Τελικὰ ὁ Θεὸς θὰ βάλη τὰ πράγματα στην θέση τους, αλλά ὁ καθένας μας θὰ δώση λόγο γιὰ τὸ τί ἔκανε σ᾿ αὐτὰ τὰ δύσκολα χρόνια μέ την προσευχή, μὲ τὴν καλωσύνη». […]
    Οπως λέει και ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς «η πίστις ωφελεί, εάν κατά συνείδησιν πολιτεύηταί τις και ανακαθαίρει εαυτόν δι΄ εξομολογήσεως και μετανοίας»
    «τῆς μετανοίας ἄνοιξόν μοι πύλας Ζωοδότα».

Σχολιάστε