Γιατί δεν εξαπολύονται μύδροι για αυτά τα αίσχη από την πλευρά των επισκόπων;

σ.σ. Καθώς η Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» βρίσκεται στην Αθήνα με τις ευλογίες της Ιεράς Επιστασίας για τον προεκλογικό αγώνα των εκμαυλιστών της Ελληνικής κοινωνίας, ας διαβάσουμε τα κάτωθι κι ας κλάψουμε. Και βέβαια να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν πουθενά αυτές οι παραφύσιν «παραφυλικές α-ταυτότητες» (δική μας ορολογία, δεν θα χρησιμοποιούμε την δική τους για να διαδίδουμε την αρρωστημένη ιδεολογία τους) διότι τα φύλα είναι μόνο δύο. Άρα οι «διακρίσεις» για τις οποίες μας κατηγορούν είναι ανύπαρκτες και βρίσκονται μοναχά στην αρρωστημένη φαντασία τους.


Με την ανοχή του Υπουργείου παιδείας και των κυβερνήσεων εκμαυλίζονται τα παιδιά στα σχολεία.  Πολύχρωμο σχολείο που θα παρουσιάσουν την ορολογία των lgbtq+ ταυτοτήτων. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! 

Γιατί δεν διοργανώνονται ημερίδες από τη ΔΙΣ; Γιατί δεν καταγγέλει η διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος στην κοινή γνώμη το αμαρτωλό Υπουργείο α-Παιδείας και τους εκπαιδευτικούς παράγοντες που συμμορφώνονται με τις βρωμερές και διαστροφικές εγκυκλίους του ως εκμαυλιστήριο συνειδήσεων και όχημα προώθησης του διαστροφικού μετασχηματισμού της νεοελληνικής κοινωνίας; 

Μήπως είναι και αυτό «φονταμενταλισμός», άγιε Καρπασίας; 

Ψυχές υπέρ ων Χριστός απέθανε χάνονται και σεις, πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων, σιωπάτε αιδημόνως! Ο οικείος επίσκοπος πώς ανέχεται αυτές τις βρωμιές;

Λυκούργος Νάνης

==============================================

ΣΧΕΤΙΚΟ

Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου Δραπετσώνας: Ημερίδα με θέμα «Έμφυλες ταυτότητες και Σχολείο»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου, Ελευθερίου Βενιζέλου 98, Δραπετσώνα το πρωί του Σάββατου 6 Μαίου.

Το προηγούμενο διάστημα, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμμετείχε επιτυχώς σ’ ένα πρόγραμμα για τις έμφυλες ταυτότητες. Το πρόγραμμα αφορούσε διάφορες δράσεις με τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και την επιμόρφωσή των καθηγητών και των καθηγητριών του σχολείου μας σε θέματα φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ύστερα από αιτήματα και άλλων εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τέτοια θέματα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ημερίδα που διοργανώνει το καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου για τα ζητήματα των έμφυλων ταυτοτήτων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου μας, Ελευθερίου Βενιζέλου 98, Δραπετσώνα το πρωί του Σάββατου 6 Μαίου. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Έμφυλες ταυτότητες και Σχολείο». 

Έχουν καλεσθεί να μιλήσουν εκπρόσωποι από τις οργανώσεις:

1) Συνήγορος του παιδιού που θα μιλήσει για την παιδική κακοποίηση.(σ.σ. συνήγορος του διαβόλου το ορθόν)

2) Πολύχρωμο σχολείο που θα παρουσιάσουν την ορολογία των lgbtq+ ταυτοτήτων.

3) Οικογένειες ουράνιο τόξο που θα αναλύσουν την σχέση των γονέων – σχολείου σε θέματα φύλου.

4) Orlando που θα μιλήσουν για τις ψυχολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι σε σχέση με την σεξουαλική τους ταυτότητα.

5) ΣΥΔ (σωματείο υποστήριξης διεμφυλικών) που θα μιλήσει για τις trans ταυτότητες.

6) η κ. Μερτζιάνη (κοινωνική λειτουργός) που θα μιλήσει για το φάσμα του φύλου και τις διακρίσεις.

Καθώς τα θέματα  φύλου έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο και τα φαινόμενα του σχολικού εκφοβισμού με έμφυλο πρόσημο είναι σε έξαρση (κατακόρυφη αύξηση περιστατικών βίας στο σχολείο το 2023), θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις θα μας βοηθήσουν τόσο στο να γνωρίσουμε πως να διαχειριζόμαστε περιστατικά έμφυλων διακρίσεων όσο και στο να αναπροσαρμόζουμε τις στάσεις μας βρισκόμενοι και βρισκόμενες δίπλα στις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε

Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου Δραπετσώνας


https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/414214_kallitehniko-sholeio-keratsinioy-drapetsonas-imerida-me-thema-emfyles-taytotites

Πηγή https://agonasax.blogspot.com/2023/05/blog-post_49.html

6 thoughts on “Γιατί δεν εξαπολύονται μύδροι για αυτά τα αίσχη από την πλευρά των επισκόπων;

  1. Γιατι δεν διαμαρτυρονται; είναι πολύ απλό….γιατι δεν διαφωνούν με αυτά!
    Με ότι διαφωνούν διαμαρτύρονται οι επισκοποι, θυμηθειτε όταν ο Τσίπρας είπε ότι θα έκοβε τους μισθούς τους….ξεσηκώθηκε η γη.

  2. Γεώργιος Βλάχος / 7 Μαϊου 2023
    Μέχρι που θα φτάσει αυτό το αισχρό και επικίνδυνο μίγμα διαστροφής ; Ξεκίνησε με τη δημόσια προβολή των διεστραμμένων, η οποία ολοκληρώθηκε με τις προκλητικές και χυδαίες παρελάσεις τους. Συνεχίστηκε με την απαίτηση να παντρεύονται άτομα του ιδίου φύλου. Το επιστέγασμα και το πιο ακραίο, να υιοθετούν παιδιά επίσης άτομα του ιδίου φύλου. Τώρα, σπέρνουν αμφιβολίες και αμφισβήτηση για τα δύο μοναδικά φύλα, σε παιδιά μικρής ηλικίας. ΄Εχω την εντύπωση ότι, η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει το στάδιο παρακμής και χυδαιότητας που υπήρχε την εποχή Σοδόμων και Γομόρων !! ΄Οσον αφορά την ερώτηση που θέτει το άρθρο για τους επισκόπους, η απάντηση είναι απλή. Διότι, στην εποχή αποστασίας που βρισκόμαστε, αυτοί έχουν γίνει χειρότεροι από τους λαϊκούς. Μάλλον, ξέχασαν να καθοδηγούν το ποίμνιό τους.

  3. Χριστός Ανέστη!
    και ντρεπόμαστε που υπάρχουμε…

    υγ: καμμία σχέση με κίνημα ’21, δεν μπορούσα να το βρω αλλού

  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21 (ΚΑ)

    8 τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.

    Όλες οι μορφές βίας συμπεριλαμβανομένης και αυτής που συνδέεται με τη διαταραχή του φύλου πηγάζει από το φόβο. Ο φόβος αντιμετωπίζεται απόλυτα με τη πίστη μας στο Θεό. Η νέα φιλελεύθερη καπιταλιστική τάξη είναι ενάντια στη πίστη αυτή, γιατί δε μπορεί να την ελέγξει και να την εξουσιάσει. Θέλει ο άνθρωπος να εξουσιάζεται από τα πάθη του δηλαδή από το Σατανά και η νέα τάξη είναι οι υπηρέτες του. Αυτό το καταφέρνουν με την πορνεία που διδάσκεται στα σχολεία, στο διαδίκτυο και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Σχολιάστε