Τα κάστρα πέφτουν από μέσα…

σ.σ. Ο αχαρακτήριστος στο βίντεο, που αποφαίνεται και για θέματα της Εκκλησίας, πήρε το πράσινο φως από τους ιεράρχες, που διεμήνυαν στα Δελτία Τύπου να εμπιστευθούμε την επιστήμη, και από γνωστό «Λέοντα της Ορθοδοξίας», ο οποίος τον αποκάλεσε «διάκονο του Θεού», «διάκονο της Αληθείας», και άλλα γλυκανάλατα!

Εν τω μεταξύ, ο απατεώνας Μπιλ Γκέιτς παραδέχθηκε πρόσφατα ότι κάνανε λάθος, ο κοροδοϊός λέει ήτανε περίπου σαν την γρίπη και είχε χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας, δικαιώνοντας τον Αντωνιάδη που φώναζε από την αρχή για πρωτόκολλα του θανάτου στα νοσοκομεία. Για μια γρίπη λοιπόν τα ισοπέδωσαν όλα μπροστά στα μάτια των αετονύχηδων επι-σκόπων μας! Ο «ειδικός» που πρέπει να έλθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία, εισήλθε στο Ναό και αγορεύει. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ;


Βίντεο kurtakis

3 thoughts on “Τα κάστρα πέφτουν από μέσα…

  1. Μάλλον ευπαθείς ομάδες είναι όλοι αυτοί οι ειδικοί και οι αρχιερείς που δεν έχουν φόβο Θεού, που δεν έχουν πίστη και που δεν έχουν αγάπη για τον Δημιουργό και για τον αδελφό. Δυστυχώς για αυτούς έχουν καταντήσει αλιβανιστοι μαζί με όσους από τους πιστούς τους ακολουθούν.

  2. ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

  3. Σας μεταφέρω διάλογο μου πέρσυ με τον εφημέριο διπλανού χωριού:
    -«Παπαμιχάλη πόσους μόνιμους κατοίκους έχετε στο χωριό;
    -200(αν θυμάμαι σωστά τον αριθμό)
    -πόσοι έρχονται στην εκκλησία;
    -…(σιωπή)… (Προφανώς ελάχιστοι)
    -Μήπως φοβούνται για τον κοβιντ;
    -στα καφενεία που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο δε φοβούνται. Στην εκκλησία φοβούνται;»

Σχολιάστε