O oρατός κίνδυνος και ο αόρατος εχθρός.

Σοκ και θλίψη στον ιατρικό χώρο, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δρ. Πινιαλίδης Διονύσιος

Σοκ και θλίψη στον ιατρικό χώρο, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δρ.Πινιαλίδης Διονύσιος Χειρουργός Λαπαροσκόπος, ο οποίος είχε εξειδικευτεί στην Ογκολογική Χειρουργική. Έχοντας πολυετή εμπειρία με εκπαίδευση και πολυάριθμες επεμβάσεις.

Πηγή AegeaNews [9/1/2023]


Θρήνος για τον 36χρονο πατέρα που «έσβησε» μπροστά στην οικογένειά του

Θλίψη στην Αχαΐα και την Ηλεία για τον απροσδόκητο χαμό ενός 36χρονου πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο θάνατος του 36χρονου Δ.Β. ήταν αιφνίδιος, όταν βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του στο Αίγιο μαζί με την οικογένειά του. Ξαφνικά κατέρρευσε  και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή και όπως αποδείχθηκε είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. 

Ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Πηγή ekriti.gr [29/12/2022]


Κρήτη – τραγωδία: Πέθανε ενώ οδηγούσε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα άλλο με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος, υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Επί τόπου βρέθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο για τον άνδρα ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πηγή ekriti.gr [11/01/2023]


Ανείπωτη τραγωδία στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας κατέρρευσε 20χρονος ποδοσφαιριστής!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείιο Καρδίτσας, αλλά δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή!

Ανείπωτη τραγωδία στο Μαυρομμάτι καθώς κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου για τη Β’ Ερασιτεχνική υπέστη ανακοπή 20χρονος ποδοσφαιριστής!

Συγκεκριμένα στο 15′ της αναμέτρησης και δίχως να έλθει σε επαφή με κάποιον αντίπαλο, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε!

Αμεσα έφθασε το ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου κι από κει στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έκαναν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή!

Αναβλήθηκαν άμεσα όλα τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένα για το απόγευμα της Κυριακής.

Θεσσαλία TV [15.01.2023]


Στέλιος Ρόκκος, Κώστας Ρόκκος. Το δράμα των δύο αδελφών.


Σχολιάστε