Drag Xmas; Τί είναι τούτο πάλι, αν όχι μία άλλη διαστροφή;

σ.σ. Δυστυχώς το βδέλυγμα της ερημώσεως όντως έλαβε χώρα.

Γράφει η Έλενα

Πληροφορούμαστε ότι αναβλήθηκε η «εκδήλωση» για την ανάγνωση παραμυθιών από drag queens. Αναζητούν, λέει, μεγαλύτερο χώρο….

Με την ευκαιρία της ευτυχούς αναβολής (ευχόμαστε και ματαίωσης) θα θέλαμε να προσθέσουμε το δικό μας «ντροπή σας» σε όσους ευλογούν και υποστηρίζουν παρόμοιες εκδηλώσεις, δηλητηριάζοντας και εκπορνεύοντας αθώες ψυχούλες.

Ρε σεις πάτε καλά;

  • Ποιά είναι η αναγκαιότητα να διαβάσουν αυτοί οι άνθρωποι παραμύθια στα παιδιά;
  • Ποιό θα είναι το πνευματικό όφελος;
  • Αυτοί είναι ό,τι γουστάρουν να είναι και δικαίωμά τους. Σας είπε κάποιος ότι έχουν δικαίωμα προπαγάνδας και προβολής της εικόνας τους, στα ανήλικα παιδιά;
  • Το «ωραίο» είναι ότι συμμετέχει και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας….Τόσος «πλουραλισμός» πια, μας τρελαίνει. 
  • Μήπως η επιβολή των συγκεκριμένων (διεστραμμένων, για μας) θέσεων είναι ρατσισμός και πρέπει να διωχθεί;
  • Οι δάσκαλοι και οι γονείς τι θα πουν στα παιδιά πως είναι οι συγκεκριμένοι; Άνδρες ή γυναίκες; Διότι ο Θεός αυτά τα δύο φύλα δημιούργησε. Οτιδήποτε άλλο συνιστά από παρέκκλιση έως διαστροφή. Δηλαδή πλέον δίνουμε χώρο φυσιολογικού στο αποκλίνον αντί να βοηθήσουμε στην εξισορρόπηση της κατάστασης;
  • Γιατί ό,τι διαφορετικό προστατεύεται ακόμη και αν πρόκειται για μη ηθικό (το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό) ενώ το θέσμιο και φυσιολογικό εξοβελίζεται ως παλαιομοδίτικο;
  • Τέλος, με τόση ασυδοσία (μεταμφιεσμένη σε ελευθερία) ας μην αναρωτιόμαστε για όλα αυτά που κάνουν τους …πολυδημοκράτες να οδύρονται στα τηλεοπτικά κανάλια. Δηλαδή για τους βιασμούς παιδιών από παιδιά, για την εκπόρνευση ανηλίκων και όλα τα άλλα…»δημοκρατικά»!!! Η κοινωνία μας ζει αυτά που η ίδια προετοίμασε και τα χειρότερα έρχονται!

τι και πως

16 thoughts on “Drag Xmas; Τί είναι τούτο πάλι, αν όχι μία άλλη διαστροφή;

  1. Αν τους περίμενε έξω πλήθος κόσμου με τις όψιμες ντομάτες από το σκούπισμα της λαχαναγοράς, δεν θα ξαναγίνονταν. Αλλά οι κότες τρώνε το καλαμπόκι τους και κουρνιάζουν στο κλαδί τους. Κρίμα!

  2. Εντάξει, τα είδαμε όλα, που λένε οι νέοι. Αλλά οπωσδήποτε όσοι το λένε, σίγουρα έχουν βαρεθεί να το λένε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα πλέον και σίγουρα επίσης δεν τα έχουν δεί όλα. Ο Κύριος ας βάλει Το χέρι του, Αμήν.

  3. Η Εκκλησία της Ελλάδος, για μια ακόμη φορά, «έλαμψε» διά της σιωπής της.
    Καλό το κόψιμο της πίτας, μακαριώτατε και σεβασμιώτατοι, δεν σας μεμφόμαστε γι αυτό.
    Σας κατηγορούμε, όμως, γιατί για μια ακόμη φορά σιωπήσατε σκανδαλωδώς και ενόχως, προκειμένη ς της υλοποιήσεως μιας επιεικώς ελεεινή εκδηλώσεως που προωθεί τη διαστροφική προπαγάνδα με αποδέκτες τις εύπλαστες και τρυφερές ψυχές μικρών παιδιών…
    Πρόκειται για ιδιαζόντως ειδεχθές πνευματικό έγκλημα σε βάρος των νεαρών βλαστών της πατρίδας μας.
    Μίλησαν, όμως, με αξιοσημείωτο θάρρος και παρρησία, έστω και λίγα δημόσια πρόσωπα καθώς και ευθαρσή ιστολόγια και ο ανώνυμος κόσμος, στοχοποιούμενοι, κατά τρόπο αισχρό, από το ποικίλο, βρωμερό κατεστημένο που λυμαίνεται από ετών το δημόσιο βίο!
    Και σεις, οι ανώτατοι πνευματικοί ηγέτες του Έθνους, για μια ακόμη φορά, επιλέξατε την αφωνία ως κατευθυντήρια γραμμή δράσεως!
    Τόσο πολύ τρέμετε τους δημοσιογραφίσκους που ζουν εκ μισθωμάτων ασεβείας;
    Δεν ισχύουν, κατ εξοχήν για σας, τα βιβλικά «οι ονειδισμοί των ονειδιζόντων σε επέπεσον επ εμέ» και «ονειδισμόν προσεδόκησεν η ψυχή μου»;
    Εσείς δεν έπρεπε αξιωθείτε της μεγίστης τιμής να λοιδορείσθε και να στοχοποιείσθε από τους εκπροσώπους του πολυποίκιλου και πολύμορφου κατεστημένου;
    Αντιθέτως, είδαμε εσάς, ένεκα της βοώσης και κραζούσης αφωνίας σας να» γλυτώνετε» τη μομφή, τη στοχοποίηση, τις ύβρεις και συκοφαντίες, τα σκώμματα, τη χλεύη, τις ειρωνείες και το διασυρμό και αυτά να τα υφίστανται δημόσια πρόσωπα, έστω και ελάχιστα, πού αντέδρασαν με αξιοσημείωτη παρρησία και σθένος.
    Εσείς ηττηθήκαμε ηθικά και πνευματικά, εκείνοι εξήλθαν νικητές!
    Η αξιοπρέπεια και το θάρρος νίκησαν τη δειλία και τη σιωπή!

  4. Σε αυτό το διεστραμμένο παραμύθι ο κακός λύκος αντί για γριούλα ντύθηκε drag queen-κίναιδος και θέλει να αποπλανήσει τα παιδάκια.Το τρομερό είναι ότι τώρα έχει και συνεργάτες,τους ανόητους ,απερίσκεπτους,αδιάφορους και εν τέλει άχρηστους-άχριστους γονείς.

  5. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

    Ὅπερ ἂν είποις ἁμάρτημα, ούδὲν ἴσον έρεὶς τῆς παρανομίας ταύτης………..

    Όποιο ἄλλο ἁμάρτημα κι ἂν ἀναφέρης, ἰσότιμο μὲ τὴ διαστροφὴ δὲν λές. Ἄν οἱ δράστες τῆς αἰσθάνονταν τὶ παθαίνουν, θὰ προτιμοῦσαν χίλιους θανάτους, παρὰ νὰ πάθουν ό,τι θὰ πάθουν… Νὰ ὅμως, πού μὲ λύσσα ἐπιδιώκουν ἀκόμα βρωμερότερα.
    Μεταβάλλουν τὴ φύση τούς. Γίνονται γυναῖκες, ἐνῶ παραμένουν καὶ ἄνδρες, ἤ μᾶλλον οὔτε τὸ ἕνα εἶναι οὔτε τὸ ἄλλο… Ἄν κοροϊδεύης τὴ φωτιὰ τῆς κολάσεως, ποῦ σοῦ παρουσιάσω, ὅμως θυμήσου τὴ φωτιὰ τῶν Σοδόμων. Εἴδαμε καὶ στὴν παροῦσα Ζωὴ τιμωρίες τῶν διεστραμμένων, κόλασι πρὶν ἀπὸ τὴν κόλασι.
    Ε.Π.Ε. 16,β,416-418

    Αγ.Ιωάννου του Δαμασκηνού

    Όλα, όσα ο Θεός δημιούργησε είναι πολύ καλά, σύμφωνα με το δημιουργικό τους σκοπό. Αν, λοιπόν, παραμένουν έτσι, όπως δημιουργήθηκαν, «είναι πολύ καλά»· αν όμως απομακρυνθούν με τη θέλησή τους από τη φυσική κατάσταση και έλθουν στο παρά φύση, καταλήγουν στο κακό.
    Έκδοσις ακριβής της ορθοδόξου πίστεως

  6. Πριν κάποια χρόνια, οι drag queens ήταν θέαμα σε κλαμπ στη Μύκονο. Τώρα μιλούν σε νηπιαγωγεία.. Αυτή η κατρακύλα θεωρείται από κάποιους εξέλιξη; Οι γονείς που επέτρεψαν στα παιδιά τους αυτό το αίσχος, πιστεύουν πως τα παιδαγωγούν; Αυτοί είναι το μεγάλο πρόβλημα.

  7. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι η κύρια αιτία που προκαλεί την επιθυμία αλλαγής φύλου. Ένας φυσιολογικός οργανισμός εάν δεν προσβληθεί από τοξικές ουσίες δεν οδηγείται ποτέ σε τέτοια ανωμαλία. Η διακίνηση φυσικά γίνεται από την αστυνομία και τη πολιτεία. Το να θέλει ένας άνδρας να ευνουχιστεί και να παίρνει γυναικείες ορμόνες είναι αυτοκαταστροφή. Νομίζω ότι αν εξηγούσαν στα παιδάκια πως ακριβώς γίνεται αντί να τους διαβάζουν παραμύθια θα ήταν χρησιμότερο. Δηλαδή εφόσον αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα της κοινωνίας που μέσω της εξάρτησης οδηγήθηκαν στην μετάβαση θα πρέπει να προστατεύσουν τα παιδιά εφόσον εκείνοι γνωρίζουν πως και γιατί έπεσαν. Εκτός αν πιστεύουν ότι γεννήθηκαν έτσι. Αν είχαν γεννηθεί έτσι θα είχαν άλλο φύλο εξαρχής. ο Φρόυντ και οι σύγχρονοι ψυχολόγοι που ανάγουν τα πάντα στο σαρκικό έρωτα λες και οι άνθρωποι έχουν μοναδική επιλογή να ζήσουν σαν ζώα και οχι σαν κατά χάριν θεοί έχουν επίσης ευθύνη διότι αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους από το Θεό.

    • Έχετε δίκιο. Κανείς δεν αναφέρει πως γίνεται η μετάβαση στο άλλο φύλο. Την βία των ευνουχισμών και της χορήγηση αντιθέτων ορμονών. Την φρίκη που βιώνουν ιδιαίτερα οι έφηβοι, που πολλοί από αυτούς οδηγούνται στην αυτοκτονία. Αντί να προσπαθήσουν οι επιστήμονες να διορθώσουν την παρέκλιση, την ενισχύουν, παρόλο που γνωρίζουν πως η φύση δεν αντικαθιστάται. Χτυπώντας τον βιολογικό πυρήνα του ανθρώπου, ουσιαστικά χτυπάς την ουσία του. Ζούμε καταστάσεις που πριν λίγα χρόνια θα ήταν εφιαλτικό σενάριο.Και δεν ξέρουμε την συνέχεια..

  8. ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΕΛΛΠΑΣΟΚ εἶναι πολὺ χαρούμενοι γιὰ τὴν ἐλευθερία ποὺ πρεσβεύουν ! Καὶ οἱ ἄλλοι ἀπὸ δίπλα κομματόπληκτοι,χαίρονται κι αὐτοί !
    ΟΥΟΥΣΤΤ !!!

  9. Κακώς κάποιος σχολιαστής κατηγορεί την Αστυνομία, γιατί οι Αστυνομικοί είναι οι περισσότεροι έντιμοι, πατριώτες, Ορθόδοξη Χριστιανοί καί από οικογένειες βιοπαλαιστών.

    • Νιώσαμε στο πετσί μας τι πραγματικά είναι οι περισσότεροι αστυνομικοί τα τελευταία 12 χρόνια. Αφήστε το.

  10. Ἐγὼ, πάλι, ἀπὸ τούτην ἐδῶ τὴν ἱστορία κρατῶ κάτι ἄλλο :

    Ὅτι, δηλαδή,
    μόνο κάτι «σταρλετ» -ίτσες
    (ὀνόματα δὲν λέμε, μὰ ὅλοι καταλαβαίνουμε γιὰ ποιὲς πρόκειται)
    εἶχαν τὴν π α ρ ρ η σ ί α νὰ βγοῦν καὶ νὰ καταγγείλουν δημόσια τὸ βδέλυγμα.

    Μὲ τρόπο ποὺ εἶχε «ἐπιδραστικότητα» καὶ κἄπως ἐνώχλησε τὸ κατεστημένο.
    Καὶ φυσικὰ δέχθηκαν οἱ γυναῖκες αὐτὲς τὴν χολὴ καὶ τὴν ἀποδοκιμασία.

    [Ἀποδοκιμασία προερχόμενη ὄχι μόνο ἀπὸ τὸ μηντιακὸ ἢ κομματικὸ Establishment, μὰ καὶ ἀπὸ τὴν κοινὴ γνώμη τοῦ 50% τῆς ἐκφυλισμένης ράτσας τῶν Yunanli (τῶν «Ὀρθοδόξων» «Ἑλλήνων», μπρέ!),
    ἡ ὁποία ράτσα σὲ στατιστικὴ ἔρευνα τῆς PEW κατὰ τὸ 2017 εἶχε ἀπαντήσει κατὰ 50% «ΟΧΙ» στὸ ἐρώτημα «Θεωρεῖτε τὴν ὁμοφυλοφιλία ὡς ἁμαρτία ἤ, ἔστω, ὡς κακὸ πρᾶγμα;».
    ῎Ετσι, γιὰ νὰ μὴν ξεχνιώμαστε καὶ νά ᾽χουμε μιὰ εἰκόνα τῆς καταστάσεως …].

    Θέλω νὰ πῶ, λοιπόν,
    ὅτι στὶς περιπτώσεις τῶν ἐν λόγῳ γυναικῶν,
    ἐπιβεβαιώνονται ἔμπρακτα τὰ Κυριακὰ λόγια,
    ὅτι προχωροῦν πρὶν ἀπὸ μᾶς πρὸς τὴν Βασιλεία τῶν Οὐρανῶν κάτι τελῶνες καὶ κάτι τέτοιες «σταρλετ» -ίτσες, ἀφοῦ (παντελονοφοροῦντες, γενειοφόροι, ρασοφόροι κττ) «υἱοὶ τῆς Βασιλείας» ἀπεδείχθησαν λιγώτερο «φρόνιμοι» ἀπὸ «τοὺς υἱοὺς τοῦ αἰῶνος τούτου» …

    • Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν καθόλου τις «στατιστικές έρευνες» οι οποίες κάθε άλλο παρά την πραγματικότητα αποτυπώνουν και σίγουρα επιδιώκουν να διαμορφώσουν άποψη.
      Και άλλο η ερώτηση : «Θεωρεῖτε τὴν ὁμοφυλοφιλία ὡς ἁμαρτία ἤ, ἔστω, ὡς κακὸ πρᾶγμα;» άλλο αν θέλετε να εκπαιδεύουν τα παιδιά σας drag queens.

Σχολιάστε