Επιστολή διαμαρτυρίας υπερπολύτεκνου προς τον βρεφονηπιακό σταθμό «μικρόκοσμος» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης για βλάσφημη εκδήλωση.

σ.σ. Υπάρχουνε γονείς που θα επιτρέψουνε να εκτεθούνε τα παιδιά τους σε αυτό το βγέλυγμα; Υπάρχουνε γονείς που θα συνεχίσουν να χρυσώνουν αυτούς τους βιαστές των αθώων παιδικών ψυχών; Ο κιναιδισμός (όπως και οι εκτρώσεις μιας και το ‘φερε ο λόγος) είναι θέμα ηθικό. Δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν έχει σχέση με «δικαιώματα» και «δημοκρατίες».

Μιχαήλ Τσακιρίδης 30/12/2022

Με την χάρη του Θεού είμαι ένας υπερπολύτεκνος πατέρας και διαβάζοντας το κάλεσμα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή σας έμεινα έκπληκτος.

Τι δουλειά έχει η γέννηση του Χριστού με την διαστροφή του σοδομισμού;

Πως τολμάτε να καλέσετε παιδιά από 3-12 ετών σε μια βλάσφημη εκδήλωση;

Αυτό είναι προμελετημένο έγκλημα σε αθώες παιδικές ψυχές.

Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα πάθη του αλλά είναι αδιανόητο να τα προβάλλει και να τα διαφημίζει σε νήπια από 3 ετών.

Θα μπορούσατε να φέρετε έναν κλέφτη ή έναν δολοφόνο να σας διαφημίσει το πάθος του;

Όλοι μας είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και πάθη και για όλους μας γεννήθηκε και σταυρώθηκε ο Χριστός για να μας βοηθήσει να ελευθερωθούμε από αυτά μέσα από την ορθόδοξη εκκλησία μας που είναι ο χώρος θεραπείας και ο Χριστός είναι ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων.

Καλή μετάνοια.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


Κοινοποίηση
Ηλεκτρονικά ΜΜΕ 

12 thoughts on “Επιστολή διαμαρτυρίας υπερπολύτεκνου προς τον βρεφονηπιακό σταθμό «μικρόκοσμος» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης για βλάσφημη εκδήλωση.

  1. ΕΥΓΕ στον αξιότιμο κ. Μιχαήλ Τσακιρίδη για την έμπονη κραυγή διαμαρτυρίας την οποία εξέβαλε.
    Ντροπή και αίσχος, κατ αρχήν στους γέμοντες ανευθυνότητας και αθλιότητας «γονείς» που επιτρέπουν στα παιδιά τους να συμμετέχουν, άκριτα και επιπόλαια στις βρίθουσες διαστροφικής προπαγάνδας, εμετικές αυτές εκδηλώσεις, συνοδεύοντάς τα σε αυτές,άνευ αιδούς και συστολής. Διαπράττουν ιδιαζόντως ειδεχθές πνευματικό έγκλημα σε βάρος των παιδιών τους.
    Η ιερή έννοια και ιδιότητα του γονέα ευτελίζεται, κατ αυτόν τον τρόπο, ανεπανόρθωτα.
    ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΝΤΡΟΠΗ στους ιθύνοντες και τους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που συμμετέχουν στην υλοποίηση των επιεικώς βρωμερών αυτών εκδηλώσεων που κακοποιούν βάναυσα τις εύπλαστες παιδικές ψυχές.
    Δεν έχουν κανένα ηθικό και παιδαγωγικό έρεισμα και δικαίωμα που να νομιμοποιεί τη βδελυκτή τους αυτή πράξη.
    Εχουν μετατρέψει το Πανεπιστήμιο σε Παν-επιζήμιο, για να θυμηθούμε και το μακαριστό στοχαστή Σαράντο Καργάκο.
    Η μεγαλύτερη, βεβαίως, ευθύνη ανήκει στο αμαρτωλό Υπουργείο α-παιδείας που εδώ και χρόνια υλοποιεί αδίστακτα και αδιάντροπα δράσεις του τύπου «θεματικές», γράφε εμετικές εβδομάδες και «έμφυλες», γράφε «έκφυλες» ταυτότητες,υπό την εποπτεία του οποίου δρα το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.
    Αναμένουμε την άμεση αντίδραση του μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για το πρωτοφανές αυτό αίσχος.

  2. https://www.in.gr/2022/12/29/life/lgbtqi/drag-queen-pou-esose-ta-xristougenna-mia-ekpaideytiki-drasi-sti-thessaloniki-gia-paidia/
    Ο δημοσιογραφικός βόθρος in.gr του φίλου του μητροπολίτη Πειραιώς Μαρινάκη προπαγανδίζει την ελεεινή εκδήλωση.
    Και χαρακτηρίζει ως «ακροδεξιούς» τους υγιώς φρονούντες. Αυτούς που αντιδρούν στο διαστροφικό εκφυλισμό και ευτελισμό και απο-ιεροποίηση του θεοειδούς ανθρωπίνου προσώπου.
    Ο γνωστός χαρακτηρισμός που εκτοξεύεται συνεχώς από τους υπηρέτες της «πολιτικής ορθότητας».
    Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαρινάκειος δημοσιογραφικός οχετός
    προβάλλει τη διαστροφή και την ανωμαλία ως πρόοδο.
    Και δεν είδαμε ποτέ το μητροπολίτη Πειραιώς να καυτηριάζει αυτά τα αίσχη….

  3. Συγχαρητήρια! Επιτέλους και οι γονείς θα πρέπει να αντιδράσουν και να μην καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν οι ανωμαλοι νεοταξιτες

  4. Συγχαρητήρια κι απο ‘μένα στον εν Χριστό αδελφό Μιχαήλ, για την επιστολή διαμαρτυρίας.
    Ιερείς και αρχιερείς για μια ακόμη φορά, εὐωχοῦνται ἀσφαλισμένoι στὶς στάνες τους. Πρόκειται γιὰ τὴν ἱστορικὴ προδοσία τῶν ποιμένων.

    Η μεγάλη ευθύνη των ιερέων:
    Ας μην κατηγορεί ο λαός σου ο ένας τον άλλο αδιάκριτα», λέει ο Κύριος. «Έχουν όμως κάθε λόγο να κατηγορούν τους ιερείς.  Εσείς, ιερείς, σκοντάφτετε μέρα μεσημέρι, μαζί σας σκοντάφτουν και οι προφήτες τη νύχτα. Εγώ θα καταστρέψω όλο σας το συγγενολόι.  Ο λαός μου βαδίζει στην καταστροφή από έλλειψη γνώσης. Επειδή με αγνοήσατε, θα σας αγνοήσω κι εγώ ως ιερείς μου. Επειδή λησμονήσατε το νόμο του Θεού σας, θα λησμονήσω κι εγώ τα παιδιά σας.
    Ωσηέ
    Κεφ.4

    • Υπ. παιδείας Ν. Κεραμέως για Θεία Κοινωνία: ‘Οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί για την μετάδοση η οποία περιλαμβάνει και το σάλιο.

      Η Εκκλησία δεν τόλμησε ….
      Συντάχθηκε απολύτως με την Κυβέρνηση και αποδέχθηκε τις αποφάσεις της ως τετελεσμένο γεγονός.
      Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και ιδιαιτέρως την κ. Κεραμέως, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε αμφισβητήσει τη θεία Μετάληψη.

  5. https://www.avgi.gr/koinonia/434927_apeiles-akrodexion-gia-tin-afigisi-paramythion-apo-drag-queens
    Από κοντά και η εφημεριδα-χαβούζα ΑΥΓΗ. Που κανονικά, προκειμένου να είναι συνεπής με το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων της και το γενικότερο «ιδεολογικό» της προσανατολισμό, θα έπρεπε να έχει ως έμβλημα το βόθρο.
    Πλειοδοτεί και αυτή στην επιχείρηση διαστροφικού μετασχηματισμού της νεοελληνικής κοινωνίας.
    Όλες οι ελεεινές βρωμοφυλλάδες, ενώ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ήσσονος σημασίας ζητήματα, ομονοούν όταν πρόκειται να πλήξουν τις ηθικές αξίες.
    Και το όνομα αυτών «λεγεών».

  6. ‌Προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Η εκκλησία δεν έχει σαρκικά πρότυπα ούτε κρίνει αισθητικά την εξωτερική εμφάνιση κανενός ανθρώπου. Η εκκλησία είναι η μόνη που δέχεται τον άνθρωπο όπως γεννήθηκε γιατί ασχολείται με τη ψυχή και το πνεύμα. Οι αληθινοί πιστοί στην εκκλησία δεν τους ενδιαφέρει το απέξω, τρανό παράδειγμα είναι οι μοναχοί και οι μοναχές που φοράνε το ίδιο ρούχο απλώς έχουν δεύτερη και τρίτη αλλαξιά για να διατηρούνται καθαροί. Τα πρότυπα της ομορφιάς προήλθαν από τη δυτική κοινωνία και ουδέποτε η αληθινή ορθόδοξη εκκλησία ασχολήθηκε με αυτά ούτε αναφέρονται πουθενά στην Αγία Γραφή. Οι κοινωνίες αυτές που σας έβγαλαν στους δρόμους είναι αυτές που μέσω της προπαγάνδας σας επηρέασαν να μην δέχεστε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι. Στην ορθοδοξία η ρώμη δε μετράει παρά μόνο η ψυχική. Πρότυπα είναι ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι άνθρωποι. Οπότε μη νιώθετε μειονεκτικά αν δε μοιάζετε στη Barbie η στον σύγχρονο Ηρακλή ή σε οποιοδήποτε άλλο δυτικό πρότυπο και για αυτό το λόγο θέλετε να παρεκκλίνεται και να αλλάξετε το φύλο σας. Η εκκλησία σας δέχεται με κλειστά μάτια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι έναν παραδοσιακό πιστό πνευματικό. Τέτοιου είδους άρθρα δε προωθούν το μίσος αλλά τη σωτηρία στα παιδιά για να μην αισθάνονται κόμπλεξ κατωτερότητας δηλαδή μειονεκτικά και αυτό τα ωθήσει σε απερίσκεπτες διαβολικές ενέργειες που θα τα βάλει σε ένα κυκεώνα χωρίς τελειωμό που συνήθως έχει πολύ τραγική κατάληξη. Μόνο στην εκκλησία δεν υπάρχει ρατσισμός αλλά η προπαγάνδα του ανάποδου κόσμου είναι τόσο μεγάλη που χαρακτηρίζουν την εκκλησία συντηρητική και αναχρονιστική επειδή δεν δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση αλλά εστιάζει στον αλληλοσεβασμό (γι’αυτό δε προκαλεί) και στην αγάπη.

  7. Μαζί με τις θερμές μου ευχές για καλή χρονιά σε όλους
    απευθύνω κι ένα ερώτημα προς τον οικείο επίσκοπο τον
    γνωστό ανά την Ορθοδοξία Καλαμαριάς Ιουστίνο.
    Ούτε μια ανακοίνωση Σεβασμιώτατε;
    Τα εγκρίνετε αυτά τα ανόσια ή τα αγνοείτε και για ποιό
    λόγο;

    Ιννοκέντιος

Σχολιάστε