Ξέπλυμα Πλεύρη στο Βατοπαίδι.

ΟΡΓΗ προκαλεί η μονή Βατοπαιδίου, η οποία γύρισε μια ελεεινή «ταινία μικρού μήκους»! με θέμα την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Αθανασίου Πλεύρη στις 17 του Νοέμβρη. Την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει από τις ξαφνικίτιδες και αναζητεί απαντήσεις, την ώρα που επτάμισι χιλιάδες υγειονομικοί και πάνω από 15 χιλιάδες ιδιώτες πετάχτηκαν στους δρόμους και ζητούν δικαίωση, η pemptousia productions ανέλαβε να επιδιορθώσει την εικόνα του.

Ο ηγούμενος της μονής αντί να τον επιπλήξει και να του απαγορεύσει την είσοδο τον καλοδέχτηκε και έβαλε τους μοναχούς να του ψάλλουν πολυχρόνια! Πολυχρόνια επειδή βασανίζει και στέλνει στον θάνατο τον Ελληνικό λαό!

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το κατάπτυστο, εμετικό πράγμα που βλέπουμε. Όλοι όσοι το έχουν δει είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ. Είναι θεομπαιξία, είναι ιεορσυλία. Είναι μεγίστη κοροϊδία και ασέβεια απέναντι στον Ελληνικό λαό. Είναι αλητεία.

Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής. Πριν 7 χρόνια ο Αθανάσιος Πλεύρης αποσωληνώθηκε λέει με θαύμα της Παναγίας. Είδε ένα όνειρο που τον οδήγησε στο Βατοπαίδι! Ήτανε τόσο ζωντανό αυτό το θαύμα που για να ευχαριστήσει την Παναγία έτρεξε επί κορωνοϊού τα πρωτόκολλα του θανάτου, διασωλήνωσε χιλιάδες συμπολίτες μας και πέταξε στον δρόμο άλλους τόσους. Αυτές είναι οι αλλοιώσεις που προκαλούνε τα θαύματα μέσα στις καρδιές των ανθρώπων. Και ο ηγούμενος για να τον ενισχύσει σε αυτό το δύσκολο έργο του, του έδωσε μία εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας!

Και σου λέει μετά γιατί η Παναγία θα σηκωθεί και θα φύγει μια μέρα από το Περιβόλι της.

Ο πολυάσχολος ηγούμενος της μονής, που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα και τώρα μοιράζει και συγχωροχάρτια, έχει ξεφύγει σε σημείο επικινδυνότητας. Όποιος προσκυνάει τα «εμπορεύματα» που βγάζει από την μονή και τρέχει από πίσω του, είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την ασέβεια που βάλτωσε το Βατοπαίδι.

Δώστε βάση στα αργά πλάνα της βαλτοπαιδο-productions την ώρα που ο Πλεύρης πάει να ασπασθεί το Ιερό Ευαγγέλιο ή όταν πάει να φιλήσει τα χέρια του ηγούμενου.
ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ.

βίντεο από  orthodoxianewsagency.gr


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

19 thoughts on “Ξέπλυμα Πλεύρη στο Βατοπαίδι.

  1. Γειά σου,κυρα-Παναγιωτα με τα ωραία σου!!!Δώσε πόνο στον λαό,»τον μη γινωσκοντα τον νόμον,επικαταρατοι εισί!»!!! σσ.εις μνημόσυνον Γρηγορίου Ζουμή, Αρχιπελαγίτου

    • Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρά Παναγιώτα που αναφέρετε, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν είναι για καλό. Γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω να μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση.

      • «Κυρα-Παναγιώτα» έλεγε ο μακαριστός Ζουμης τον Εφραίμ τα τελευταία χρόνια πριν απελθη εις ΚΥ… μάλιστα είχε προκαλέσει και την μήνιν και τας ύβρεις φερεφωνων του Εφραίμ,γνωστών Αγιορειτών! απορώ πώς σας διαφεύγει! Είχαν δε δημοσιευθη αμφότερα!

      • Αδελφέ αυτό με την «κυρά-Παναγιώτα» πρέπει να πέρασε στα «αζήτητα» του μυαλού μου, ειλικρινά δεν το θυμόμουν. Δεν μπορώ παρά να ζητήσω συγνώμη. Ό μακαριστός Ηγούμενος της Δοχειαρίου Γρηγόριος είχε δει καθαρότερα απ’ όλους την ζημιά που προκαλούν οι δραστηριότητες του νυν Βατοπαιδίου και είχε το σθένος να τις διατυπώσει με την παρρησία και την ιδιαίτερη γλαφυρότητα που τον χαρακτηρίζει. Πόσο μας λείπει ο μακαριστός Γέροντας Γρηγόριος.

  2. «Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός τόν εξοχώτατον καί ευλαβέστατον (!) κύριον κύριον Αθανάσιον.Κύριε φύλαττε αυτόν είς πολλά έτη!» Ιδού τό φρικτόν πρόσωπον ανάποδου σέ όλα κόσμου που βιώνουμε στίς μέρες μας.Νά χαρακτηρίσω; Όχι, θά διαγράψη τό σχόλιο η Φαίη, αλλά άν δέν σπάσης αυγά ομελέττα δέν γίνεται.Θού Κύριε φυλακήν τώ στόματί μου…

  3. Για άλλη μια φορά εξαιρετική δουλειά Από το ιστολόγιο σου.Κάποτε δεν τολμουσες να πεις κάτι εναντίον του ηγουμένου Εφραίμ και σε έβριζαν 50.Ευτυχώς με την πλανδημια ξεσκεπαστηκε και αυτός.Την μία προωθούσε τα δiαβολια και τώρα νομιμοποιεί τον διαβολο-υπηρετη.

  4. Η εμετική προσφώνηση τού Εφραίμ μέ τό διαβολικό βλέμμα δέν μπορεί νά ξεγελάση τόν Χριστόν.Ούτε βεβαίως καί η ευσεβοφάνεια τού απανθρώπου καί βλασφήμου ΝεοΤαξίτη που κατεδίκασε εις τόν διά τής πείνης θάνατον χιλιάδες υγειονομικούς καί τολμά ο αθεόφοβος θεομπαίχτης καί υποκριτής νά πιάνη στο στόμα του τήν Παναγία.
    Εν τώ μεταξύ οι παρευρισκόμενοι πολίτες κάτσανε σάν κότες καί τούς άκουγαν αντί νά αποχωρήσουν είς ένδειξιν διαμαρτυρίας. Αλλά προφανώς αδιαφορούν.Κατά τά άλλα είναι Χριστιανοί, τρομάρα τους….
    Όλοι αυτοί τό μόνο που κατάφεραν είναι νά βάλουν περισσότερο βάρος στήν ψυχή τους.

  5. Κοίτα να δείς σύμπτωση πλεύρη! Και εγώ εχθές είδα ένα όνειρο. Ότι ήσουν εσύ, μαζί με τον Εφραίμ, στο βατοπαιδινό αρχονταρίκη και ξαφνικά κατὰ τὴν ώρα εκείνη, βγήκαν και παρουσιάστηκαν δάκτυλα ανθρωπίνου χεριού καὶ άρχισαν νὰ γράφουν επάνω στον τοίχο μία μυστηριώδη γραφή. Η γραφή λοιπόν, που εχαράχθη στόν τοίχο, έλεγε: <μανή, θεκέλ, φάρες>.
    Για ρώτα τον Εφραίμ, μήπως μπορεί να στο εξηγήσει, μια που εσείς..τα πάτε καλά!!!

  6. Μήπως καταλάβουν επιτέλους και οι Κύπριοι αδελφοί μας που βγάζουν πρώτο για Αρχιεπίσκοπο τον Λεμεσού… το άλλο μισό του Εφραίμ..

  7. Το άρθρο ξεσκεπάζει το τι πραγματικά σημαίνει το
    Βατοπέδι.Εύγε στην Φαίη που τολμά να τα βάζει με
    τέτοιο κατεστημένο που θέλει να ελέγξει την σύνολη
    Ορθοδοξία..

    Ιννοκέντιος

  8. Πονηροί δέ άνθρωποι καί γόητες θά προκόπτουν αλλά προς τό χειρότερο, πλανώντες και πλανώμενοι…Άγία Γραφή!

  9. Το να αποκαλείτε «εμπορεύματα» την Τίμια Ζώνη και τα ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ, που εξέρχονται από την Μονή (για οιανδήποτε λόγο) για προσκύνηση είναι ανεπίτρεπτο μην πω και ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ όπως και το γεγονός ότι καθιστάτε «συνυπεύθυνο» τον άμοιρο πιστό, στις απαράδεκτες θέσεις και πράξεις του ηγουμένου, επειδή «τρέχει» να τα προσκυνήσει για να πάρει έστω και λίγο από την Χάρη τους στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζούμε.

    • Με συγχωρείτε αλλά αυτά που λέτε είναι στο δικό σας το μυαλό και όχι στο δικό μου.
      Εάν τα θεωρούσα «εμπορεύματα» δεν θα διαμαρτυρόμουν για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. Θα καθόμουν ήσυχα ήσυχα και θα τα δεχόμουν όλα.
      Και ο πιστός λαός οφείλει να ανοίγει τα μάτια του και να βλέπει πότε τα Ιερά Λείψανα και οι Ιερές Εικόνες γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης. Ο μακαριστός Ηγούμενος της Δοχειαρίου Γρηγόριος το έβλεπε από τότε τόσο καθαρά.

  10. Ο συνυπεύθυνος άμοιρος πιστός, αντέδρασε ως συνειδητός Ορθόδοξος Χριστιανός, τον καιρόν που έπρεπε; Αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί!
    Ή τον βόλευε να κάτσει στην κατ’οίκον εκκλησία του, να φορέσει την μασκούλα του και να σιωπήσει;
    Όταν μία μάστιγα πλήττει έναν ολόκληρο λαό, όπως συνέβει σ’ αυτή την περίπτωση.
    Έπρεπε να ήταν κοινή η αφύπνιση του λαού, κοινή η επιστροφή του στο Θεό,
    κοινή η συνάθροιση στο ναό για προσφορά της ιερής λατρείας, κοινή η
    προσευχή, κοινή η νηστεία, μέσα σε ατμόσφαιρα αληθινής μετάνοιας.

    Και τώρα, λέγει προς σας Κύριος ο Θεός σας· επιστρέψατε εν μετανοία προς εμέ με όλην σας την καρδίαν, με νηστείαν, με θρήνους και κοπετούς
    Και ποιός γνωρίζει, μήπως και εις την περίστασιν αυτήν αλλάξη γνώμην ο Κυριος, επιστρέψη με στοργήν προς σας και αποστείλη την ευλογίαν του εις την χώραν μας, ώστε να προσφέρετε προς Κυριον τον Θεόν σας ευπρόσδεκτον θυσίαν και σπονδήν;
    Ιωήλ κεφ.2,12-14

    Με Αγάπη Χριστού +

  11. Η λέξη «εμετός»είναι πολύ λίγη για να περιγράψει το συναίσθημα ενός υγειονομικού σε αναστολή που ακούει τον Πλεύρη σε αυτό το video .
    Ξαφνικά έγινε καλός χριστιανός;Πόσα πρόσωπα έχει;
    Πάει στο Άγιο Όρος για να ζητήσει συγχώρηση από την Παναγία κ μετά γυρίζει στο υπουργείο για να πιπιλιζει την καραμέλα ότι όσοι δεν εμβολιάζονται είναι αρνητές της επιστήμης κ πρέπει να τεθούν εκτός ΕΣΥ;
    Σοβαρά τώρα;Δηλαδή τόσα χρόνια που γέμιζε κήλες η σπονδυλική μας στήλη κ δουλεύαμε χωρίς άδειες,ειμασταν υπέρμαχοι της επιστήμης;

Σχολιάστε