Ο Υπουργός Υγείας με τιμές και …πολυχρόνια στην μονή Βατοπαιδίου.

Μένει να ξεπλυθεί το …βδέλυγμα της Ερημώσεως και το περιβόλι της Παναγίας να μετατραπεί (επισήμως) σε περιβόλι της …Μασονίας. 

Από όσκαρ σκηνοθεσίας μέχρι …όσκαρ μακιγιάζ διεκδικούν κάποια πρόσωπα.

Κι ενώ συνάνθρωποι μας δεν έχουν ούτε ψωμί, λόγω της αδιαλλαξίας και απανθρωπιάς του Υπουργού Υγείας, η εν λόγω μονή που ειδικεύεται στις μετακινήσεις λειψάνων (με τις υπερσύγχρονες παραγωγές και τις αμέτρητες επιχειρηματικές δραστηριότητες), αποφασίζει να φτιάξει την εικόνα του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Κι ενώ δεν ειπώθηκε μισή κουβέντα για τα δικαιώματα των υγειονομικών σε αναστολή, μας βγάλανε ευλαβή τον βλαβερό – για την Δημόσια Υγεία – Αθ. Πλεύρη. Τον υπέρμαχο των εκτρώσεων, και των μυρίων άλλων κακών.

Μέχρι και την Παναγία βάλανε στο παιχνίδι, για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα.

Ποια συμφέροντα; Άγνωστο…

Το μόνο …γνωστό, είναι ότι κάποιοι παίζουν «ἐν οὐ παικτοῖς».


Πηγή ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ

Τα δικαιώματα της φωτογραφίας και του βίντεο ανήκουν στο orthodoxianewsagency.gr

13 thoughts on “Ο Υπουργός Υγείας με τιμές και …πολυχρόνια στην μονή Βατοπαιδίου.

  1. Οι τιμές είναι για τους λιτούς ανθρώπους , για τους φτωχούς ανθρώπους, για τους αθώους ανθρώπους που τους ενοχλεί το παραμικρό κακό, που έχουν καθαρή τη συνείδηση τους, αυτούς που τους αποκαλείτε ηλίθιους και τρελούς. Εκεί να ψάξετε να βρείτε την αλήθεια και στα παιδιά…

    Εύχομαι ο Θεός να σας φωτίσει

  2. Έπρεπε να ζούσε ο μακαριστός παπα-Γρηγορης ο Ζουμης,ο και Αρχιπελαγιτης, ηγούμενος της Δοχειαρίου…Ε ρε γλέντια που θά χαμε με την …κυρα-Παναγιωτα!!! ΠΟΎ ΕΊΣΑΙ,ΠΑΠΑ-ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥ;;; ΠΟΎ ΕΊΣΑΙ… ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!

  3. Τελεία καί παύλα, ο Εφραίμ είναι εχθρός τού Ελληνικού Ορθοδόξου λαού καί φίλος τών αφορισμενων….
    Τού ευχομεθα καλή απολογία

  4. Εγώ κύριε Πλεύρη θα δεχτώ την δημόσια εξομολόγηση σου. Πρόσεξε όμως γιατί τα λόγια που είπες πρέπει να γίνουν και πράξεις. Βάλε πάνω από την ιδιότητα του αναλγητου υπουργού την ιδιότητα του πιστού και επιτέλους ζήτα συγγνώμη από τους υγειονομικούς και παρτους πίσω. Για να μην διαψευστείς ως Φαρισαίος. Καλή μετάνοια σου εύχομαι.
    Καλή μετάνοια και στον Εφραίμ.
    Καλή μετάνοια σε όλους μας.

    • Να τους πάρει πίσω πριν τα Χριστούγεννα και με αποζημίωση για πολλούς λόγους.
      Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτός στην απόφαση αναστολής. Ήταν πρώτα οι άνωθεν αυτού. Αλλά και αυτός ηθέλησε και συνήργησε.
      Λέει, δεν υπακούουν στην ιατρική επιστήμη. Ποια είναι; Οι 3-4 τηλεϊδικοι ή οι χιλιάδες που από φόβο δέν μιλούν εκτός ολίγων. Τι λέει η διεθνής ιατρική γνώση. Έωλον επιχείρημα του Θανάση που δεν ξέρει ιατρική αλλά και δεν ενδιαφέρθηκε να μάθη. Εκτός αν του έκλεισαν τα μάτια κάποια άλλα πράγματα.
      Λοιπόν καλή μετάνοια σε όλους μας.

  5. Αν είσαι υπουργός σε αντίχριστη κυβέρνηση και έχεις διώξει χιλιάδες ανθρώπους κανένα πρόβλημα.Αρκεί να δείς ένα σημαδιακό όνειρο για να εξασφαλίσεις Αγιορείτικο πολυχρόνιο.
    Είδες λές στον ύπνο σου Σαρακινούς να επιτίθενται στους ανθρώπους και δε κατάλαβες κακόμοιρε υπουργάκο-μασονάκο ότι ήσουν μαζί τους αφού εσύ τους άνοιξες την πόρτα;;;;;;;
    Αλλά και εσύ eγούμενε με τους πατέρες της Μονής, τρέμετε τον κόβιντ όμως πηγαίνετε όπου φυσά ο άνεμος και δε σας πειράζει καθόλου που αρπάξατε βαρειάς μορφής νεοταξίτικη Πλευρίτιδα!!!.

  6. Έχουμε μείνει άφωνοι με τα όσα είδαμε. Μιλούσα νωρίτερα με
    συγγενή μου, υγειονομικό σε αναστολή που τον βοηθούν άλλοι
    συνάνθρωποι μας για να έχει ένα πιάτο φαγητό η οικογένεια
    του.Πως μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό από τους ανθρώπους
    που συνδέονται με τον π.Εφραίμ και τους συν αυτώ;
    Οι πληροφορίες από ‘Αθωνα βοούν ότι στο μενού της επίσκεψης
    Πλεύρη ετέθη και θέμα αρχιεπισκοπικών στην Κύπρο.
    Οι Βατοπεδινοί «καίγονται» για τον θώκο.
    Σπονσάρουν εδώ και χρόνια τον Λεμεσού.
    Ας ευχηθούμε οι αδελφοί Κύπριοι να μην αποδειχθούν
    χαζοκούμπαροι…

    Ιννοκέντιος

    • Ακριβώς χρησιμοποιούν καθε τροπο και πρόσωπο για να βάλουν το δικό τους στην Κύπρο. Το έχουν όνειρο ζωής….

    • Αδελφέ, είναι βέβαιο αυτό, πώς επιθυμούν διακαώς την προαγωγή τού αδελφού τους …
      Και απ’ ότι φαίνεται θα τα καταφέρουν…
      Οπότε και η Μονή καί η Αρχιεπισκοπή Κύπρου συντεταγμένες στην Νέα Εποχή, Εμβόλια και μάσκα όπως συνιστούν οι ειδικοί, λειτουργία σύμφωνα με τις ΚΥΑ…..και μέσα σε όλα αυτά και λίγα ή πολλά κηρύγματα περί υπακοής διανθισμένα με άγιο Παϊσιο…
      Αλλά όπως έγραψα και αλλού, ο Κύριος ΔΕΝ εκπειραζεται ….

  7. Μιλάμε για θέατρο σκιών…το ΨΕΜΑ όσο και να καμουφλάρεται πάντα είναι ξένο προς την Αλήθεια. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αρχέκακος οφεις προσπαθεί να πλανήση και τους εκλεκτούς. Οι Χριστιανοί όμως που νύμφουν αδιάλειπτα έχουν την πληροφορία του Αγίου πνεύματος,που είναι πνεύμα ευθές και Αληθείας και ξεσκεπάζει κάθε ψέμα.

    • Αδερφέ. Που νήφουν. Όχι νύμφουν. Αν υπάρχει τέτοια λέξη, νύμφουν, δεν ξέρω, αλλά αν υπάρχει θα σημαίνει κάτι τελείως μα τελείως διαφορετικό. Και μάλιστα να «νύμφουν» αδιάλειπτα. Μπορεί βέβαια να μη φταις εσύ αλλά κάποιος αυτόματος ορθογράφος (ωτοκορρέκτορας, που έλεγε κι η γιαγιά μου).

Σχολιάστε