Κάθε εθνική επέτειος μοιάζει με κηδεία της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Από την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βαθιώτη στον Στέφανο Δαμιανίδη.

Κύριε Δαμιανίδη θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο με αφορμή τις δηλώσεις που ακούσαμε για την 26η Οκτωβρίου.

Μου δίνεται η εντύπωση ότι πάλι μαζεύτηκαν οι ηθοποιοί της χιλιοπαιγμένης παράστασης για να βασανίσουν την ακοή μας με κύμβαλα αλαλάζοντα. Κάθε εθνική επέτειος μοιάζει με κηδεία της δημοκρατίας και της ελευθερίας, στην οποία οι σατανικοί δολοφόνοι τολμούν και βγάζουν επικήδειους λόγους.

Χορτάσαμε και φέτος την αποθέωση του ανάποδου κόσμου. …

Ακούσαμε φαρισαίους παλιάτσους, που είπανε ένα βροντερό «ΝΑΙ» στον ιατροφασισμό, να γιορτάζουν με πληκτικές και κατάπτυστες τυμπανοκρουσίες το «ΟΧΙ» στον ναζιστικό φασισμό!

Έκαναν πασαρέλα οι πολύχρωμες πολιτικές μαριονέττες εκτελώντας κατά γράμμα όσα επιτάσσει το εγχειρίδιο του καλοκουρδισμένου προπαγανδιστή.

Τί λέει αυτό το εγχειρίδιο;

Όσο περισσότερο καταλύεις την Δημοκρατία, τόσο πιο συχνά να επικαλείσαι το όνομά της. Πάλι είχαμε πληθωριστική χρήση όλων των όρων που μαγνητίζουν ή υπνωτίζουν τους ταλαιπωρημένους μαζανθρώπους.

Πόσες φορές ακούσαμε την λέξη «δημοκρατία»;
Πόσες φορές ακούσαμε την λέξη «ελευθερία»;

Αυτές οι λέξεις χαϊδεύουν τα αυτιά των προβάτων. Αλλά οι πολιτικοί έχουν αποκρύψει από εμάς ότι μας μιλούν με εμβολιασμένες λέξεις, για να χρησιμοποιήσω αυτόν τον επίκαιρο όρο.

Τί έχουν κάνει; Έχουν κρατήσει το φανταχτερό κέλυφος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»! αλλά έχουν εμβολιάσει το εσωτερικό με την αντίθετη σημασία. Μιλούν για «δημοκρατία» και εννοούν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Μιλούν για «πρόοδο» και εννοούν ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ. Μιλούν για «ελευθερία» και εννοούν ΣΚΛΑΒΙΑ.

Μου ‘κανε εντύπωση ο κ. Οικονόμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν ντράπηκε να πιάσει στο στόμα του τον Κωνσταντίνο Τσάτσο. Έχουμε πολιτικές καρικατούρες που προσπαθούν σαν φρικαλέα παράσιτα να λουστούν με την ακτινοβολία ογκολιθικών προσωπικοτήτων.

Τί μας είπε ο κ. Οικονόμου; «Η Ελλάδα είναι αυτή που γέννησε την ελευθερία και συνεχίζει να στέκεται ανυποχώρητη και ασυμβίβαστη στην υπεράσπισή της». Και φουσκώνει σα γαλί ο κάθε πολιτικός λέγοντας αυτές τις μπούρδες.

Τα μέλη της κυβέρνησης της Ν.Δ., που εφεξής θα έπρεπε να λέγεται Νέα Δικτατορία, τολμούν και μιλούν για ελευθερία και για ανάγκη ανυποχώρητης υπεράσπισης, την ώρα που το κόμμα αυτό έχει κάνει σκόνη και θρύψαλα την ελευθερία, κρατώντας σε εργασιακή και οικονομική ομηρία τους υγειονομικούς. Και ενώ έχει ποδοπατήσει επί 3 σχεδόν χρόνια με τον πιο ελεεινό τρόπο τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και μαζί με αυτές και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Τί να λέμε τώρα πάλι;
Την κυκλοφορία με τα sms;
Τα QR code;
Την κυκλοφορία με μάσκα παντού;
Με τους βαμβακοφόρους στυλεούς στα ρουθούνια λες και είμαστε κακούργοι που τους παίρνουνε dna;


Η συνέχεια στο ηχητικό.


Σχολιάστε