Η επιστροφή της «Ιερής Αγελάδας»!

Στό κέντρο ο Ἀθηναγόρας, δεξιά του ὁ νεαρός τότε Βαρθολομαῖος καί ἀριστερά του ὁ ποντίφηκας. [εικόνα από Εδώ]

«Λίγους μῆνες πρίν τήν κοίμησή του (τοῦ Ἁγίου Πορφυρίου), καθόμασταν στό Κελλί καί συνομιλούσαμε. Ξαφνικά τίναξε τό κεφάλι πρός τά πίσω καί συνοφρυώθηκε, λέγοντας :
– Ὥωω…!
– Τί ἔπαθες Γέροντα; Τί ἔγινε…;
– Τόν φάγανε…!!!
– Ποιόν φάγανε;
– Τόν Οἰκουμενικό Πατριάρχη… τόν φάγανε οἱ Ἀμερικάνοι! Θέλουνε νά βάλουνε δικό τους.
Ὁ Ἅγιος τό εἶδε τήν ἴδια στιγμή, πού συνέβη. Μετά ἀνακοινώθηκε ἐπίσημα ἡ κοίμησή του».

[Ο Άγιος Πορφύριος αναφέρεται στον προκάτοχο του Βαρθολομαίου μακαριστό Δημήτριο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως]


Το 1949 ο Αθηναγόρας επιβιβάστηκε στο Προεδρικό αεροσκάφος του Τρούμαν με το όνομα «Ιερή Αγελάδα» για να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη. Εβδομήντα τρία χρόνια αργότερα, μεσολαβούντος του δολοφονημένου, σύμφωνα με τον Άγιο Πορφύριο, από τους αμερικανούς Πατριάρχη Δημήτριο, ο προστατευόμενος των αμερικανών πατρ. Βαρθολομαίος θα επιβιβαστεί σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο αμερικανικών συμφερόντων, παρακάμπτοντας όλα τα εμπόδια αναχώρησης από την Τουρκία προς το Κυπριακό έδαφος, για να υποδείξει στην «Αυτοκέφαλη», κατά τ’ άλλα, Εκκλησία της Κύπρου τον νέο Αρχιεπίσκοπο! Μάλιστα, υπάρχει συγκεκριμένος Ιεράρχης που προτιμούν οι αμερικάνοι χωρίς να τους «’χαλά’ η ανάδειξη δεύτερου»!

Ο πατριάρχης της Γέενας (και όχι του Γένους όπως παραπλανητικώς κυκλοφορεί) θα επιλέξει υποψήφιο παπόφιλο, σχισματόφιλο, φίλο της ομοφυλοφιλικής διαστροφής, της λαθρομετανάστευσης, του οικουμενισμού, της πανθρησκείας, της εθνικής αποδόμησης, των πειραματικών m-RNA σκευασμάτων, των εκτρώσεων, της πράσινης (υπ)ανάπτυξης, της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Ένα κλωτσοκούδουνο των αμερικάνων.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Πληροφορίες από Κρίσιμα σενάρια και ασκήσεις συμμαχιών για νέο Αρχιεπίσκοπο


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

1 thoughts on “Η επιστροφή της «Ιερής Αγελάδας»!

Σχολιάστε