Τί κάνει ο Βίκτορ Όρμπαν για την Πατρίδα του που δεν κάνουν οι «έλληνες» πουλημένοι προδότες που τον βρίζουν;

Ο «κακός, ακροδεξιός, φασίστας, ευρωσκεπτικιστής» Βίκτορ Όρμπαν, για να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας του έχει καθιερώσει τα εξής στο φτωχότερο -υποτίθεται- από το Ελληνικό Κράτος της Ουγγαρίας :

«Κάθε Ουγγαρέζα κάτω από τα 40 όταν παντρεύεται δικαιούται ένα δάνειο 33 χιλιάδων ευρώ άτοκο. Σε περίπτωση που κάνει 2 παιδιά μειώνεται κατά το 1/3. Με τρία παιδιά χαρίζεται. Με τέσσερα παιδιά απαλλάσσεται δια βίου και από φόρους!
Γιατί ο Όρμπαν, ο «φασίστας» για τους τζιτζιφιόγκους τους πορφυρογέννητους της Ευρώπης, θέλει να μεγαλώσει την Πατρίδα του -το είπε- με Ούγγρους και όχι με Πακιστανούς
.». [τάδε έφη Δημήτριος Νατσιός]

Τα δικά μας τα αριστερά και τα δεξιά ευρωλιγούρικα μανταλάκια ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ από αυτά που ανακοίνωσε ο Όρμπαν δεν θέλουν και δεν μπορούνε να κάνουν. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ. Μπορούνε όμως να προωθούν τις εκτρώσεις, την ομοφυλοφιλία, την πορνεία και να μοιράζουν Ελληνικές ιθαγένειες σε Πακιστανούς για να «λύσουν» το πρόβλημα. Αυτά μόνο ξέρουνε και μπορούνε να κάνουν!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εκτελούνε πιστά ξένη ατζέντα και μας διαγράφουνε από τον χάρτη μπροστά στα μάτια μας.

Αν ζούσανε σε άλλες εποχές θα κοιτούσαν την κρεμάλα.

Για το καλό μας και το καλό των παιδιών μας ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνουμε με αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

7 thoughts on “Τί κάνει ο Βίκτορ Όρμπαν για την Πατρίδα του που δεν κάνουν οι «έλληνες» πουλημένοι προδότες που τον βρίζουν;

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 

    18 καὶ τὰ ἔθνη ὠργίσθησαν, καὶ ἦλθεν ἡ ὀργή σου καὶ ὁ καιρὸς τῶν ἐθνῶν κριθῆναι καὶ δοῦναι τὸν μισθὸν τοῖς δούλοις σου τοῖς προφήταις καὶ τοῖς ἁγίοις τοῖς φοβουμένοις τὸ ὄνομά σου, τοῖς μικροῖς καὶ τοῖς μεγάλοις, καὶ διαφθεῖραι τοὺς διαφθείροντας τὴν γῆν.

    Σκοτώστε το σατανά αδέλφια να κυριαρχήσει το καλό. Οι Άγιοι και τα αγγελούδια μας χρειάζονται. Θάνατος στους βιαστές και τους εξουσιαστές του διαβόλου.

    Δόξασει σόι ο Θεός.

    • Η περικοπή αδελφέ, μας λέει για την οργή Του Θεού. Τώρα εσύ μας λες για θάνατο, που θα προκαλέσει άνθρωπος σε άνθρωπο; Για να καταλάβω.
      Και απο κάτω
      Δόξασει σόι ο Θεός.

    • Αδερφέ θες να σκοτώσεις τον σατανά; Και εγώ θέλω.
      Αδέρφια Έλληνες θέλετε να σκοτώσετε το σατανά; Και εγώ μαζί σας.
      Ένας είναι ο τρόπος. Να πέσουμε όλοι στα γόνατα, να μετανοήσουμε και έτσι να προσελκύσουμε το έλεος του Θεού και την οργή του να γλιτώσουμε. Να δείτε μετά που πάει ο σατανάς με την παρέα του.

      Καλή μετάνοια σε όλους μας

      • Στόμα δικαίου μελετήσει σοφίαν, καὶ ἡ γλῶσσα αὐτοῦ λαλήσει κρίσιν.

        Από το στόμα του δίκαιου ανθρώπου θα βγαίνουν σοφές σκέψεις και η γλώσσα του θα εκφέρει δίκαιες κρίσεις.
        Ψαλμ.36

  2. Διεφθαρμένος λαός, διεφθαρμένοι άρχοντες.. «ἐλασσονοῦσι δὲ φυλὰς ἁμαρτίαι» (Παροιμίες).
    Αν και εμείς δεν κολυμπούσαμε μέσα στην αμαρτία, δεν θα επιλέγαμε αυτους, δεν θα μας αντιπροσώπευαν αυτοί κλπ.. Όλα είναι μία αλυσίδα.

  3. Η τιμωρία για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα σύμφωνα με την Αγία Γραφή είναι ΘΑΝΑΤΟΣ μόνο ΘΑΝΑΤΟΣ.

  4. Όσο σκληρός κι αν είναι αυτός ο χαρακτηρισμός, είναι πέρα για πέρα αληθής.
    Όχι μόνο δεν νοιάζονται για την Ελλάδα, αλλά υπονομέυουν διά πράξεων και παραλείψεών τους την επιβίωση των Ελλήνων με κάθε μέσο.
    Όσο γι’ αυτούς που ακόμα τους ψηφίζουν, διαφωνώ ότι είναι συνένοχοι. Σαφώς ένα ποσοστό έχει τις ίδιες αντιλήψεις με δάυτους, όμως οι περισσότεροι είναι θύματα μιάς επιστημονικώς επεξεργασμένης προπαγάνδας, που ο μέσος άνθρωπος μπορεί δύσκολα ν’ αποκρούσει.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι όλοι μας είμαστε άμοιροι ευθυνών, για όσα συμβαίνουν. Αντιθέτως, είμαστε όλοι συνυπέυθυνοι στον βαθμό που μας αναλογεί.
    Ο Ανδρέας τα είπε όλα:»Καλή μετάνοια σε όλους μας». Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σχολιάστε