Γαλλία – Οικουμενιστικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

σ.σ. Τα πονηρά σχέδια των προδρόμων του Αντιχρίστου για την ψευδοένωση προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Στην Γαλλία έγινε οικουμενιστκός Εσπερινός μεταξύ παπικών και υποτιθέμενων ορθοδόξων. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα μεταξύ λεγομένων ορθοδόξων και εκπροσώπου αχειροτόνητων καθηρημένων σχισματικών, που έχουν κοινωνία με παπικούς, ουνίτες και άλλους σχισματικούς.


«Το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του ΡΚαθολικού Αρχιεπισκόπου των Παρισίων Mgr Laurent ULRICH, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κύριος Δημήτριος τέλεσε Εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, πολιούχου Παρισίων

στον Ιερό Ναό Saint-Étienne-de-Mont. Παρόντες ήταν ο ΡΚαθολικός Αρχιεπίσκοπος Mgr Laurent ULRICH, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κύριος Ιωσήφ, του Πατριαρχείου Ρουμανίας, Ορθόδοξοι και ΡΚαθολικοί Κληρικοί και πιστοί.»

ΑΚΤΙΝΕΣ

4 thoughts on “Γαλλία – Οικουμενιστικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

  1. Φύλαξόν με ως κόρην οφθαλμού· εν σκέπη των πτερύγων σου σκεπάσεις με από προσώπου ασεβών των ταλαιπωρησάντων με.
    Ψαλμ.16

    • Οι γαρ τοιούτοι ψευδαπόστολοι, εργάται δόλιοι, μετασχηματιζόμενοι εις αποστόλους Χριστού……

      Γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι ψευδαπόστολοι, εργάτες δόλιοι, που μετασχηματίζονται σε αποστόλους Χριστού. Και αυτό δεν είναι θαύμα. γιατί ο ίδιος ο Σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός. Δεν είναι λοιπόν μεγάλο πράγμα, αν και οι διάκονοί του μετασχηματίζονται και εμφανίζονται σαν διάκονοι δικαιοσύνης. των οποίων το τέλος θα είναι κατά τα έργα τους.

      Επιστολή Β’ Προς Κορινθίους
      Κεφ.11,13-15

      Ἐξωτερικὰ ἔχει τὴν προβιὰ τοῦ προβάτου. Ἐσωτερικὰ εἶναι λύκος, «Σχῆμα μόνον αυτοίς, ἤ δορὰ τοῦ προβάτου» (Χρυσόστομος. Ε.Π.Ε. 19,614). Μετάφρασις: Ἐξωτερικὰ μόνο παρουσιάζονται μὲ τὴν προβιὰ τοῦ προβάτου.

      • Εμίσησα ἐκκλησίαν πονηρευομένων καὶ μετὰ ἀσεβῶν οὐ μὴ καθίσω.

        Μακριά από Εκκλησίες αιρετικές, διεστραμμένες, οι οποίες πολλές φορές παρουσιάζονται και με «ένδυμα προβάτου» για να παραπλανήσουν τους πιστούς.
        Προσοχή, μας φωνάζουν οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας.

        Αρχιμ.Τιμόθεου Κιλίφη
        Αιωνία η μνήμη

Σχολιάστε