Ο Διδυμοτείχου, μετά τον ΨευδοΚιέβου στον ΨευδοΣκοπίων!!

σ.σ. Δεν μας αφήνουνε να ησυχάσουμε βρε παιδί μου. Μετά το μιαρό συλλείτουργο με τον ΨευδοΚιέβου στην Θάσο ο Διδυμοτείχου Δαμασκηνός επανέλαβε το ίδιο με τους σχισματικούς των Σκοπίων. Τον προσκάλεσε λέει ο «ελληνομαθής» επιχώριος «Μητροπολίτης Στρωμνίτσης κ. Ναούμ.». Τόσο «ελληνομαθής» αυτός ο Ναούμ ώστε να μην βλέπει ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ότι η λεγόμενη «Μακεδονική γλώσσα» είναι η Ελληνική, αλλά αρκετά «ελληνομαθής» ώστε να μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας. Βέβαια, τί να τον κάνουμε τον Ναούμ; Εδώ έχουμε τους δικούς μας καλοζωισμένους δεσποτάδες, βαρέα τριαξονικά για όλες τις δουλειές με συνείδηση μπετόν αρμέ. Δεν περνάει τίποτα. Εκτελούν πιστά τις εντολές της αντίχριστης νέας τάξης και έχουν και την αξίωση να τους κάνουμε υπακοή γιατί είναι λέει η Εκκλησία! Γελάνε και οι πέτρες με τα καμώματά τους. Είναι δυνατόν όμως να έχεις προδώσει την Πίστη και να μην προδώσεις και την Πατρίδα; «Καμαρώστε» τον «έλληνα ιεράρχη» στις φωτογραφίες από την Ρομφαία.


3 thoughts on “Ο Διδυμοτείχου, μετά τον ΨευδοΚιέβου στον ΨευδοΣκοπίων!!

  1. Κάτ αρχάς η Στρώμνιτσα ή Τιβέριου πόλις, ήταν ανέκαθεν Ελληνική. Ατυχώς στον Α Βαλκανικό πόλεμο περιήλθε στην Βουλγαρία αλλά έχει και συνέχεια.
    Στον Β Βαλκανικό πόλεμο, ο Ελληνικός στρατός κατέλαβε την περιοχή, αλλά η Ελληνική κυβέρνηση, λέγε με Βενιζέλος, συμφώνησε να παραμείνει στην Βουλγαρία… βέβαια μετά τον Α παγκόσμιο πόλεμο περιήλθε στο Βασίλειο της Σερβίας…….
    Τώρα οι κάτοικοι τής Θράκης αλλά και τής Βορείου Ελλάδος, ας ερωτησουν τον κο Δαμασκηνό, αν πιστεύει στον Τριαδικό Θεό, αυτό μόνο…

Σχολιάστε