Όπως άλλοτε οι Τούρκοι εξισλάμιζαν, οι Φράγκοι λατινοποιούσαν, έτσι και σήμερα οι Δυτικές δυνάμεις επιβάλλουν την νέα τους θρησκεία…

 Όλη η Δύση άσκησε πιέσεις στην Σερβία προκειμένου να τελεστεί η λοατκι παρέλαση. Ο πρόεδρος Βούσιτς είπε πως επιβάλλεται στον λαό της Σερβίας και ότι αποτελεί υβριδικό πόλεμο κατά της χώρας του.
Και ακριβώς περί αυτού πρόκειται.

Όπως άλλοτε οι Τούρκοι εξισλάμιζαν, οι Φράγκοι λατινοποιούσαν, έτσι και σήμερα οι Δυτικές δυνάμεις επιβάλλουν την νέα τους θρησκεία που αποτελείται από πλήθος θεοτήτων. 

Την θεότητα των λοατκι, του φεμινισμού, του αντιχριστιανισμού και της αντιπαράδοσης, του ρατσισμού κλπ.

Είναι πόλεμος κατά της ελευθερίας των λαών, πόλεμος κατά της ελευθερίας σκέψης κάθε ανθρώπου που υφίσταται πλύση εγκεφάλου και του στερούν το απαράγραπτο δικαίωμα να αναπτύξει ελεύθερα την προσωπικότητα του.

Ιωάννης Μιχ.
Facebook

Προσκυνητής

3 thoughts on “Όπως άλλοτε οι Τούρκοι εξισλάμιζαν, οι Φράγκοι λατινοποιούσαν, έτσι και σήμερα οι Δυτικές δυνάμεις επιβάλλουν την νέα τους θρησκεία…

  1. Η Δύση, σε επίπεδο θρησκευτικών, πολιτικών και «πνευματικών» ηγεσιών έχει δύσει από πολύ καιρό. Δυστυχώς και οι Δυτικοευρωπαϊκοί λαοί σε μεγάλο ποσοστό έχουν διαφθαρεί και διαβρωθεί από τη διαβόητη «πολιτική ορθότητα».
    Πολύ φοβούμαι ότι με αφορμή τις τελευταίες στρατιωτικές και πολιτικές εξελίξεις στο ζήτημα της Ουκρανίας και τις εξ αυτών προκληθησόμενες συνέπειες θα ενεργοποιηθούν οι πνευματικοί νόμοι και θα τιμωρηθεί η Δυτικοευρωπαϊκή αποστασία.
    Αποτελεί, πλέον, κοινή διαπίστωση ότι από πνευματικής και ηθικής πλευράς η Δυτική Ευρώπη και οι χώρες που αποτελούν εξαρτήματά της, όπως η Ελλάδα, έχουν φθάσει στον πάτο του βαρελιού.
    Είναι πολύ πιθανό η όλη αυτή δυσμενής συγκυρία να δράσει καθαρτικά και ο νοών νοείτω…

  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ Α’ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

    18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστίν, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν, ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.

    Ζούμε σε μια φιλελεύθερη φασιστική κοινωνία με χριστιανικά απαίδευτους και ακατήχητους. Μια κοινωνία που ευνοεί τον Αντίχριστο.

Σχολιάστε