Υπέγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στο πιτς φιτίλι αλλά στάθηκε μισή ώρα στην βροχή δίχως ομπρέλα!

Πόσο ηλίθιους μας θεωρούν; Πολύ ηλίθιους και έχουν και αποδείξεις στα εκλογικά αποτελέσματα. Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου κάλεσε τον Προκόπη Παυλόπουλο να μιλήσει σε συνεδριακή εκδήλωση, παρουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ναι. Μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσουμε και αυτό. Περισσότερες κοινές εμφανίσεις Πολιτείας Εκκλησίας όπου η δεύτερη θα παίζει τον ρόλο του σερβιτόρου. Και ποιό θέμα επέλεξε να αναλύσει ο Παυλόπουλος; Την σχέση μεταξύ της «αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας» και της «χριστιανικής διδασκαλίας»! Σούπερ! Την «αντιπροσωπευτική δημοκρατία» που μας έφερε ως εδώ και την «χριστιανική διδασκαλία» της ψευδοσυνόδου της Κρήτης. Αξίζει όμως να δούμε ένα μικρό απόσπασμα στην αρχή της ομιλίας που καθόρισε την ποιότητά της, την ειλικρίνειά της και αν εν τέλει κάτσαμε να την παρακολουθήσουμε.

Είναι σοκαριστικό αλλά δείχνει τί σκέφτονται για εμάς, πόσο μας λογαριάζουν. Αναλογιστείτε καθώς θα διαβάζετε ότι αυτός που μιλάει είναι ο ίδιος άνθρωπος που υπέγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών πριν 4 μόλις χρόνια, κόντρα στα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαδήλωσαν εναντίον της … Πρόδωσε δια χειρός ιστορία, ταυτότητα, προγόνους, αίματα και αγώνες. Πολιτικοί άρχοντες και κρατική «Εκκλησία» μας τον ξανασερβίρουν μαζί με τους ομοϊδεάτες του και τις ψεύτικες ιδέες του. Πόσες φορές ακόμη διάολε;

[Αξίζει να ακούσετε και να δείτε το θράσος -από το 0:30 περίπου]

«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά γιατί βρίσκομαι σήμερα εδώ. Πάνω απ’ όλα Σεβασμιώτατε ευχαριστώ γιατί μου θυμίσατε εκείνο το βράδυ της ορκωμοσίας μου. Σημαδιακή μέρα και για μένα. Μόνο που ξέρετε, το να φθάνουμε στο σημείο να θεωρούμε ότι ήταν σημαντικό ότι δεν κρατούσα ομπρέλα την ώρα που η Προεδρική Φρουρά ήταν κάτω από την βροχή ώρες ολόκληρες περιμένοντάς μας, το να θεωρείται αυτό σημαντικό για έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεωρώ ότι είναι, όχι από εσάς, …[σ.σ. δυσνόητο]… ήταν υπερβολή. Κυρίες και κύριοι για σκεφτείτε,. Τί ήταν για μένα να σταθώ μισή ώρα κάτω από την βροχή, μπροστά στους αγώνες των ανθρώπων, οι οποίοι οδήγησαν τούτο τον τόπο στο να είναι σήμερα ελεύθερος. Για να είμαι εγώ Σεβασμιώτατε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εκείνη την 13 Μαρτίου του 2015 αγωνίστηκαν τόσοι. Νομίζω, το να είμαι ασκεπής στην βροχή ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής, ασήμαντος αφού δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να κάνω άλλο τι για να διαβεβαιώσω έτσι ότι θα αφιερώσω τον εαυτόν μου στην άσκηση των καθηκόντων μου. ………………..
—-Εδώ χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας. Όπου χτυπάει η καρδιά της ιστορίας, χτυπάει η καρδιά του τόπου μας. Όπου δεν ακούγεται ο αχός της ιστορίας ο τόπος δεν είναι παρών, γιατί απλά η Ελλάδα είναι η ιστορία της και οι αγώνες της. Και θα είναι άπαξ δια παντός η ιστορία της και οι αγώνες της. Αν η Ελλάδα σταματούσε να αγωνίζεται η Ελλάδα δεν θα υπήρχε, τουλάχιστον η Ελλάδα που αξίζει την ιστορία της, που αξίζει την πορεία της μέσα στην ανθρωπότητα.
»

ΞΕΒΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

4 thoughts on “Υπέγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στο πιτς φιτίλι αλλά στάθηκε μισή ώρα στην βροχή δίχως ομπρέλα!

  1. Όχι μόνο τη συμφωνία της ντροπής υπέγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και δεν ανέπεμψε στη Βουλή, όπως εδικαιούτο και όπως επέβαλλε η ηθική τάξη, τα τρισαίσχιστα νομοσχέδια με τα οποία η τότε αντίχριστη κυβερνώσα συμμορία θεσμοθέτησε το διατροφικό μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας (όπως π.χ. η αλλαγή φύλου από τα 15).
    Εξ όσων γνωρίζω και ενθυμούμαι, (παρακαλώ εάν λαθεύω κάποιος επαΐων να με διορθώσει), ούτε ένας επίσκοπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν ανακάλεσε δημοσίως στην τάξη τον παρεκτραπέντα, τότε ανώτατο πολιτειακό παράγοντα.
    Ίσα-ίσα, που ο εν λόγω τιμήθηκε από τη διοικούσα Εκκλησία.
    Αντί ελέγχου και εφαρμογής, ενδεχομένως, σε βάρος του των όσων διακελεύουν σχετικώς οι θείοι και ιεροί κανόνες, τιμές και έπαινοι…
    Ο tempora o mores!
    Αυτή την παρακαταθήκη κατέλιπαν οι προφήτες, οι απόστολοι, οι μάρτυρες, οι πατέρες, οι όσιοι της Πίστεώς μας;

  2. Σύν τό γεγονός, δεν διαψεύστηκε, είχε σχέση με παντρεμένη γυναίκα και ο απατημενος σύζυγος έφτασε μέχρι τον τότε πρωθυπουργό, τον ένοικο τής Ραφήνας, χωρίς συνέπειες

  3. Ο χειρότερος εχθρός σε αυτή τη χώρα βρίσκεται εντός  των τειχών.
    Περιοριστείτε στις στοές σας θλιβερά ανθρωποειδή, μολύνετε με την παρουσία σας τον ευλογημένο αυτό τόπο.
    Σιχάθηκα….!!!

Σχολιάστε