7 thoughts on “ΕΥΓΕ στον λαό της Γεωργίας που αντιστέκεται στον σοδομισμό.

 1. Η Εκκλησία της Γεωργίας και ο πιστός λαός της, μας βάζουν τα γυαλιά.
  Αυτή είναι η ωμή και ντροπιαστική, για μας τους Ελληνες, αλήθεια.
  Για τον «καθώς πρέπει» και ατσαλάκωτο χριστιανισμό μας.
  Τον ανώδυνο και ακίνδυνο για το δαιμονοκρατούμενο κατεστημένο.
  Οι τραγικοί επίσκοποι των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων, ουδέποτε έλαβαν την πρωτοβουλία, όλα αυτά τα χρόνια, να αντιδράσουν δυναμικά στο αίσχος διαρκείας που έχουν ονομάσει, προκλητικά και αδιάντροπα, «gay pride».
  Να κινητοποιήσουν το σύνολο των μητροπολιτών, το λοιπό κλήρο, τις μοναστικές αδελφότητες και το λαό του Θεού, προκειμένου, στεντορεία τη φωνή, να αποδοκιμάσουν την αδιαντροπιά, την ξετσιπωσιά και τον εκφυλισμό που σηματοδοτεί η παρέλαση της αισχύνης.
  Και φθάσαμε, έτσι, στο ανήκουστο σημείο να διαπομπεύονται από τους παρελαύνοντες ιερά πρόσωπα και ιερά σύμβολα της Πίστεώς μας.
  Εκεί μας οδηγεί η «σύνεση», όπως καμουφλαρισμένα και τεχνηέντως «βαφτίστηκε» η δειλία…
  Θα δώσουμε φρικτό λόγο εν ημέρα Κρίσεως όσοι θεώμαστε απαθώς αυτά τα βρωμερά αίσχη. Κληρικοί και λαϊκοί.

 2. Εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος
  Εδώ είναι το gay pride, εκεί είναι ;;;;;;;;;;;; Απώλεια ψυχών και σωμάτων

 3. Εχθές, ανακοινώθηκε η έκδοση μιας ιστορικής δικαστικής αποφάσεως-σταθμού, του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έκρινε ως μη συνταγματικό το «δικαίωμα» της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας.
  Στο παρόν σχόλιο δεν πρόκειται να σχολιάσω την εμετική και παραληρηματική αντίδραση πολιτικών, «ακτιβιστών», δημοσιογράφων και λοιπών της γνωστής συστημικής και νεοταξίτικης συνομοταξίας.
  Θα σταθώ, μονάχα στο γεγονός της ορθής αντιδράσεως του αιρετικού Βατικανού, που επισήμως επιδοκίμασε την απόφαση.
  Περιμένουμε να δούμε την επίσημη αντίδραση του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και της Εκκλησίας της Ελλάδος.
  Σημειωτέον, ότι όταν η νεοταξίτικη κυβέρνηση Μητσοτάκη, διά του υπουργού Μεταφορών και Συγκοινωνιών Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, κατέβασε την υπέρ της αγέννητης ζωής αφίσα στο μετρό της Αθήνας, δεν είδαμε κάποια επίσημη αντίδραση της εκκλησιαστικής ηγεσίας.

 4. Νομίζω ότι η απόφαση του Α.Δ. των ΗΠΑ δεν λέει αυτό. Η απόφαση κρίνει ότι είναι αρμοδιότητα της κάθε πολιτείας να αποφασίζει περί εκτρώσεων (πως, υπό ποιες προϋποθέσεις, πότε, κτλ.) και όχι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και σίγουρα όχι αυτό το ίδιο το Α.Δ., όπως είχε γίνει το 1973, κατά κραυγαλέα αντισυνταγματικό τρόπο. Το πρόβλημα με την απόφαση του 1973 που ανατράπηκε με την φετινή, ηταν ότι νομοθετούσε ευθέως επί θέματος που δεν θα έπρεπε, σύμφωνα με το σύνταγμα των ΗΠΑ, να ασχοληθεί. Θεωρήθηκε ως παραβίαση των αρμοδιοτήτων των πολιτειών. Αυτά κατάλαβα εγώ, πέρα από τον επικοινωνιακό χαμό και την αποχαλινωμενη φιλελευθεραριστερα των δύο ακτών του Ατλαντικού. Εάν κάνω λάθος παρακάτω διορθωστε.

  • Η σημερινή απόφαση λέει ότι η έκτρωση δεν αποτελεί ομοσπονδιακό συνταγματικό δικαίωμα,. Ακύρωσε δηλαδή μία απόφαση 50 σχεδόν ετών η οποία επέβαλε τρόπον τινά σε όλες τις Πολιτείες να ευνοούν τις εκτρώσεις. Τώρα όμως είναι ελεύθερες να κάνουν ό.τι θέλουν και πολλές ήδη δήλωσαν ότι θα αλλάξουν τους νόμους τους. Έχει πολύ σημασία το ότι δεν πλανάται στον αέρα η έννοια του «συνταγματικού δικαιώματος» σε ομοσπονδιακό επίπεδο, σε όλους δηλαδή, όσον αφορά την έκτρωση, δηλαδή η νομιμοποίηση της αμαρτίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s