Ἦρθε στή Θράκη ὁ ἐκπρόσωπος τῶν ντ@β@τζήδων…

Κώστας Καραΐσκος

Ἦρθε στή Θράκη ὁ ἐκπρόσωπος τῶν ντ@β@τζήδων καί ἀπό τήν Ἀλεξανδρούπολη μίλησε γιά “ἀναπτυξιακή κοσμογονία”! Ἐγκαινιάζοντας ἕνα …γηροκομεῖο, μιά μονάδα ἐπεξεργασίας ἀποβλήτων καί παπαρολογώντας γιά τήν πλωτή μονάδα ἀποθήκευσης κι ἐπαναεριοποίησης φυσικοῦ ἀερίου (FSRU). Χωρίς νά πεῖ φυσικά ὅτι μέ τήν τελευταία οἱ μέν φίλοι του κονομᾶνε, ἐμεῖς δέ γινόμαστε ἁπλῶς τό χαλάκι γιά τά πόδια τῶν Ἀμερικάνων οἱ ὁποῖοι θά φέρουν στά Βαλκάνια τό πανάκριβο σχιστολιθικό τους ἀέριο καί δέν θά μείνει ΚΑΝΕΝΑ σημαντικό ὄφελος στήν περιοχή, ὅπως ἔγινε καί μέ τόν ΤΑΡ.

Τό πόσα χρόνια καθυστέρησης μετράει ἡ μονάδα ἀπορριμμάτων καί τό ποιόν θά ἐπιβαρύνει δέν τό εἶπε, θυμήθηκε ὅμως ὁ γελοῖος τίς 40 (!!!) θέσεις ἐργασίας. Ὅσο γιά τό γηροκομεῖο τῆς Μητρόπολης, τί νά πεῖς, δείχνει τό μέλλον τῆς Θράκης καί τῆς Ἑλλάδας.

Φυσικά δέν πῆγε στόν Ἕβρο νά δεῖ τά ἔρημα χωριά, δέν πῆγε στήν ἀγορά νά δεῖ τή νέκρα, δέν πῆγε στήν ΒΙ.ΠΕ. νά δεῖ τά κουφάρια, δέν πῆγε στό Νοσοκομεῖο νά δεῖ τήν κατάντια, δέν πῆγε στό ποτάμι νά δεῖ πῶς συγκρατεῖται τό ἰσλαμοπακιστανικό τσουνάμι.

Τουλάχιστον νά πάει στόν ἀγύριστο τό συντομότερο δυνατόν.


tourkikanea.gr

3 thoughts on “Ἦρθε στή Θράκη ὁ ἐκπρόσωπος τῶν ντ@β@τζήδων…

 1. ΨΑΛΜΟΣ 51. ΝΑ’ – Για να μετανοήσουν οι σκληρόκαρδοι άρχοντες και να γίνουν ευσπλαχνικοί, για να μη βασανίζουν τον λαό.
  Διατί αλαζονεύεσαι δια την κακίαν σου συ, ω δυνατέ, ώστε να διαπράττης ανομίας με θρασύτητα και να παραβαίνης όλην την ημέραν τον νόμον του Θεού;
  Αδίκους λογισμούς της καρδίας σου ελάλησε το απύλωτον στόμα σου· ώσαν με ξυράφι ακονισμένον δια της γλώσσης σου ειργάσθης δολίως προς καταστροφήν του πλησίον.
  Ηγάπησες την κακίαν και όχι την αγαθότητα. Επροτίμησες την δολιότητα και συκοφαντίαν από του να λαλής την αλήθειαν και την δικαιοσύνην.
  Επροτίμησες να λέγης λόγους, οι οποίοι φέρουν καταποντισμόν και όλεθρον, και να έχης γλώσσαν δολίαν και συκοφαντικήν εναντίον των άλλων.
   Δια τούτο ο Θεός θα σε κατακρημνίση, θα σε ξερριζώση εντελώς, θα σε μαδήση και θα σε γυμνώση από όλα όσα έχεις. Θα σε εκδιώξη και θα σε εξορίση από την πατρίδα σου, και αυτάς ακόμη τας ρίζας των απογόνων σου θα εξαφανίση εκ μέσου των ζώντων.
  Θα ίδουν οι δίκαιοι την δικαίαν εκ μέρους του Θεού τιμωρίαν σου και θα φοβηθούν. Κατόπιν όμως θα γελάσουν με ικανοποίησιν και χαράν, διότι απεδόθη η πρέπουσα δικαιοσύνη και θα είπουν·
  Ιδού ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος δεν ηθέλησε τον Θεόν ως συμπαραστάτην και βοηθόν του, αλλά ήλπισεν στον πολύν πλούτον του. Εστήριξε και εμεγάλωσε την δύναμίν του επί ματαίων και εφημέρων πραγμάτων……………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s