Χωρίς να στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα η άθλια και εγκληματική κυβέρνηση επιμένει να κρατάει στους δρόμους χιλιάδες Υγειονομικούς και τις οικογένειές τους.

Ομιλεί ο Δήμος Θανάσουλας στον Στέφανο Δαμιανίδη

Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν

«Είναι χαρακτηριστική η μελέτη που κυκλοφόρησε τώρα τον Φεβρουάριο από το Lancet, η οποία ξεκαθαρίζει και από το ξεκίνημά της λέει ότι ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. Άρα, το να είναι κάποιος ο οποίος έχουν περάσει δύο δόσεις, δεν έχει πια αντισώματα και να είναι με δύο ράπιντ, και την ίδια στιγμή ο «απροστάτευτος» ανεμβολίαστος να μην μπορεί να δουλέψει, ή με 5 ημέρες ακόμα και με συμπτώματα ένας εμβολιασμένος να νοσεί και να πηγαίνει και να δουλεύει, είναι πράγματα απαράδεκτα, Δείχνουν μία εμμονή.»

2 thoughts on “Χωρίς να στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα η άθλια και εγκληματική κυβέρνηση επιμένει να κρατάει στους δρόμους χιλιάδες Υγειονομικούς και τις οικογένειές τους.

  1. Ερώτηση αφελούς: Όταν ο κ. Θανάσουλας προσέφυγε στο ασφυκτικά ελεγχόμενο από την εκάστοτε κυβέρνηση ΣτΕ για τους άνδρες της ΕΜΑΚ, δεν γνώριζε ποιά θα ήταν η κατάληξη της προσφυγής;
    Ο συνάδελφός του Νίκος Αντωνιάδης διακηρύσσει σε όλους τους τόνους δύο χρόνια τώρα, ότι κάθε προσφυγή στο «Συμβούλιο των Επικρατούντων» είναι πάσα στην κυβέρνηση, μιάς και η ηγεσία του ΣτΕ επιλέγεται με πολύ συγκεκριμένα, αυστηρότατα κριτήρια.
    Ως προς τα υπόλοιπα που αναφέρει στην συνέντευξη για τις μελέτες του Lancet, αλλά και του British Medical Journal, έχει απόλυτο δίκιο.
    Όσο για τον κ. Δαμιανίδη, προ καιρού έλεγε, ότι καμμία νομική ενέργεια δεν μπορεί να αποφέρει καρπούς, αλλά πήρε συνέντευξη από δικηγόρο. Μάλιστα…
    Τον Αντωνιάδη, όμως, τον έχει αποκλείσει με αστείες δικαιολογίες. Όσοι παρακολουθείτε την δράση του ποινικολόγου, γνωρίζετε πολύ καλά αν κάθε νομική ενέργεια είναι εκ προοιμίου καταδικασμένη ή όχι. Δεν είναι ελεγχόμενο όλο το δικαστικό σώμα. Απολύτως ελεγχόμενη είναι μόνο η εκάστοτε ηγεσία των δικαστών, που διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί, που υπηρετούν ευόρκως το λειτούργημά τους. Δεν είναι όλα μάυρα.

Σχολιάστε