Μαρτυρία: Καρδιολογικό κόβιντ στο Τζάνειο – 30 εισαγωγές για εμφράγματα σε ανθρώπους με κόβιντ και 7 θάνατοι σε ηλικές 20 εώς 35 πλήρως εμβολιασμένοι!

5 thoughts on “Μαρτυρία: Καρδιολογικό κόβιντ στο Τζάνειο – 30 εισαγωγές για εμφράγματα σε ανθρώπους με κόβιντ και 7 θάνατοι σε ηλικές 20 εώς 35 πλήρως εμβολιασμένοι!

  1. Μέσα στο Τζάνειο υπάρχει τεράστιο graffiti για τους «ήρωες της πρώτης γραμμής». Αφού είστε ήρωες οι υγειονομικοί του Τζανείου, θα οργανώσετε και μία συνέντευξη τύπου για τα ανατριχιαστικά συμβάντα, που καταγγέλει επωνύμως ο κ. Τζίρας.

  2. Το post είναι πλήρως αναληθές.
    Προσέχετε τι ανεβάζετε. Το διασταύρωσα από ιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο και
    δεν φοβάται να πει την αλήθεια.

    • Από ιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο…ιατρό… ξαναλέω … ιατρό. Μάλιστα, τώρα είμαστε σίγουροι πως αφού είναι ΙΑΤΡΟΣ το post είναι αναληθές. Το καταλαβαίνετε πως πλέον ο κόσμος πεθαίνει από πέσιμο, ___-ιμο, γρίπη κ.ό. άλλο επειδή απλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη στους ΙΑΤΡΟΥΣ, που εσείς τώρα τους επικαλείστε ως αυθεντία, επειδή απλά φοβάται να νοσηλευτεί. Και στην άλλη άκρη του κόσμου να βρίσκομαι 1000 φορές δίνω πίστη στο «αναληθές» post παρά τα στα λεγόμενα ενός ΙΑΤΡΟΥ που εργάζεται αυτή την εποχή. Αυτό είναι το σύγχρονο αληθές… Θές δεν θές…

Σχολιάστε