Ο Κύπρου Χρυσόστομος φαίνεται ότι έχει αναγάγει σε κώλυμα ιερωσύνης τον μη εμβολιασμό με τους επικίνδυνους πειραματικούς γονιδιακούς επεξεργαστές, οι οποίοι δουλεύτηκαν πάνω σε κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων!!

«Οι παπάδες θα χαλάσουν την θρησκεία» [Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός]

σ.σ. Ω, της βλασφημίας! Θα εκδιώξει τους ανεμβολίαστους Ιερείς από την Αρχιεπισκοπή ο αθεόφοβος. Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο αιμοβόρος οδοστρωτήρας, ούτε την θρησκευτική συνείδηση των Ιερέων η οποία προστατεύεται και από διεθνείς συμβάσεις (που καταντήσαμε). Όλοι οι Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Κύπρου πρέπει να έχουν διαβολιαστεί για να συνεχίσουν το λειτούργημά τους!

Μήπως είναι οι Στοές; Μήπως είναι ένας άνευ προηγουμένου εξελισσόμενος δαιμονισμός; Ό,τι και να είναι ο Κύπρου Χρυσόστομος βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και το σχοινί στο λαιμό των Ιερών της Αρχιεπισκοπής και τους λέει χαιρέκακα, ή θα τρυπηθείτε ή θα μείνετε στο σπιτάκι σας. Αποφασίζει και διατάζει ο μνησίκακος δικτάτορας. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε νταϊλίκι, κακία και εκδικητικότητα στις δηλώσεις του. Αυτός και όλοι όσοι θέλουν να αναγκάσουν τους Ιερείς τους να τρυπηθούν και μάλιστα για τον παραπλανητικό λόγο ότι πρέπει να το κάνουν «για το καλό του άλλου», θυμίζουν τα λόγια του Αγίου Παισίου για τους οικουμενιστές, που όλο μιλάνε για αγάπη αλλά οι ίδιοι δεν έχουν ίχνος αγάπης μέσα τους.

Λυκοποιμένες χαλάνε τον αμπελώνα σου Κύριε. Ελέησέ μας και ελευθέρωσέ μας από αυτούς.


Ανήκουστο: Θα διωχθούν από την Αρχιεπισκοπή Κύπρου οι ανεμβολίαστοι ιερείς!

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου έδωσε χρονικό περιθώριο για να εμβολιαστούν οι ιερείς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος κάνοντας τελικά πράξη τα λεγόμενά του.

Όπως τόνισε, “όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι και αυτό δεν οφείλεται σε ιατρικούς λόγους, δεν θα είναι πλέον κληρικοί της Αρχιεπισκοπής, μετά από το χρονικό διάστημα που έχει ορίσει”.

Η τελευταία φορά μάλιστα, που θα τους καλέσει, να δείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, θα είναι η 15η Ιανουαρίου.

Ο Μακαριώτατος ωστόσο, σημείωσε πως “δεν μπορεί ένας ανεμβολίαστος, να λειτουργεί, να έρχεται σε επαφή με τους πιστούς και να τους μεταδίδει τον ιό”.

“Εάν δεν τους νοιάζει για τον εαυτό τους, ας μείνουν στο σπιτάκι τους, οι άλλοι γιατί να πάθουν οτιδήποτε;”, καταλήγει με νόημα.

πηγή

Το είδα Ενωμένη Ρωμηοσύνη

5 thoughts on “Ο Κύπρου Χρυσόστομος φαίνεται ότι έχει αναγάγει σε κώλυμα ιερωσύνης τον μη εμβολιασμό με τους επικίνδυνους πειραματικούς γονιδιακούς επεξεργαστές, οι οποίοι δουλεύτηκαν πάνω σε κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων!!

  1. Κώλυμα Ιερωσύνης, όχι Κόλλημα…
    Εκτός αν είναι λογοπαίγνιο που δεν κατανοώ.
    Ευχαριστώ.
    (Να μην δημοσιευτεί παρακαλώ).

  2. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός να τον Ελεήσει ! Εχει προφητευτει, οι αρχιερείς θα γίνουν οι ασεβεστεροι όλων!

Σχολιάστε