Η μόνη απάντηση Ιεράρχη στην βλασφημία του Μόσιαλου που αξίζει να βάλουμε… διότι ο Κυθήρων Σεραφείμ είναι αληθινός και συνεπής στους αγώνες του.

-https://www.youtube.com/watch?v=xJJ1Ct59ix4&t=395s Υπεραγία Θεοτόκος

2 thoughts on “Η μόνη απάντηση Ιεράρχη στην βλασφημία του Μόσιαλου που αξίζει να βάλουμε… διότι ο Κυθήρων Σεραφείμ είναι αληθινός και συνεπής στους αγώνες του.

  1. Αγανάκτηση όχι τόσο με τον κάθε Μόσιαλο που δεν αποτελεί παρά μόνο μια συστημική μονάδα άρα στατιστικώς ασήμαντο «αντίπαλο» όσο:

    α. με την εν υπνώσει ή μάλλον εν υπνοτισμώ μάζα που νομιμοποιεί δικαιολογώντας και ενίοτε βασιλικότερως του Καίσαρα,

    β. με την «μεταλλαγμένη» Ορθοδοξία / νέα Ορθόδοξη τάξη πραγμάτων όπου η σύμπλευση με τον Καίσαρα δοξάζεται ταμειακά και διαχέεται κάθετα προφανώς με αμοιβαίες συμφωνίες διαχείρισης κονδυλίων ενώ πλέον οι όποιες «Καντιωτικές παρωχημένες» αντιλήψεις και «ρητορικές μίσους» έτσι απλά και «Ιεραρχικά» «θέτουν εαυτόν εκτός εκκλησίας» Δηλαδή σε αντίθεση με το μέχρι πρότινος «περί βωμών και εστιών» σύμφωνα με τα νέα ήθη πνευματικής ανδρείας εάν δεν συμφωνείς το έντιμο είναι …να αποχωρήσεις (…πάνε οι βωμοί), με το ίδιο μοτίβο όπως εσχάτως στις φωτιές αντίστοιχα τα νέα ήθη ήταν εκκένωσε τον οικισμό σου και εγκατέλειψε την οικία σου (…πάνε και οι εστίες). Αυτοί που σου λένε αποχώρησε από το σπίτι σου, θέσε τον εαυτό σου εκτός της εκκλησίας σου είναι φυσικά αυτοί που σε αγαπάνε σύμφωνα με τις επιταγές της (φρου φρου) αγαπο-λογίας ή επί το εκδοτικότερο «Αρμο…λόγησης»

Σχολιάστε