Βλάσφημος Μόσιαλος, βλασφημεί την Παναγία μας.

Ο βλάσφημος εκπρόσωπος της εκκλησιομάχου κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της τραπεζικής σκευωρίας του κορωνοϊού Ηλίας Μόσιαλος ανάρτησε στο facebook φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται μία μασκοφορεμένη γυναίκα να υποδύεται την Υπεραγία Θεοτόκο και με πονηρό σχόλιο να αρνείται την αειπαρθενία της Μητέρας του Χριστού.

Οφείλουμε να εκφράσουμε την ΟΡΓΗ και την ΑΗΔΙΑ μας στον υβριστή της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, τον εκπρόσωπο του αφορισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπουργό του επίσης χριστομάχου και μνημονιακού ολετήρα της Πατρίδος Γεωργίου Παπανδρέου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι χριστομάχοι βρίσκονται παντού και δεν χαμπαριάζουν από τις αριστεροδέξιες ψευτο-ιδεολογίες, οι οποίες φτιάχτηκαν απλά και μόνο για να διχάζουν τον Ελληνικό Λαό.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν κι ας ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ για τις απνευμάτιστες και δαιμονικές επιλογές μας, οι οποίες καθρεπτίζουν και την δική μας τρισάθλια κατάσταση. Τούτη η ΒΡΩΜΑ και η ΔΥΣΩΔΙΑ που μονίμως εδρεύει σε θέσεις εξουσίας τρώει τα σωθικά της Πατρίδος μας. Δεν έμενε τίποτα όρθιο, ετοιμάζουν την κηδεία μας.

Όταν ο Θεόφιλος Καΐρης αρνιόταν την αειπαρθενία της Παναγίας μας, τον πιάσανε ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης και του δώσανε ένα γερό χέρι ξύλο που θα του ‘μεινε αξέχαστο κι ας ήταν και ιερέας! Σε τούτον εδώ τί θα έκαναν;

Να τονισθεί ότι αυτός ο βλάσφημος που υβρίζει την Παναγία μας έχει υποστηρίξει πολλές φορές και τον υποχρεωτικό μαζικό εμβολιασμό μας….. επειδή θέλει το καλό μας !!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

10 thoughts on “Βλάσφημος Μόσιαλος, βλασφημεί την Παναγία μας.

  1. Ὁ ἀλλοδαπὸς αὐτὸς ἄνθρωπος, ἔχει τοὺς προγόνους ποὺ ἔχει καὶ πράττει ἀναλόγως.
    Έμεῖς ποὺ ἔχουμε ἥρωες καὶ ἁγίους προγόνους, τί κάνουμε;;
    Ποῦ εἶναι ἡ πίστη μας;; Ποῦ χάθηκε τὸ φιλότιμό μας;;
    (τὸ ξέρω ὅτι θὰ τὰ ξαναβροῦμε, τὸ ξέρω….)

  2. Ο ανεκδιήγητος αυτός ασεβής τύπος που περιφέρει το σαρκίο του ως παρατρεχάμενος ενός αφορισμένου πρωθυπουργού, έχει μαύρα μεσάνυχτα γενικώς .Ειδικότερα έχει την μαύρη του την τύφλα ,αφού ούτε το άρθρο 3 του Συντάγματος δεν γνωρίζει και σίγουρα δεν σέβεται . Δεν του μένει πια ,παρά η ταχεία οδός της πολιτικής του αυτοκτονίας . Ένα πιο αισιόδοξο για αυτόν σενάριο είναι η πολιτική του καρατόμηση. Του εύχομαι να …» καταπιεί αμάσητη» την πολιτική του ταφόπλακα.

    • Στην εποχή μας δεν ισχύει τίποτε, ούτε το Σύνταγμα ούτε το άρθρο 3. Ο τύπος ακριβώς επειδή είναι ανεκδιήγητος και χριστομάχος, ακριβώς για αυτά και για πολλά άλλα (οι λέξεις ωχριούν) θα πάρει και προαγωγή και θα τον έχουμε στο κεφάλι μας μέχρι να σηκώσουμε εμείς κεφάλι και να τον πετάξουμε αυτόν και τους όμοιούς του στα σκουπίδια της ιστορίας.

  3. Βλαμμένε Μόσιαλε κλείσε το βρωμόστομά σου και μάζεψε τα κουλά σου από το πληκτρολόγιο όταν αναφέρεσαι στην Παναγία και στα ιερά και όσια του γένους.
    Σίχαμα!!!!!

  4. Μα τί να περιμένουμε από άτομο που είναι εβραιομασόνος εκ καταγωγής ? Μό@@@@ος, κατά το σωστότερον…

  5. Αγανάκτηση όχι τόσο με τον κάθε Μόσιαλο που δεν αποτελεί παρά μόνο μια συστημική μονάδα άρα στατιστικώς ασήμαντο «αντίπαλο» όσο:

    α. με την εν υπνώσει ή μάλλον εν υπνοτισμώ μάζα που νομιμοποιεί δικαιολογώντας και ενίοτε βασιλικότερως του Καίσαρα,

    β. με την «μεταλλαγμένη» Ορθοδοξία / νέα Ορθόδοξη τάξη πραγμάτων όπου η σύμπλευση με τον Καίσαρα δοξάζεται ταμειακά και διαχέεται κάθετα προφανώς με αμοιβαίες συμφωνίες διαχείρισης κονδυλίων ενώ πλέον οι όποιες «Καντιωτικές παρωχημένες» αντιλήψεις και «ρητορικές μίσους» έτσι απλά και «Ιεραρχικά» «θέτουν εαυτόν εκτός εκκλησίας» Δηλαδή σε αντίθεση με το μέχρι πρότινος «περί βωμών και εστιών» σύμφωνα με τα νέα ήθη πνευματικής ανδρείας εάν δεν συμφωνείς το έντιμο είναι …να αποχωρήσεις (…πάνε οι βωμοί), με το ίδιο μοτίβο όπως εσχάτως στις φωτιές αντίστοιχα τα νέα ήθη ήταν εκκένωσε τον οικισμό σου και εγκατέλειψε την οικία σου (…πάνε και οι εστίες). Αυτοί που σου λένε αποχώρησε από το σπίτι σου, θέσε τον εαυτό σου εκτός της εκκλησίας σου είναι φυσικά αυτοί που σε αγαπάνε σύμφωνα με τις επιταγές της (φρου φρου) αγαπο-λογίας ή επί το εκδοτικότερο «Αρμο…λόγησης»

  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;για να ασκήσουν διώξεις κατά του υβριστή των ΘΕΙΩΝ και του θρησκευτικού αισθήματος της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού ; Εάν ύβριζε ή έστω ειρωνευόταν τον Μωάμεθ θα είχε σοβαρά προβλήματα καλά καλώς θα είχε. Προτίθεμαι να ασκήσω αγωγή.

  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΗ?

Σχολιάστε