Η Εκκλησία διώκεται στην Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.

σ.σ. Ο ευσυνείδητος αγωνιστής Ορθόδοξος Ιερεύς π. Στυλιανός Καρπαθίου, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στον κ. Στέφανο Δαμιανίδη ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ότι ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΡΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ στους Ι. Ναούς και στα Μοναστήρια για να βρουν το άλλοθι και να παρέμβουν στον τρόπο που λειτουργεί η Εκκλησία. Θέλουν μία άλλη Ορθοδοξία μπασταρδεμένη, «εκσυγχρονισμένη» όπως λένε, και μακριά από την Παράδοση. Θέλουν μία καχεκτική και φοβική ψευδο-Εκκλησία που ΔΕΝ σώζει για την ένωση με τους παπικούς που σχεδιάζουν. Πιστεύω ότι αυτός, αν όχι ο κύριος, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που εξώθησε τον Μητροπολίτη Πειραιώς να προβεί στην επαίσχυντη πράξη να ασκήσει δίωξη κατά του ευλαβέστατου Ιερέα. Διότι για πρώτη φορά λέχθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι κάτω από τα βλέμματα των Μητρομπολιτών γίνονται δολοφονίες οι οποίες μετά χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για τον διωγμό της Εκκλησίας.
Το «Έκτακτο Εγκύκλιο Σημείωμα» της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως ήλθε πάνω στην ώρα και «κούμπωσε» στις δηλώσεις του π. Στυλιανού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ. Νά πώς διώκεται η Εκκλησία. Προσωπικά συνεχίζω λέγοντας, νά και από ποιούς διώκεται.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

27 thoughts on “Η Εκκλησία διώκεται στην Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.

  1. Απο μένα Ανάθεμα. Γεμίσαμε πλανεμένους, έτοιμους να ακολουθήσουν πιστά την νεα εποχή και τούς σύγχρονους προδρόμους του αντιχρίστου. Ανάθεμα δις!

  2. Ο Κιμ Γιογκ Ουν ωχριά μπροστά τους!
    Την παράκληση στην Παναγία τη βάλανε για να μας πείσουν οτι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί;
    Ξέχασαν να το αστέρι στο πέτο για τους ανεμβολίαστους ιερείς.
    Έπιασαν πάτο.
    Ντροπή και θλίψη.
    Ο Θεός να τους ελεήσει.

  3. Ο Χριστός ως Μέγας Ιατρός ψυχής και σώματος μας έδωσε το αυτεξούσιο. Δεν έκανε καμία θεραπεία χωρίς την συναίνεση του ασθενή, γιαυτό και ρωτούσε. Δεν έκανε θεραπείες με εκβιασμούς. Η ελευθερία του προσώπου και η συναίνεση μήπως καταργήθηκε; Η κατάργηση της συναίνεσης μήπως είναι βιασμός;

    • Όλοι φοβούνται για τη θεσούλα τους και το τομαράκι τους πω πω τι βλέπουν τα μάτια μας και ακούν τα αυτιά μας, σαν κακόν εφιάλτη, Κύριε Ελέησον!

    • Μας δίδουν παράδειγμα ελεύθερης βούλησης και συναίνεσης.. το αυτεξουσιο όπως λέτε παει περίπατο…

  4. Εάν έτσι εννοείτε την Ορθοδοξία, σας ενημερώνω, άν και το γνωρίζετε, ότι μόλις έχετε εκπέσει της Ορθοδόξου πίστεως.

  5. Αν είναι δυνατόν! Άντε να δεχθώ τις ανοιχτές πόρτες και την συντόμευση της λειτουργίας… Αλλά θα με αφήσεις και χωρίς πνευματικό;; Δεν θέλεις την σωτηρία μου;! Δεν την θέλεις μάλλον.. Τόσο καιρό είχατε μια στάση ήπια σε αυτό το θέμα. Τι συνέβη και επιτίθεστε έτσι στους ιερείς; Είναι προβληματική αυτή η εγκύκλιος. Να την ακυρωσετε. Ο κόσμος θα αντιδρασει με αυτά που λέτε. Και στο κάτω κάτω γνωρίζετε τι νοσήματα πιθανόν έχω και αν ενδυκνυται να μου προτείνετε να εμβολιαστω;; γιατροί μου είστε η γνωρίζετε το ιστορικό μου; Τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα στατιστικά στοιχεία της Ελστατ δεν τις είδατε; Γιατι εθελοτυφλειτε; Τα ιατρικά δεδομένα αλλάζουν διαρκώς. Αφού γνωρίζουμε ότι και οι εμβολιασμενοι ιερείς νοσούν και μεταδίδουν. Άρα για ποιόν λόγο να τεθούν σε αργία;; Αναλογιστείτε ξανά την εγκύκλιο και τις συνέπειες της στον κόσμο περί της πνευματικής του ζωής και μην είστε φοβουποκινουμενοι..
    Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που οι μητροπόλεις μπορούν να συνεισφέρουν στον τομέα της πανδημίας..

    • Με αυτά που γίνονται, με την πνευματική μας σήψη, παράκρουση και κατάπτωση, όχι μόνο ΔΕΝ πρέπει να γίνει «συντόμευση» της Θείας Λειτουργίας αλλά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

  6. Ὑπερθεματιστὴς τοῦ καισαροπαπικοῦ ὁλοκληρωτισμοῦ, ἐπίορκος Ἐπίσκοπος ἐντέλλεται τὴν τέλεσι Παρακλήσεων πρὸς τὴν Θεοτόκο γιὰ νὰ καταπαύσῃ ἡ «πανδημία»! Ὦ τοῦ ὀξυμώρου!

  7. Ξύρισμα και σπίτι τους ούτε για να σβήνουν κεριά δεν αξίζουν αυτοί οι «Σεβασμιότατοι» το επόμενο βήμα θα είναι να καθερουνται οι ιερείς που λένε την αλήθεια και έχουν μια άλλη άποψη Επιβεβαιώνεται ο λόγος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού » ΑσεβεστεροιΟΛΩΝ»

  8. Είμαστε ήδη σε πλανη που την φέρατε εσείς οι ίδιοι με το ξεπουλημα της εκκλησίας και τώρα πατε και ένα βήμα παραπερα όπως ο εωσφόρος να τημωρητε τους ιερείς που αντιδρουν και δεν θέλουν να υπακούσουν στά δαιμονικα σχέδια σας δηλαδή εσείς είστε οί άξιοι και καθαροί και οί Ανεμβολιαστοι δεν είναι ;ψάξτε καλύτερα να δητε το Άγιο πνευμα ποιός το εχει πλεον εσείς ή εκείνοι;διεχωρισατε το κοσμο σε δυο στρατοπαιδα και είστε εσείς υπεύθυνοι μόνο το δάχτυλο μάθατε να κουνάτε γιατί ξέρετε ότι δεν έχετε λόγω αληθή και θέλετε να τον περασετε με την βία!!! Έχετε παρει κοσμο στο λαιμό σας και μόνο γιαυτο ή οργή του Θεού από εσάς θα ξεκινήσει!!!

    • Μα πρόκειται για έναν ακόμα τελείως ανενημέρωτο επίσκοπο που δε ξέρει τι του γίνεται… Φυσικά επαναπαύεται σε αυτά που του λέει ο «αδελφός» Μεσογαίας στον οποίο αποδίδει ιδιότητες που ούτε ο ίδιος δεν έχει αποδεχτεί για τον εαυτό του… Η δε «σύσκεψις» (πρόκειται για τηλεδιάσκεψη) των ειδημόνων (στην οποία ο Μεσογαίας ο ίδιος δήλωσε ότι είναι αναρμόδιος και έδωσε το λόγο πρωτοκαθεδρίας στον Τσιόδρα που όλοι ξέρουμε τι ρόλο παίζει… Επίσης να πούμε ότι τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης συσκέψεως έχουν επιστημονικά κονιορτοποιηθεί από δεκάδες επιστημονικές μελέτες αλλά και από την εξέλιξη της επιδημίας παγκοσμίως… ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΓΩΪΣΤΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

      Και παραθέτω το γνωστό από το κατά Ματθαίον, 15,14 (χωρίς μετάφραση γιατί είναι σε τόσο διαχρονική γλώσσα μια και το Άγιο Πνεύμα ξέρει σε πόσους απευθύνεται στο βάθος των αιώνων):

      «ἄφετε αὐτούς· ὁδηγοί εἰσι τυφλοὶ τυφλῶν· τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον (βαθύ λάκκο) πεσοῦνται.»

  9. Θα ήθελα να αποκαλύψω τα εξής… Η συζήτηση για αλλαγή/»συντόμευση» της Θείας Λειτουργίας είναι εκ του πονηρού και συνδυάζεται με τη μεγάλη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στους κόλπους των Παπικών πριν ακόμα από την έναρξη της ψευτο-Πανδημίας…

    Συγκεκριμένα, ήδη πριν από το 2018 σφάζονται οι Παπικοί με αφορμή την πρωτοβουλία του Ιησουίτη Φραγκίσκου να αλλάξει την ήδη λοβοτομημένη από το 1969 από τον πάπα Παύλο τον 6ο (ξέρετε τον πνευματικό εραστή του μασόνου Αθηναγόρα) Λατινική Λειτουργία (Latin Mass), μεταξύ άλλων περιορίζοντας τη χρονική της διάρκεια:

    https://www.lifesitenews.com/blogs/why-sacred-liturgys-modernization-has-resulted-in-abandonment-of-10-command/

    Όλα αυτά βέβαια γίνονται σε εφαρμογή των επιταγών της 2ης Βατικάνιας Συνόδου, 1962-1965, η οποία έδωσε το έναυσμα για την εισαγωγή του Παπισμού στον Οικουμενισμό και την εμπλοκή του ως της νέας ηγετικής δύναμης που θα τραβούσε το άρμα προς τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία (που την παρουσίασε ο Αλεξανδρουπόλεως πρόσφατα στο Βόλο):

    https://www.americamagazine.org/faith/2021/11/10/cupich-traditionis-custodes-latin-mass-241806

    Οι ντόπιοι Οικουμενιστές επίσκοποι λοιπόν δε θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία για αλλαγές στη Λειτουργική Παράδοση μέχρι το 2025 ώστε να έχουν ζυμωθεί οι συνειδήσεις και να είναι ομαλή η εναρμόνιση λόγω της 3ης ένωσης που είναι προ των πυλών…

  10. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΚΡΊΜΑ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΌΣΟ ΚΌΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ. ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΛΎ. ΌΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΜΕ ΑΛΛΆ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΆ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ. ΚΑΛΌΝ ΑΓΩΝΑ.

  11. Πιστεύω τας ότι ζω στο 2021 πίστευα ότι υπάρχει δημοκρατία και ελεύθερη βούληση του κάθε ανθρώπου τι θα κάνει με την ζωή του. Τελικά τους τελευταίους μήνες κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να κάνω ότι μου λένε αν θέλω να έχω δουλειά για να μπορώ να ταισω την οικογένεια μου. Η μόνη διαφύγει και ελπίδα η πίστη στον Χριστό και η εξομολόγηση στον πνευματικό. Τώρα με αυτά που διαβάζω στεναχωριέμαι και λυπάμαι γιατί με αυτά που διδάχθηκα από παιδί η εκκλησία μας δεν θα έπρεπε να παίρνει μέρος και να απειλεί τους παπάδες μας ότι θα τους αφαιρέσει το δικαίωμα να συνεχίζουν να μας δείχνουν τον δρόμο για την σωτηρία της ψυχής μας και να διναμονουν την πίστη μας στον Χριστό. Μόνο θλίψη και στεναχωριέμαι μου προκαλεί το ότι κάποιοι η ιερής παίρνουν θέση σε όλο αυτό.

  12. Τελικά ποιός κάνει παρακοή στην Ιερά Σύνοδο; Οι λεγόμενοι «αντιεμβολιαστές» (οι οποίοι έχουν κάνει όλα τα εμβόλια αλλά αρνούνται το συγκεκριμένο); Ή οι ίδιοι οι Ιεράρχες που πριν λίγες ημέρες «προέτρεπαν» -δήθεν- με την εγκύκλιο της ΔΙΣ «πατρικώς διά την πραγματοποίησιν του…εμβολιασμού»;

  13. Τραγικά ελάχιστος σε σχέση με τον προκατόχο του Ευδικιμο άξιο ιεράρχη και γνήσιο πατριωτη. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω ως φαντάρος εκεί…. ΑΝΑΞΙΟΣ!!!!

  14. Ἡ ἀγάπη δὲν ἐπιβάλλεται οὔτε οἱ συνειδήσεις ἐκβιάζονται, ἀνάξιοι Ἐπίσκοποι Ἔχετε φθάσει στὸ δαιμονικὸ θράσος νὰ προσβάλλετε τὸ Θεόσδοτο αὐτεξούσιο τοῦ ἀνθρώπου, τῆς εἰκόνας τοῦ Θεοῦ, τὸ ὁποῖο ὁ Ἴδιος ὁ Δημιουργὸς σέβεται ἀπολύτως, ἀκόμη καὶ ὅταν μᾶς ὁδηγεῖ στὴν καταστροφή! Ἀντὶ νὰ μιμηθῆτε τὴν ἀρχοντιά Του, μιμεῖσθε τὴν γυφτιὰ τοῦ διαβόλου, προσπαθώντας ταυτοχρόνως νὰ πείσετε ὅτι τάχα εἶναι δυνατὸν κάποιος νὰ συλλέγῃ «ἀπὸ ἀκανθῶν σταφυλὴν ἢ ἀπὸ τριβόλων σῦκα». Ἀπὸ αυτὸ καὶ μόνον διακρίνονται «οἱ πονηροὶ καρποί» σας, οἱ ὁποῖοι δὲν μπορεῖ παρὰ νὰ προέρχονται «ἀπὀ σαπρὸν δένδρον», ὅπως ὁ ἴδιος ὁ Σωτὴρ ἡμῶν Χριστὸς διαβεβαιοῖ! Ἤδη εἶσθε αὐτοκατάκριτοι, ἔχοντας ἀρνηθεῖ καὶ τὸν Χριστόν, καὶ τὸν Κληρικόν! Ἤδη πεποιήκατε ἑαυτοὺς δυνάμει καθηρημένους καὶ ἀναθεματισμένους! Ἀνακρούσατε πρῦμναν καὶ μετανοήσατε, προτοῦ νὰ εἶναι πολὺ ἀργά!

Σχολιάστε